Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Super Mario Bros. Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παντως και το Twilight Princess υποτιθεται θα ηταν δυσκολο αλλα απ'οσο θυμαμαι μονο σπαστικο σε 1-2 σημεια ηταν, κατα τ' αλλα πανευκολο.
    Do a barrel roll!

Comment

• Το πρόβλημα στο NSMB DS δεν ήταν μόνο ότι ήταν εύκολο αλλά ότι ήταν άψυχο και (σχεδόν) καθόλου καινοτόμο-πρωτότυπο. Η δυσκολία δεν κάνει το καλό παιχνίδι...
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
        Απλα μη νομιζετε οτι ειναι αλλο ενα NSMB DS, οτι ειπε ο Miyamoto ειναι αληθεια, οτι δηλαδη μετανιωσε που εκανε το Mario στο DS τοσο ευκολο κι εδω θελησε να κανει κατι πραγματικα challenging.
        +1 τελικά το game είναι must-have πολύ μεγάλες αλλαγές και μία που είναι από τις πρώτες που προσέχει κάποιος είναι ότι δεν ειπάρχει το store item, αλλά δεν είμαι σίγουρος εαν πηγαίνει στα + ή τα - του παιχνιδιού.Ωραίο OST' πολύ καλύτερη μουσική από το 1ο! Βέβαια είναι remixaκια, αλλά μαμάτα!Η στολή που πετάει, μαμάτη κι αυτή.

Το multi είναι πολύ διασκεδαστικό, είναι αυτό που κάνει το παιχνίδι συναρπαστικό.
        Καλά θα κάνετε να έχετε και ένα δεύτερο Wii mote!

Comment

Παντως και το Twilight Princess υποτιθεται θα ηταν δυσκολο .
          Source??

Comment

• Καπου μεσα στις δηλωσεις περι 100 ωρων gameplay θα το βρεις κι αυτο ;)
            Do a barrel roll!

Comment

• Μιας και αναφέρθηκε το Ζελντα ας το ποστάρω εδώ

Zelda Developer Was Stumped By New Zelda Game's Puzzles

Development team members, including [senior Nintendo developer] Mr. [Takashi] Tezuka and myself, actually got stuck in several places. So the dungeons and puzzles pose a different type of challenge than what we have utilized in previous games, and will certainly require longtime Zelda fans to approach each challenge differently. "
              Για να δούμε αν θα ισχυει κάτι τέτοιο. Αν και για να είμαι ειλικρινής θεωρώ εν μερει ικανοποιητική την δυσκολία των γριφων στο Ζελντα ειδικότερα σε σχέση με της μάχες οι οποίες ήταν walk in the park. Ελπίζω να κάνουν κάτι και με αυτό.

Για να είμαι και on topic τη δευτέρα μου έρχεται το παιχνίδι και μετά απο πολύ καιρό θα συνδέσω το wii! Αχ επιτέλους θα μοσχοβολίσει το σπίτι λιγη pure old fashioned 2d-ιλα!
              Βγάλε και ενα καλό 2d DK ρε Ν και ολοκληρώθηκα σαν gamer.

Y.Γ linkmastersword δεν υπάρχουν ποιο real games απο τα 2D mario! (αντε ίσως να υπάρχουν τα 3D mario)
              I attack sharks
              when i smell them bleed
              I dont go swimming
              water just wants to be around me.

Comment

Παντως και το Twilight Princess υποτιθεται θα ηταν δυσκολο αλλα απ'οσο θυμαμαι μονο σπαστικο σε 1-2 σημεια ηταν, κατα τ' αλλα πανευκολο.
                Ε καλά κανένα Zelda δεν ήταν παλούκι ούτως ή άλλως.

Comment

• Διαφωνώ.Έχεις παίξει τα zelda 1,2 για nes και το link's awakening για το gb???Από τα πιο δύσκολα games γενικότερα.Επίσης και το link to the past έχει ικανοποιητική δυσκολία.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Καπου μεσα στις δηλωσεις περι 100 ωρων gameplay θα το βρεις κι αυτο ;)
                    Εγώ όταν τελειώσα το παιχνίδι, είχα αφιερώσει 75 ώρες. έχοντας βρει όλα τα εντομάκια και το μεγαλύτερο ποσοστό των Poe...
                    Δεν ξέρω εσύ σε πόσο το τελειώσες...
                    Για 100 ώρες δεν είναι, αλλά χαλαρά μια 60 είναι άνετα..

Και btw, στην παραπάνω δήλωση για την κατοστάρα δεν αναφέρεται και πάλι τίποτα για την δυσκολία...

Comment

• Originally posted by Ormion View Post
                      Ε καλά κανένα Zelda δεν ήταν παλούκι ούτως ή άλλως.
                      εξαρτάται πως ορίζεις το παλούκι;)
                      απλά να σου θυμίσω water temple στο ΟΟΤ:whip:

Comment

• Kαλά το water temple και στο twilight ήταν παλούκι.Επίσης στην ίδια κατηγορία θα έβαζα και το 4ο temple του majora's mask με τον ανάποδο κόσμο με τον ήλιο.
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by straier View Post
                          Το πρόβλημα στο NSMB DS δεν ήταν μόνο ότι ήταν εύκολο αλλά ότι ήταν άψυχο και (σχεδόν) καθόλου καινοτόμο-πρωτότυπο. Η δυσκολία δεν κάνει το καλό παιχνίδι...
                          Καλά σίγουρα, αλλά και το challenge μετράει, ειδικά σε ένα 2D platform. Συμφωνώ πάντως για τη περίπτωση του New Super Mario Bros. καθώς εκεί δεν ήταν μόνο θέμα δυσκολίας, αλλά και γενικότερου σχεδιασμού. Το level design κυμάνθηκε σε ρηχά νερά σε σχέση με τους κλασσικούς τίτλους. Ακόμα κι αν δεν έφτανε τα κλασικά όμως, ήταν πολύ καλό.

Όσον αφορά το NSMBW τώρα, θέλω με την ευκαιρία να πω ότι, χωρίς να έχω δει όλα τα επίπεδα του τίτλου, αλλά έχοντας ασχοληθεί αρκετή ώρα με τον Ραμπίδη και τον Ferry, θεωρώ ότι (έξω από νοσταλγία) μιλάμε για τίτλο αντάξιο (!!!) του Super Mario World και του Bros. 3, κάτι που προσωπικά δε περίμενα και παραδέχομαι ότι με ενθουσίασε. Συγκεκριμένα επίπεδα πάλι, θεωρώ ότι έχουν τρομερό σχεδιασμό και ξεπερνάνε οτιδήποτε υπήρχε στα Bros. 3 και World, όσο ιερόσυλο κι αν ακούγεται.

Το multiplayer επίσης, δουλεύει πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Θέλει λίγη ώρα μέχρι να προσαρμοστεί κανείς στις ιδιαίτερες συνθήκες του mode, στο πως πρέπει να αντιδρά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, πως θα συνυπάρχει αρμονικά (όσο γίνεται) με τους συμπαίκτες του κλπ. Μετά από ένα σημείο όμως, πολλά πράγματα βγαίνουν αυτόματα σε επίπεδο συνεργασίας και συνεννόησης. Το multiplayer δίνει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στον τίτλο και αναγάγει την απουσία online σε τεράστια απώλεια. Δε ξέρω πόσοι θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν με άλλους τρεις έμπειρους Mario players για να ευχαριστηθούν το mode, και είναι κρίμα πραγματικά. Τώρα που έχω συνηθίσει το multiplayer πάντως, το singe μου φαίνεται πολύ μονοδιάστατο όσο ποιοτικό κι αν είναι.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Η ώρα της αλήθεις : Αξίζει κάποιος να το πάρει για το solo κομμάτι και μόνο γι'αυτό ;

Comment

• Εξαρτάται.
                              Πόσο πωρωμένος είσαι με τη σειρά, αν έχεις λεφτά κλπ. Μπορώ να σου πω πάντως ότι, έξω από νοσταλγία επαναλαμβάνω, πρόκειται για τίτλο αντάξιο των ιστορικών Super Mario Bros. 3 και Super Mario World. Αν μπορούσες να αξιοποιήσεις το multiplayer δε θα το συζήταγα καν. Προσωπικά θα περιμένω να το τσιμπήσω, κλασικά, μτχ, αλλά εγώ δε παίρνω και τίποτα fullprice οπότε δε μετράω.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Μου ήρθε το παιχνίδι το σαββατο και δηλώνω κατενθουσιασμένος!
                                Καταρχάς το level design είναι εξαιρετικο και ίσως οτι καλύτερο έχω δει σε 2D platform game (μετά το DKC!)
                                Ο χειρισμός με το wiimote στα πλάγια με ξένισε κάπως στην αρχή αλλά συνηθίζεται σχεδόν αμέσως όπως και το waggle που περίμενα να με ξενερώσει αλλά τελικά λειτουργεί σωστά και δεν σε κουράζει.
                                Η πρόκληση είναι υψηλή και αυτο πραγματικά για μένα είναι μεγάλη Καυ..λα!
                                Πραγματικά δεν το περίμενα (καθως η Ν μας εχει συνηθίσει αλλιως τα τελευταία χρόνια) αλλά το παιχνίδι σε ορισμένες πίστες είναι αγγουρι και αν δεν υπήρχαν οι στολες θα έψαχνα ακόμα τα @@ μου. Εχω κάνει μόνο ενα continue μέχρι τώρα (είμαι το 5ο κόσμο) και αυτό οφείλεται στο οτι όταν μενω με μια ζώη ξαναπαίζω πιστες του πρώτου κόσμου για να μαζέψω 1ups και λοιπα αλλιώς θα είχα καμιά 10αρια continues παραπάνω. Το SMG πάντως ειναι ενας υγιεινος περίπατος στας εξοχας μπρόστα στη δυσκολία του nsmbw (ατοπη η συγκριση το ξέρω )
                                Για το τέλος να πω οτι ενιωσα μια τιτανοτεράστια συγκίνηση και νοστάλγια όταν ξεκίνησα το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν εκανα μλκια που βιάστηκα να αγοράσω το wii μιας και το χρησιμοποιώ ελάχιστα αλλά για τέτοια παιχνίδια διάολε αξίζει και με το παραπάνω.
                                I attack sharks
                                when i smell them bleed
                                I dont go swimming
                                water just wants to be around me.

Comment

Working...
                                X