Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Super Mario Bros. Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έχω την εντύπωση ότι πολύ γρήγορα το τελείωσες.Έκανες speedrun?Από μυστικά τι πήρες?

Εdit:Ramp μπερδεύτηκα επειδή είπε για το τέλος στην τελευταία του παράγραφο.Νόμιζα ότι τελείωσε το παιχνίδι...
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Ποτε ειπε οτι το τελειωσε, στο 5ο κοσμο ειναι λεει.
      Do a barrel roll!

Comment

• Originally posted by Pilgrim View Post
        Μου ήρθε το παιχνίδι το σαββατο και δηλώνω κατενθουσιασμένος!
        Καταρχάς το level design είναι εξαιρετικο και ίσως οτι καλύτερο έχω δει σε 2D platform game (μετά το DKC!)
        Ο χειρισμός με το wiimote στα πλάγια με ξένισε κάπως στην αρχή αλλά συνηθίζεται σχεδόν αμέσως όπως και το waggle που περίμενα να με ξενερώσει αλλά τελικά λειτουργεί σωστά και δεν σε κουράζει.
        Η πρόκληση είναι υψηλή και αυτο πραγματικά για μένα είναι μεγάλη Καυ..λα!
        Πραγματικά δεν το περίμενα (καθως η Ν μας εχει συνηθίσει αλλιως τα τελευταία χρόνια) αλλά το παιχνίδι σε ορισμένες πίστες είναι αγγουρι και αν δεν υπήρχαν οι στολες θα έψαχνα ακόμα τα @@ μου. Εχω κάνει μόνο ενα continue μέχρι τώρα (είμαι το 5ο κόσμο) και αυτό οφείλεται στο οτι όταν μενω με μια ζώη ξαναπαίζω πιστες του πρώτου κόσμου για να μαζέψω 1ups και λοιπα αλλιώς θα είχα καμιά 10αρια continues παραπάνω. Το SMG πάντως ειναι ενας υγιεινος περίπατος στας εξοχας μπρόστα στη δυσκολία του nsmbw (ατοπη η συγκριση το ξέρω )
        Για το τέλος να πω οτι ενιωσα μια τιτανοτεράστια συγκίνηση και νοστάλγια όταν ξεκίνησα το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν εκανα μλκια που βιάστηκα να αγοράσω το wii μιας και το χρησιμοποιώ ελάχιστα αλλά για τέτοια παιχνίδια διάολε αξίζει και με το παραπάνω.
        Πρέπει κάποια στιγμή να το δοκιμάσεις σε τετραπλό co-op, δε φαντάζεσαι πόσο όμως. Α, και θέλω εντυπώσεις από τον έβδομο κόσμο όταν φτάσεις, είμαι fanboy.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Μου ηρθε προχθες το παιχνιδι. Τι να πρωτοπω..
          Η πρωτη λεξη που μου ηρθε και μενα ηταν .. βαθια νοσταλγια ! Απλα μαγικο. Η αληθεια ειναι οτι ειχα τις αμφιβολιες μου για τον τιτλο, ειδικα μετα το μετριοτατο nsmb στο DS.

Τελικα το παιχνιδι ειναι φοβερο. Το feeling ειναι πολυ καλο, ενιωσα οτι επιτελους παιζω κλασσικο 2D Mario! Στοιχεια οπως τα Koopalings, τα Switchs και τα αφθονα secrets φερνουν πανεμορφες αναμνησεις.. Το εφε μαγειας που γινεται στο τελευταιο boss καθε κοσμου απο Yoshi's Island το προσεξατε? Γενικα υπαρχουν πολλα στοιχεια που θυμιζουν παλιες εποχες..
          Οι πιστες ειναι πολυ μεγαλες και εξαιρετικα σχεδιασμενες ενω και το επιπεδο δυσκολιας οπως αναφερθηκε βρισκεται σε απολυτως ικανοποιητικα επιπεδα. Προς το παρον βρισκομαι στον 4ο κοσμο και παιζω αργα για να απολαυσω το παιχνιδι οσο πιο πολυ γινεται. Δεν θελω να τελειωσει!

+1000 και στο theme του καστρου, δεν ξερω μου εκανε κλικ, respect!!

Μπραβο στην Nintendo.. Καιρο ειχα να παιξω κατι καλο σ'αυτην την κονσολα..

Οντως φιλτατε Pilgrim, ενα new Donkey Kong θελουμε και μετα τι αλλο!!!

Comment

• Ίσως και ένα νέο 3d DK!Κανόνισε να έρθω να λιώσουμε!Το περιμένω πώς και πώς αυτό το game!

Comment

• Μετά το χθεσινό λιώσιμο για την 100% ολοκλήρωση του NSMBWii έχω να πω ότι το τετραπλό multiplayer του τίτλου είναι ότι καλύτερο έχω βιώσει μετά το four-swords. Το level design του παιχνιδιού είναι φοβερό και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον όταν έχεις και το πρόσθετο "εμπόδιο" άλλων τριών παικτών, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν χωράνε και οι 4 πάνω στην μικρή επιφάνεια μιας κινούμενης πλατφόρμας που αιωρείται πάνω από το κενό τη στιγμή που η πίστα "προχωράει μόνη της". Ποτέ δεν είχα σε φοβερή εκτίμηση τα 2D mario, πολύ απλά γιατί δεν με ελκύε προσωπικά το gameplay της σειράς, χωρίς να απαξιώνω το φανταστικό level design τους. Αλλά με παρέα το NSMBWii είναι απίστευτα διασκεδαστικό και το πρώτο που να έχω εκτιμήσει τόσο πολύ (το μόνο άλλο που έχω τελειώσει είναι το Super Mario World)

Comment

• Χτες έπαιξα NSMBWii με παίχτη, laharl και ένα συμφοιτητή (ο οποίος το είχε τερματίσει) και ΛΙΩΣΑΜΕ στο γέλιο. Κάποια στιγμή πόνεσε η κοιλιά μου από τα γέλια, ήταν ανεπανάληπτη εμπειρία. Το τι betrayals έπεσαν δε λεγεται :xp: . Το θέμα είναι ότι ο συμφοιτητής μου το ήξερε πολύ καλά και μας πήγε, με διάφορα shortcuts, στο τέλος και το τελειώσαμε, λολ. Τέλος πάντων, ΙΜΟ δεν είναι φτιαγμένο για τετραπλό, τα πράγματα γίνονται τελείως χαοτικά και δε βγάζεις άκρη. Το γέλιο όμως είναι τόσο άπειρο που δε σε χαλάει.

Θα το ξεκινήσω και σε μονό και ταυτόχρονα θα παίζω και multi.

Comment

• Το χειροτερο ειναι να τρεχει καποιος μπροστα και οτι καβουκια βρισκει να τα πεταει πισω στους αλλους.
                  Do a barrel roll!

Comment

• Έτσι. Όπως επίσης και το να κάνεις ground pound για να τους εκτοπίζεις από την πλατφόρμα και να τους στέλνεις στο κενό.

Comment

• Με αυτά που διαβάζω καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το παιχνίδι είναι η χαρά του τσάτσου.

Γουστάρω!

Comment

• Οι πιστες απο μονες τους εχουν αρκετα challenging σημεια, ειναι πραγματικα πολυ ευκολο να κανεις τη στραβη σε καποιον.
                        Do a barrel roll!

Comment

• Kαι εγώ έχω να πω μετά το κάψιμο με τα παιδιά ότι δεν είναι φτιαγμένο με την καμμία για four player multi.Δεν έχει νόημα βασικά να υπάρχει.Δεν ανταγωνίζεσαι σε κάτι πέρα από τις ζωές και τα continue,ούτε καν στα coins που θα είχε ένα επιπλέον κίνητρο,ούτε καν συνεργασία μπορείς να κάνεις.Από κει και πέρα υπάρχει και η λύση της φούσκας που κάνει ακόμη πιο έντονη την αίσθηση ότι δεν έχει ουσία να παίζεις multi.Εγώ ήμουν τον περισσότερο χρόνο μέσα στην φούσκα και οι μπροστά κάναν το παιχνίδι.Δεν μπορεί να παίζουν μαζί άτομα που παίζουν γρήγορα mario games με κάποιους που έχουν μάθει να το παίζουν αργά(όπως εγώ).
                          Κατά τα άλλα πάντως πολύ γέλιο!Στο single το ευχαριστήθηκα περισσότερο και το ένιωσα καλύτερα.

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
                            [...],ούτε καν συνεργασία μπορείς να κάνεις.
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Μα γιατί αφού υποτίθεται ότι είναι four player co-op.Έπρεπε να έχει έστω ψύγματα συνεργασίας.Βέβαια μπορείς να το δεις και από την ανάποδη.Να συνεργαστείς με κάποιον για να φας κάποιον άλλον...

Comment

• Δε μπορεις να κανεις συνεργασια λεει...

Ρε αν δε το παιζα Multiplayer ακομη θα παλευα να ξεκλειδωσω τις περισσοτερες πιστες στον 9ο κοσμο. Για νομισματα σε κοσμους σα τον 7ο / 80 δε το συζητω. Δε ξερω αν παιξατε μονο το πρωτο κοσμο παντως υπαρχουν πολλα σημεια μετα που το multiplayer βοηθαει πολυ.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X