Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Με Kojima on stage μολις επιβεβαιωθηκε το Castlevania: Lords of Shadow. O Kojima θα επιβλεπει το project που εχει αναλαβει η MercuryStream (Ισπανοι ειναι). PS360, no footage yet μιας και δεν παιζει livestream.
Keynote quote:
Dave Cox is back up. "Forget what you know about Castlevania - this is what a next-gen Castlevania game should be." -- Worldwide release on PS3 / Xbox360 in 2010.
Αυτα ειναι, χυμα trash talk σε οσους δοκιμασαν να φτιαξουν 3d Castlevania και απετυχαν. Ελπιζω να μην ειναι βεβαια αερολογιες αυτα και να βγει κατι αξιο των προσδκιων των fans.
Exw grapsei gia to poso efkolo einai to Order of ecclesia sto analogo topic.
Imo Castlevania me Leveling den einai dyskolo...
Koitaxte thn trith kai tetarth pista tou Castlevania Adventure gia Gameboy na deite ti paei na pei dyskolia me @@ se handheld Castlevania
Αν κάτσεις να κάνεις grind τότε είναι εύκολο, αλλά και πάλι όχι και πολύ εύκολο. Θέλει πραγματικά χοντρό grind για να γίνει πραγματικά εύκολο.
Δες το σαν επίπεδο δυσκολίας. Αν σκοτώνεις απλά ότι βρίσκεις μπροστά σου, τότε είναι Δύσκολο, αν σε δυσκολεύει πολύ τότε κάνεις λίγο grind, expάρεις και αγοράζεις έναν τόνο potions και το τερματίζεις εύκολα.
Αυτό που λες ισχύει για έναν απλο λόγο από όσο είχα διαβάσει σε ένα fan site( Castlevania dungeon i think) Το αρχικό game επρόκειτο να είναι ταχύτερο αλλά μιας και φοβόντουσαν πως το sprite του belmont θα θόλωνε στην lcd του Gameboy ρίξανε την ταχύτητα. Συγχωρέστε με αν δεν έγραψα κάτι σωστά είμαι καρά άσχετος- a la kara throw :bleh:- με τα τεχνικά. Θα προσπαθήσω να βρω link.
Πάντα τριγύρναγε από το μυαλό μου η ιδέα του να γίνει η σειρά ελαφρώς πιο Zeldοκεντρική. Συνδυάζοντας ταυτόχρονα, το ενιαίο, ala Metroid overworld, με καθαρό Zelda gameplay, με ή χωρίς την προσθήκη καθαρών RPG στοιχείων. Πάντως δε θεωρώ αρνητικό γεγονός της παράδοσης του project στον Kojima, άλλωστε από Igarashi(fixed) χορτάσαμε.
Βασικά το Adventure είναι πολύ δυσκολότερο από τα παλιά.Με ζόρισε απίστευτα.Τελπάν.
Αν κατάλαβα καλά,αυτό που λέει ο Loggo το δοκιμάσανε στο Curse of Darkness απλά απέτυχαν.Πήγαν δηλαδή να του δώσουν τη λογική του Metroid σε 3D.Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος.
Anefera to Adventure gia na deiksw poso dyskolo einai ena Vania xwris Leveling.
Mporeis na valeis opoiodhpote allo sthn thesh tou apo to Rondo of Blood kai pisw
Pepithish mou einai oti ama exei leveling ena game den einai dyskolo
O Loggo eipe kati kalo, h texnikh pou xrhsimopoioun ta Zelda einai idia me to Metroid alla se world klimaka, tha htan endiaferon na mporousame na doume kati tetoio.
Έλα ρε συ Ground.Μη συγκρίνεις τα παλιά με τα καινούρια.Δεν τίθετει θέμα σύγκρισης φυσικά όσον αφορά τη δυσκολία.Το Castlevania Adventure 6 πίστες δεν είχε;Νομίζω στην 5η τα βρήκα πάρα πολύ σκούρα.Το Blοodlines το έπαιξες;
edit:μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει και δεύτερη σελίδα με ποστς.
Ανυπομονω για το παιχνιδι Castlevania toy Kojima. Μονο nanomachines να μην εχει και εξηγησει ολα τα υπερφυσικα με αυτα, γιατι μας τα εχει πριξει.
Θα μου αρεσε ενα επικο, τεραστιο Castlevania σε κονσολα (2d) ΚΑΙ με αναποδο καστρο στο τελος για 300% χαρτη ΚΑΙ cut-scenes κινουμενα σχεδια/ anime στιλ. Η απλα να βαλουν σκηνες απο τον Vampire Hunter D και ειμαστε κομπλε.
Koitaxte thn trith kai tetarth pista tou Castlevania Adventure gia Gameboy na deite ti paei na pei dyskolia me @@ se handheld Castlevania
Απλά:kill:
Αν και εντάξει θυμάμαι και το πρώτο του NES( my all time favourite) ειδικά τη μάχη με τον Death, όπου αν δεν ήξερες το κόλπο με το holy water( όχι δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό) είχες κατεβάσει ό,τι καντήλι υπήρχε.
Αλλά οκ πιστεύω πως μετά το SotN( δεν έχω παίξει το order βέβαια) μόνο το Circle of the moon κάτι έκανε από άποψης δυσκολίας. Και φυσικά το Dracula X remake για psp αλλά δεν ανήκει στα metroidvania. Ειδικά το remake αν και το είχα μισήσει στην αρχή του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία και το καταχάρηκα.
Πάντα τριγύρναγε από το μυαλό μου η ιδέα του να γίνει η σειρά ελαφρώς πιο Zeldοκεντρική. Συνδυάζοντας ταυτόχρονα, το ενιαίο, ala Metroid overworld, με καθαρό Zelda gameplay, με ή χωρίς την προσθήκη καθαρών RPG στοιχείων. Πάντως δε θεωρώ αρνητικό γεγονός της παράδοσης του project στον Kojima, άλλωστε από Igarashi χορτάσαμε.
Κρίμα, γιατί τα Castlevania του DS είναι από τα καλύτερα της σειράς και της αποτέλεσμα μεγάλης εμπειρίας απο τη δημιουργία των προηγούμενων τίτλων. Ειδικά το Order of Ecclesia είναι εντελώς mind-blowing και από τα πιο δύσκολα Castlevania, σίγουρα το πιο δύσκολο τα τελευταία κάμποσα χρόνια.
Ta Castlevania thn karapalevoun, alla to thema einai oti den thn paleve o dhmiourgos, emena mou einai adynaton na xortasw Castlevania se handheld, enw afta pou vgainoun se konsoles eite einai moufes (judgement) eite einai metria games pou akoma kai afta exoume xronia na doume.
Einai kairos na doume ena megalo Castlevania game, egw afto perimenw apo ton kainourio pou anelave eite einai o Kojima eite oxi.
Twra to an tha einai antaksio tou onomatos tou, to mellon tha deiksei.
Παντως οταν ο ιδιος ο δημιουργος τους κι οχι καποια τριτη ομαδα, ειναι υπεθυνος για το Judgement, ε υπαρχει ενα θεμα εδω.
Yomanation η "κινηματογραφικοτητα" του Castlevania 64 ηταν αυτη που με ειχε τραβηξει τοτε (πχ τα σκηνικα στην Επαυλη) μεχρι που το παρατησα γιατι ηταν unplayable. Θα θελα να δω τα Castlevania να δανειζονται σκηνικα απο απο ταινιες με τον Δρακουλα οπως ηταν το adventure Castlevania: Ressurection (μουφα σαν gameplay).
Εμένα μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω πάντως ότι τα Castlevania δεν την παλέυουν καθόλου και η konami τα δίνει στην χρυσή χήνα της μπας και μπορέσει να βγάλει το χρυσό αυγό. Δηλαδή για να καταλάβω, το πρόβλημα των Castlevania είναι η ποιότητα και το μέγεθος των cutscenes; Η κινηματογραφικότητα (αν υπάρχει τέτοιος όρος); Τι να κάνουμε ούτε η Capcom εξαρτάται οικονομικά από τα Megaman, αλλά δεν θα τα κάνει ούτε καν Resident Evil.
Leave a comment: