Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ναι, θα βάθαινε την υπόθεση.
Από τη στιγμή που υπάρχει Λουίτζι είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει Wario.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
It's a shame that you can't compete for score in the same way when playing in the game proper, but that's a structural quibble at best. The lack of online multiplayer is a tougher call, especially since it's available in the similar LittleBigPlanet, but maybe that comparison tells you all you need to know about why Nintendo didn't include it. Great though it is, Sony's game doesn't have anything like the same razor-sharp timing, the same busy complexity to the level design and interactions, the same raw speed. Lag might have thrown Mario a microsecond off perfection, and in this series, that would be unforgivable.
Χμμ δεν μου φαίνεται και τόσο κακή δικαιολογία! Βέβαια θα μπορουσαν απλά να βάζαν online και αμα μας χαλούσε το lag το παίζαμε single! σιγα τα ωα!
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Καλα λενε για το lag αλλα θα μπορουσανε να το κανουν να παιζεται μονο με friend codes και να εχει μονο interploration για lag compensation, δηλαδη να προσπαθει το παιχνιδι να "μαντεψει" την θεση των συμπαικτων σου ενω τρεχουν οπως στο mario kart, οχι να σου προσθετει input lag οπως στο strikers ξερω γω (ακομα το παιζω αμα λαχει btw )
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Οταν γραφω interploration για lag compensation εννοω πολυ απλα οτι το παιχνιδι προσπαθει να ισοσταθμισει το μεγαλο lag προσπαθωντας να μαντεψει την τρεχουσα θεση του παικτη στην πιστα, οπως οταν παιζεις πχ mario kart στο DS και λαγκαρεις, βλεπεις τους αλλους να κανουν τελεπορτ περα δωθε συνεχεια, ε σε αλλα games το lag compensation γινεται με διαφορετικο τροπο, βλεπεις τους αντιπαλους παικτες να ειναι συγχρονισμενοι μια χαρα με την οθονη σου δηλαδη να μην κανουν σπαστουν κινησεις ΑΛΛΑ αμα υπαρχει μεγαλο lag πληρωνεις το τιμημα της καθυστερησης στην εντολη, δηλαδη θα πατας το Α για jump και θα κανει 80ms πχ να αποκριθει ( 5 καρε πισω !!! )
Ε αυτο εννουσε μαλλον και ο reviewer, σου λεει απ'το να βλεπεις τους παικτες να κανουν τελεπορτ ή να λαγκαρει ο χειρισμος σου οταν υπαρχουν προβληματα στην συνδεση μεταξυ των παικτων, καλυτερα να μην υπαρχει online καθολου
Το θεμα ομως δεν ειναι μονο του τι βλεπεις, οι χαρακτηρες εχουν collision μεταξυ τους και θα μπορουσε κατι τετοιο να προκαλεσει προβλημα αν ξαφνικα σε κλεισει καποιος στον αερα. Ακομη κι ετσι ομως με τα προβληματα του ενα online χρειαζεται. Στη τελικη οπως σε ολα τα online, με καλο ping εχεις λιγα ως ελαχιστα προβληματα, με κακο ping ειναι unplayable το game.
Οταν γραφω interploration για lag compensation εννοω πολυ απλα οτι το παιχνιδι προσπαθει να ισοσταθμισει το μεγαλο lag προσπαθωντας να μαντεψει την τρεχουσα θεση του παικτη στην πιστα
Η ερώτησή μου δεν αφορούσε στο τι κάνει το interploration που το εξήγησες πριν, αλλά στο γεγονός ότι δεν έχω ξανακούσει αυτή τη λέξη.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
ΟΚ νομιζω φτανει για σημερα. Εχω παιξει πανω απο 2 ωρες κι εχω φτασει μετα το πρωτο καστρο του 3ου κοσμου. Ομως πηδηξα αρκετες πιστες, λογω διακλαδωσεων στο χαρτη αλλα και λογω μιας κρυφης εξοδου σε μια πιστα του 2ου κοσμου που με οδηγησε στο καστρο του ιδιου κοσμου. Επισης εχω αφησει αρκετα star coins, μαλιστα σε καποιες πιστες δε πηρα ουτε ενα.
Εχω να πω οτι το παιχνιδι ειναι σαφως πιο δυσκολο απο του DS, μου θυμιζει περισσοτερο το World σε δυσκολια. Ο πρωτος κοσμος βγηκε πολυ ευκολα (δεν εχασα ουτε μια φορα) αλλα απο το 2ο κι επειτα αλλαξαν αρκετα τα πραγματα.
Οι πιστες ειναι πολυ μεγαλες, το εννοω. Θα ελεγα ορισμενες φορες ειναι διπλασιες απ'οτι ηταν στο DS. Ισως ενας λογος που μου φαινονται μεγαλες ειναι οτι συνεχως υπαρχουν σημεια που θελουν προσοχη οποτε ξεχναμε τακτικες "τρεχω συνεχεια δεξια και πηδαω". Αυτος ειναι σαφως κι ενας απο τους βασικους παραγοντες που ανεβαζουν τη προκληση.
Ενας αλλος ειναι οτι πλεον δεν εχεις power up καβατζα. Αν δηλαδη εχεις καποιο power up και το ξαναβρεις δεν αποθηκευεται για χρηση σε περιπτωση που φας χτυπημα. Απ'την αλλη εχει επιστρεψει το inventory στο world map που υπηρχε στο SMB3 ομως αυτο σε βοηθαει μονο για να ξεκινησεις τη πιστα πιο δυνατος κατι που δεν ειναι και τοσο χρησιμο αφου συνηθισεις στην αρχη θα βρεις καποιο power up. Αντιθετα οσο προχωρας ενα επιπεδο νιωθεις την αναγκη να φυλαγεσαι καθως δεν υπαρχουν και πολλα power ups στη πορεια. Τις περισσοτερες φορες τερματιζα μικρος ή μεγαλος και σπανια με καποιο suit.
ΟΚ ισως το υπεραναλυσα το θεμα της δυσκολιας αλλα νομιζω ειναι κατι που ενδιαφερει πολλους.
Αυτο που μ'αρεσει μεχρι τωρα ειναι οτι υπαρχουν πολλα νεα elements, με κυρια εμφαση σε πλατφορμες που περιστρεφονται. Οι περισσοτερες πιστες ειχαν και κατι νεο να δειξουν.
Το waggle δε το εχω χωνεψει και πολυ για την ωρα. Τουλαχιστον ειναι κατι που χρησιμοποιειται με μετρο.
Όταν προχωρήσεις τουλάχιστον μέχρι τα μισά, κάνε μια σύγκριση με τα κλασικά Mario, αλλά και αυτό του DS.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Link123 εγω απο το Public το πηρα(της Αθηνας βεβαια) οποτε μαλλον θα το βρεις εκει.
Παραδοξως ουτε το fnac στο mall το ειχε, τι σκατα κανουν....
Btw εχει φοβερο box, κατακκοκινο μεσα-εξω και το Wii γραμμενο με γυαλιστερο ασημι χρωμα. Αν το πιασετε στα χερια σας θα καταλαβετε τι εννοω, σα να ειναι καποια special εκδοση.
edit κατ'οπιν post του Jedah
Σημερα δεν εχω παιξει καθολου, λειπω ολη μερα και τωρα απο λαπτοπ φιλου γραφω. Jedah δυσκολα θα πω οτι τα σπαει αυτη τη στιγμη ομως ξεκινησα να τελειωσω το πρωτο κοσμο μονο για αρχη και εφτασα μεχρι τα μισα του 3ου. Ηταν πολυ εθιστικο, μολις τελειωνα μια πιστα ηθελα να μπω στην επομενη και οποτε εχανα ηθελα αμεσως να ξαναπροσπαθησω. Οσο επαιζα περισσοτερο παλευα να τελειωσω τη πιστα παρα να ασχοληθω με μυστικα, γι αυτο λεω οτι θυμιζει τα παλια και οχι του DS στο οποιο η μονη προκληση ηταν να βρεις τα star coins αλλα ακομη κι αυτα ηταν αστεια συνηθως.
Comment