Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monkey Island(s)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NiCk
    replied
    Εγώ αν και Mac owner το αγόρασα σε PC και ας χρειάζεται να κάνω boot τα windows για να το παίζω .. 35 δολάρια ήταν και για τα 5 επισόδια, και δικαιούμαι να πάρω ακόμα ένα παιγνίδι δωρεάν που έγινε developed από την Telltale Games ( μάλλον Sam & Max ), καθώς και ένα συλλεκτικό dvd case που θα είναι ζωγραφισμένο από τον Steve Purcell ( είχε δημιουργήσει το original cover του Monkey Island 1 ) ...

Αυτά είναι όμως δευτερεύοντα .. Ο κύριος λόγος είναι ότι πιστεύω ότι στο Wii θα μου έρθει πολύ πιο ακριβά για να αγοράσω και τα 5 episodes ..

Leave a comment:

• yomanation
    replied
    10-15 ευρώ υποθέτω. Εγώ θα τα πάρω για Wii μάλλον, γιατί να αγοράσω PC game αποκλείεται, lol.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αν εξαιρεσουμε το προσωπο του Guybrush το υπολοιπο art direction μ'αρεσε παρα πολυ στα previews που ειδα. ΟΚ δεν ηταν το αξεπεραστο 2D του CMI αλλα θυμιζε πολυ το 4 (το οποιο με τη σειρα του θεωρω οτι εμοιαζε αρκετα στο 3 αλλα σε 3D).

Το Wii or not to Wii? Ποσο να κανει αραγε το καθε episode...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πάντως και μόνο που το ρημέηκ έχει φωνές και ανανεωμένη μουσική εμένα μου αρκεί. Εξάλλου το βρίσκω πολύ πιστό στην απεικόνιση του αυθεντικού. Σε όλους άρεσαν τα γραφικά του 3ου παιχνιδιού δεν διαφωνώ (ίσως από τα καλύτερα δείγματα δισδιάστατων γραφικών και καλλιτεχνικής διεύθυνσης που έχουμε δει ποτέ, κι μόνο η φιγούρα-λελέκι του Γαϊβράσιου προσθέτει πόντους) αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα. Η νοσταλγία είναι πολλές φορές κακός σύμβουλος. Για το καινούργιο είμαι επιφυλακτικός και δεν καταλαβαίνω και τη μανία με τα επεισόδια...

Leave a comment:

• NiCk
    replied
    Το πιο video είναι για όλους τους haters ... Νομίζω ότι βλέποντας in-game footage από το demo walkthrough το παιγνίδι φαίνεται ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καλύτερο από αυτό που είδαμε τόσο σε εικόνες όσο και στο trailer .. Το περιβάλλον φαίνεται πιο ζωντανό, τα animations είναι πολύ καλά και ο Guybrush δεν φαίνεται τόσο "out-of-place" όπως στις εικόνες ... Check it out ! ( spoilers φυσικά .. εγώ είδα 20-30 δευτερόλεπτα και το έκλεισα )

GameSpot is the world's largest source for PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita, Wii PC, 3DS, PSP, DS, video game news, reviews, previews, trailers, walkthroughs, and more.

Pre-order +1 ( δεν χάνω το cover toυ Purcell )

Leave a comment:

• yomanation
    replied
    Ο Dominic Armato είναι καταπληκτικός. Έχει παχύνει αρκετά πάντως

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by NiCk View Post
    Ο Guybrush είναι ο ίδιος ηθοποιός σίγουρα, και από ότι διάβασα όλο το cast του Curse Of Monkey Island επέστρεψε για τις φωνές .. Αν κάτι έχει αλλάξει μάλλον φταίνε τα 12 χρόνια που μεσολάβησαν
    Βασικά μόλις σκέφτηκα ότι είδα το βίντεο στο φορητό μου, που έχει μάπα ηχεία. Fail. Η φωνή του Guybrush του 3 μου άρεσε πάρα πάρα πολύ.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Ρε, μην γκρινιαζεται. Ρε, Guybrush Threepwood, ρε!

Leave a comment:

• yomanation
    replied
    Καλά, δεν είναι και απαίσιο το νέο art direction, απλά ας πούμε πως προτιμώ με χίλια το art direction του Curse of Monkey Island.

Leave a comment:

• NiCk
    replied
    Να πάρει, μετά τα μοντέλα βρήκα και άλλο στοιχείο που δε μου αρέσει - τα voice overs. Ειδικά αυτό της Voodoo Lady ακούγεται ψεύτικο, ενώ ο Guybrush ακούγεται κάπως σα να νιαουρίζει. Δε με πειράζει το 3D ή το καρτουνίστικο στυλ, αλλά...ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ CEL - SHADED!!! Το δοκιμάσατε μια φορά στο Escape from Monkey Island και είδατε ότι δε σας βγήκε, γιατί ξανά το ίδιο λάθος?
    Ο Guybrush είναι ο ίδιος ηθοποιός σίγουρα, και από ότι διάβασα όλο το cast του Curse Of Monkey Island επέστρεψε για τις φωνές .. Αν κάτι έχει αλλάξει μάλλον φταίνε τα 12 χρόνια που μεσολάβησαν

No please nooooo.....
    :axe:

Περίμενα 9 χρόνια για νέο Monkey Island ! Ναι το art direction είναι χάλια, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες για να κρίνεις ένα παιγνίδι .. Και από τα πρώτα impressions, τα πράγματα ακούγονται πολύ θετικά ...

Πιστεύω θα είναι καλά παιχνίδια, αλλά προφανώς -και μακάρι να διαψευσθώ- δε θα σταθούν στο ύψος των 1, 2 και 3. Αλλά WiiWare είναι (άρα 10-15 ευρώ το πολύ το κάθε επεισόδιο και για το PC version) και αξίζουν τα λεφτά τους άνετα, έστω και μόνο για να δώσεις το μήνυμα σου πως στηρίζεις την προσπάθεια και πως έχεις σιχαθεί να βλέπεις μόνο shooter games.
    +1

Leave a comment:

• yomanation
    replied
    Πιστεύω θα είναι καλά παιχνίδια, αλλά προφανώς -και μακάρι να διαψευσθώ- δε θα σταθούν στο ύψος των 1, 2 και 3. Αλλά WiiWare είναι (άρα 10-15 ευρώ το πολύ το κάθε επεισόδιο και για το PC version) και αξίζουν τα λεφτά τους άνετα, έστω και μόνο για να δώσεις το μήνυμα σου πως στηρίζεις την προσπάθεια και πως έχεις σιχαθεί να βλέπεις μόνο shooter games.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    No please nooooo.....

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Να πάρει, μετά τα μοντέλα βρήκα και άλλο στοιχείο που δε μου αρέσει - τα voice overs. Ειδικά αυτό της Voodoo Lady ακούγεται ψεύτικο, ενώ ο Guybrush ακούγεται κάπως σα να νιαουρίζει. Δε με πειράζει το 3D ή το καρτουνίστικο στυλ, αλλά...ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ CEL - SHADED!!! Το δοκιμάσατε μια φορά στο Escape from Monkey Island και είδατε ότι δε σας βγήκε, γιατί ξανά το ίδιο λάθος?

Βέβαια αν το σενάριο και οι ατάκες είναι όπως πρέπει, η γκρίνια μου δε θα έχει κανένα απολύτως αντίκρυσμα...

Leave a comment:

• NiCk
    replied

Developer's Walkthrough για το Remake ... Πολύ καλύτερο μου φάνηκε από αυτό το video το νέο look .. Τα τοπία μου φαίνονται εξαιρετικά ( ειδικά το φεγγάρι έξω από το Scumm Bar ) .. Αυτό που δεν πέτυχαν είναι τα character models .. Ο Guybrush και γενικότερα οι υπόλοιποι ανθρώποι φαίνονται παράξενοι .. 800 points pleaseeeeee !

Και impressions για το νέο Tales Of Monkey Island από το adventure gamers.com .. Δεν το διάβασα παρά μόνο την τελευταία παράγραφο .. Φαντάζομαι ότι θα είναι γεμάτο spoilers, τα οποία θα ήθελα να αποφύγουμε σε αυτό το topic .. Για όσους θέλουν να το διαβάσουν όμως ...

Though I only saw a fraction of the first episode, I can confirm without hesitation that this is a Monkey Island game. The jokes are Monkey Island jokes. The situations are Monkey Island situations. I laughed more during this demo than I have in any single adventure game (or episode) I’ve played in the last few years. Only time will tell if the full Tales of Monkey Island will live up to its potential and join its older siblings in the hallowed halls of eternal gamer nostalgia, but from what I’ve seen so far, I only have one thing left to add: My name is Dante Kleinberg, and I want to be a pirate.
    Πολύ καλά σχόλια ..

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι ρε γαμωτο, το 3 ηταν αξεπεραστο οπτικα. Και το 4 μ'αρεσε, για 3D ηταν πολυ καλο αλλα σαν το 3 κανενα. Υποθετω βεβαια οτι το 3D το προτιμουν λογω ευκολιας.

Leave a comment:

Working...
X