Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ωπ, τελικά δε θα είναι χοντροκαράφλας. Κάτι είναι και αυτό. Βέβαια από το artwork και μόνο, μου κάνει περισσότερο για RDR clone παρά για film noir, οπότε θα αρκεστούμε στο ip - πνευματικό παιδί του Max Payne, το Alan Wake
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Tα προηγούμενα max payne δεν τα έχω παίξει παρά λίγο ωστόσο μου άρεσαν πολύ από το όσο έχω δει από τον evans ο οποίος τα είχε λιώσει.
Ενώ το 3 ήταν ψιλοαδιάφορο για εμένα αναθεώρησα αφού είδα το βιντεο του παρακάτω λινκ.
OMG!!! ... και δεν είμαι από αυτούς που εντυπωσιάζονται με το παραμικρό από ένα βιντεο.Φαίνεται ότι έπεσε πολύ σοβαρή δουλειά.Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ο φαλακρός max αλλά όπως και να έχει το παιχνίδι φαίνεται να τα σπάει.
Γενικά όλα τα videos του Max Payne 3 είναι εκπληκτικά. Καιρό είχα να δω gameplay παιχνιδιού και να μου τρέχουν τα σάλια. Μου φαίνεται θα ρίξω ένα κατέβασμα τα δύο πρώτα να δω τι παίζει από ιστορία. Το 3 πιστεύω θα είναι από τα τοπ του 2012.
το 2 που το θυμαμαι καπως παντως εχει φοβερο story, οποτε βλεπω video με το max payne 3, θελω να μπω μεσα στην οθονη το animation φαινεται εκπληκτικο αλλα και με απολαυστικο gunplay
Comment