Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monster Hunter 3/Tri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Παίξτε ένα Demon's Souls να νιώσετε... Ακούς εκεί Monster Hunter Tri ( j/k στο δεύτερο σκέλος μη με λιώσετε. Στο πρώτο παραμένω ανένδοτος)
    Tο είδα εν κινήσει και τα γραφικά μου φάνηκαν καλά. Ως εκεί. Τέλος πάντων για Wii όπου οι online υπηρεσίες είναι ανύπαρκτες είναι σίγουρα όαση( όπως όαση είναι και το The Conduit/Halo beater nr X)
    EDIT:
    Εδώ βγαίνει Sin Punishment 2,... Τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα. All hail Treasure!!!

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Αν παίζεται να το πάρω και εγώ, όμως αν είναι παιχνίδι που απαιτεί μέρος της ζωής σου τότε είμαστε νταξή, δεν θέλω τέτοια.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Na sou pw thn alhtheia epaiza to MH sto PSP mexri pou ontws varethika
    To paixnidi den exei kan story...

Leave a comment:

• bullethell
    replied
    Δεν έχει ουσιαστικές διαφορές. Καλύτερα γραφικά, διαφορετικό ήχο, νέα τέρατα τα οποία μπορώ να πώ οτί αποτελούν πράγματι νέα πρόκληση. Αλλά ουσιαστικές διαφορές δεν θα δείς πολλές. Αν δεν έχεις λιώσει το 2nd G στο PSP το Tri αποτελεί την καλύτερη ευκαιρεία να γνωρίσεις τη σειρά ανεπυφύλακτα. Απλά χρείαζεται να δίνεται με μικρές δόσεις, δεν είναι FFXI να καείς, διαφορετικά θα βαρεθείς γρήγορα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Vasika wth? Ta idia sxedon grafika me to psp exei?
    I keed I keed...

Alla seriusly, ola ta monster hunters fenontai san to idio paixnidi, den exw psaksei akoma ti diafores exei to kainourio, alla den fenetai katholou diaforetiko apo ta paliotera.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εκτός βέβαια του ότι συναντάς όποιον θέλεις στον κόσμο...Καλά αφού δεν το βλέπεις καν ως rpg....Ο οποιοαδήποτε πάντως θα το χαρακτήριζε κάλλιστα mmorpg με τόσα πολλά κοινά στοιχεία που έχει με αυτό το είδος και εγώ γι'αυτό θα το πάρω.Θέλω να ασχοληθώ μια φορά με ένα τέτοιο game.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Υπαρχουν κι αλλοι τιτλοι που δεν ειναι της nintendo και δεν εχουν friend codes δεν εφερε κατι νεο το Monster Hunter σε αυτο το τομεα.

Επισης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ RPG, ελεος, μιλας για πραγματα που δε ξερεις για να ανοιξει μια ηλιθια κουβεντα που θα κρατησει καμποσα posts μεχρι να πεις στο τελος "οκ σορρυ παιδια εκανα λαθος".

Και βεβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MMO, που ακουστηκε mmo με 4 ατομα party. Δηλαδη και το Left 4 Dead mmo ειναι;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    To phantasy star δεν είναι mmorpg???Aς μην κολήσουμε στις λέξεις.Έχει πολλά χαρακτηριστικά ενός τέτοιου τίτλου.Κάνεις quest με άλλους,αγοραπωλησίες με άλλες,chat με άλλους και προπαντώς εντελώς free χωρίς friendcodes και βλακείες που είχαν όλοι οι τίτλοι που έβγαιναν στο Wii μέχρι στιγμής(αυτό εννοούσα ramp και όχι ότι είναι της nintendo).Για pvp δεν ξέρω αλλά λογικά θα είναι μέχρι 4 άτομα-φίλους.

Leave a comment:

• bullethell
    replied
    Δεν είναι MMORPG όπως σωστά είπε και ο Groundzero αλλά hack n slash online multiplayer game στην φιλοσοφία του Phantasy Star Online.

Παίζω στους Ευρωπαικούς servers.
    IGN: Blade21
    Όποιος θέλει να με κάνει friend να κανονίζουμε κανά hunting session και quest grinding ας στείλει το ID του.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Paizw tis prohgoumenes ekdoseis tou game edw kai poly kairo sto PSP.
    Den einai mmorpg einai afto akrivos pou leei o titlos, ena game pou kynigas.
    Einai hunting experience.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν ειναι της nintendo αλλα της Capcom.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Με αυτό το παιχνίδι η nintendo κάνει πολλά βήματα μπροστά imo.Αν χρησιμοποιηθεί και στα άλλα games θα ανεβάσει την εταιρία στο θεούλη.Μια παρατήρηση.Είναι mmorpg.

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Το έχω πάρει εγώ και ασχολούμαι εδώ και μερικές μέρες. Το παιχνίδι, για εμένα τουλάχιστον, θυμίζει αρκετά cRPG περισσότερο παρά jRPG μια και δεν καθόλου 15χρονους emo πρωταγωνιστές ούτε περίεργο σενάριο για να σώσεις τον κόσμο. Ξεκινάς ως ένας κυνηγός που καλείται σε ένα παραθαλάσσιο χωριό με σκοπό να σκοτώσεις το θαλάσσιο τέρας που προκαλεί προβλήματα. Το παιχνίδι εξελίσσεται μέσω quests που αναλαμβάνεις να φέρεις σε πέρας. Σκοτώνοντας τέρατα και χρησιμοποιώντας μέρη τους μπορείς να αναβαθμίσεις ή να φτιάξεις καινούργια όπλα.

Το online μέρος του παιχνιδιού είναι επίσης αρκετά καλό. Μέχρι 4 άτομα μπορούν να παίξουν διάφορα quest με real time text chat αλλά και voice chat για όσους έχουν το μικρόφωνο για το Wii. Για το chat μπορεί να χρησιμοποιηθεί usb πληκτρολόγιο (που το συνιστώ) Και επίσης δεν υπάρχουν καθόλου Friendcodes! Αν πχ παίξεις κάποιο quest με ένα άτομο και θέλεις να τον προσθέσεις στους φίλους του, μπορείς εύκολα να του στήλεις μήνυμα και να το ζητήσεις. Επίσης αν γνωρίζεις το όνομα ή το ID των φίλων σου, μπορείς να τους βρεις (εφόσον είναι online) για να τους προσθέσεις στην λίστα σου και να μεταφερθείς αυτόματα στο σημείο που βρίσκονται.

Για εμένα ένα πολύ καλό παιχνίδι που κάνει μεγάλο κέφι να το παίζεις online αλλά αρκετά δύσκολο ταυτόχρονα. Μοναδικό πράγμα που με νευρίασε πολύ εκ μέρους της capcom είναι πως δεν έχει πλήρη widescreen 16:9 υποστήριξή αλλά μια upscale που αφήνει μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά στην οθόνη όπως ήταν και στο demo. Από ότι διάβασα η Ιαπωνική έκδοση το έχει αυτό. Η αμερικάνική και ευρωπαϊκή όχι. Γιατί έγινε αυτό δεν γνωρίζω. Ελπίζω να είναι κάποιο bug και ίσως να αντικαταστήσουν τα DVD διορθώνοντάς το.

Όποιος θέλει να παίξουμε μαζί είμαι συνήθως αργά τα απογεύματα online. Το ID μου είναι KGJDPD

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Έτυχε πριν λίγο να δω κάποια trailers, και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Αποφεύγω τα online, όμως ίσος να του δώσω μια ευκαιρία, να δω και τη διαφορα από το WoW, χωρίς όμως να γονατίσω πάνω του (ελπίζω).

Το πήρε κανεις? Εντυπώσεις? Πως ακριβώς δουλεύει?

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    6/4/10 φτάνει εις τας Αμέρικας.

RPG ειναι Ράμπαρτερ στο ύφος των Jade Coccoons. Πιάνεις τέρατα, σκοτώνεις τέρατα κτλ

Σε κάθε νέο παιχνίδι, οι devs, το εμπλουτίζουν με περισσότερα τέρατα. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα Pokemons. Λένε πως το 3 είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο της σειράς

Leave a comment:

Working...
X