Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hi-Scores

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• High Score Table Ikaruga Arcade

_ALL_

Code:
    1. Nobody yet...
    2.
    3.
    4.
    5.
    STAGE 1
    Code:
    1. 3.062.400 - bullethell - Stage 1 - Ikaruga - XBLA
    2. 2.483.640 - Evans - Stage 1 - Ikaruga - XBLA
    3.
    4.
    5.
    STAGE 2
    Code:
    1. Nobody yet...
    2.
    3.
    4.
    5.
    STAGE 3
    Code:
    1. Nobody yet...
    2.
    3.
    4.
    5.
    STAGE 4
    Code:
    1. Nobody yet...
    2.
    3.
    4.
    5.
    STAGE 5
    Code:
    1. Nobody yet...
    2.
    3.
    4.
    5.
    Στο high score table θα μπαίνουν ΜΟΝΟ:

1) Όσα score γίνονται με ένα μόνο credit.
    2) Όσα score συνοδεύονται από εικόνα που τα αποδεικνύει με καθαρό τρόπο.
    3) Όσα score γίνονται μόνο στο Arcade mode ή σε κανονικό arcade (λέμε τώρα ).

Είναι αργά και βαριέμαι να στήσω το Gamecube τώρα. Μπορείτε ελέυθερα να ποστάρετε high scores έστω και από μία μόνο πίστα. Μετά από κάθε valid post θα βάζω το score στον πίνακα.

Αν μπορείτε ποστάρετε στην μορφή:
    SCORE - USER - Stage # - SHIP - HARDWARE

π.χ. 2.652.630 - Jedah - Stage 2 - Ikaruga - GameCube

για να μπορώ να κάνω copy paste εύκολα.
    Insert Coin

Comment

• Ωραίο το έκανες το topic φίλτατε. Σύντομα θα έχετε τα δικά μου scores για πρώτη πίστα (μια που μόνο εκεί έχω κάνει καλή δουλειά). Στην τελευταία έχω καταφέρει να πάρω Α+ rank αλλά με 5 ζωές και όχι με 3 (που είναι το default), οπότε μάλλον δε μετράει.

Comment

• Ελπίζω να σε ακολουθήσουν και άλλοι. Άντε συντρόφια, παίξτε και δείξτε μας το score για να αρχίσουμε να ασχολούμαστε σοβαρά. Εγώ το έχω παρατήσει καιρό το παιχνίδι ελέω Cave, αλλά άν δω κινητικότητα θα κάτσω να το ξαναλιώσω.
        Insert Coin

Comment

• Στην 1η πιστα εχω φτασει μεχρι το Α+ νομιζω, θα ποσταρω σκορ για το τυπικο της υποθεσης αν και δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο.
          Στην αρχη της 2ης πως την παλευετε με τα chains;
          Χανομαι για πλακα μεσα στο χαος που επικρατει κι εχω δει και βιντεακια, αλλα δεν μπορεσα να κανω memorize τα patterns (οχι πως προσπαθησα και πολυ εδω που τα λεμε).

Comment

• Στην 1η πιστα εχω φτασει μεχρι το Α+ νομιζω, θα ποσταρω σκορ για το τυπικο της υποθεσης αν και δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο.
            Στην αρχη της 2ης πως την παλευετε με τα chains;
            Χανομαι για πλακα μεσα στο χαος που επικρατει κι εχω δει και βιντεακια, αλλα δεν μπορεσα να κανω memorize τα patterns (οχι πως προσπαθησα και πολυ εδω που τα λεμε).
            [/b]
            Μην τρελαίνεσαι, δεν είναι εύκολο να κάνεις chaining πρίν μάθεις να επιβιώνεις. Στην αρχή του δευτέρου επιπέδου ούτε εγώ έχω καταφέρει να κρατήσω το chain πάνω από 3-4 τριάδες. Κάνε post το σκόρ σου για να αρχίζει να γεμίζει το table, μην κολλάς και τα δικά μου score είναι αστεία μπροστά σε αυτά που υπάρχουν στο Live.
            Insert Coin

Comment

• Ορίστε το δικό μου για την πρώτη πίστα (εικόνα από τα leaderboards του XBLA, είμαι ο lnquisitor). Το score αυτό ισοδυναμεί με Α rank, το Α+ νομίζω φεύγει στα 2.500.000+ (κοντά είμαι, next time).

Eρώτηση: Να παραθέσω εικόνα και για την τελευταία πίστα με 5 ζωές ή δεν πιάνει;

Comment

• Λέω να το κρατήσουμε με scores μόνο από settings ίδια με του arcade. Δηλαδή Normal Difficulty, 3 lives, Arcade mode. Πολύ μεγάλη και καθαρή εικόνα, μπράβο!
                Insert Coin

Comment

• Fair enough. Θα προσπαθήσω λοιπόν για κάτι καλύτερο και στην τελική πίστα.

Comment

• Έχω να αγγίξω το παιχνίδι πάρα πολύ καιρό, τουλάχιστον ενάμισο χρόνο. Παρολα αυτά το thread με κάνει και θέλω να ασχοληθώ και πάλι. Το πρόβλημα είναι οτι εθίζομαι.
                    Εδώ είναι μια απο τις καλύτερες στιγμές μου στο πρώτο Chapter στο JP Ikaruga Gamecube:

Chapter 1 | Normal | Default
                    Score: 3.062.400
                    Max Chain: 94
                    Play Rank: S
                    Boss Destroy Bonus: 670.000

Γενικό score έφτανα στα 10+ mils και μέχρι την αρχή του Chapter 4.

Comment

• Θα το βάλω στο high score table, αλλά κάποια στιγμή πάρε εικόνα και κάνε post. Κάνω εξαίρεση με σένα γιατί ξέρω ότι όντως το έχεις λιώσει το παιχνίδι. ΑΛΛΑ επαναλαμβάνω για τους υπόλοιπους ότι χωρίς εικόνα, το score δεν μπαίνει στο table.
                      Insert Coin

Comment

• Ρε παιδιά το ikaruga appreciate dvd από που το βρίσκω; Αν το έκανε κανένες μία κόπια και μου το έστελνε θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Comment

• English Ikaruga tribute site

Ikaruga Superplays

Θα βρείς αρκετά videos για να πάρεις ιδέες.
                          Insert Coin

Comment

• Bejeweled 2

Έχω την έκδοση του παιχνιδιού για το iPhone οπότε δεν είμαι σίγουρος αν τα σκορ είναι συγκρίσιμα.

Classic mode (δεν έχω παίξει πολύ εδώ) : 91.430 LvL 13
                            Action mode : 1.257.250 LvL 8

Comment

• Θα τραβήξω μια φώτο αργότερα και θα ποστάρω και εγώ το high-score μου.

Comment

• Άντε να σε δώ. Δές και τα υπόλοιπα threads έχει πράγματα που παίζεις.
                                Insert Coin

Comment

Working...
                                X