Ι know.Έγινε owned σε ένα κόσμο από τον evans.Ευτυχώς δεν έχασα λόγω της φούσκας.Με πέταξε κατευθείαν προς τα κάτω που είχε ένα χρυσό νόμισμα.Λίγο πριν πέσω μπήκα στην μικρή φουσκίτσα και όλα ΟΚ!Χεχε άπειρο γέλιο!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
New Super Mario Bros. Wii
Collapse
X
-
Το έφτασα και εγώ στο απόλυτο (100%) το παιχνίδι και με το χέρι στην καρδιά σας λέω ότι ήταν ότι καλύτερο έπαιξα φέτος.
Αφήνοντας (όσο μπορώ) στην άκρη τον παράγοντα νοσταλγία θα πω απλά ότι το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό από κάθε μα κάθε άποψη. Από τα υπέροχα γραφικά και ήχο μέχρι το κλασσικό μαριο gameplay και το εκπληκτικό το ξαναλέω εκπληκτικό (ότι καλύτερο εχω δει διάολε!) level design. Ήταν έτσι δομημένες οι πίστες που παρότι είχαν υψηλή πρόκληση σε καμία στιγμή δεν ένιωθες ότι το παιχνίδι σε αδικεί (και σε παιχνίδια με μεγάλη πρόκληση αυτό συμβαίνει σπάνια!).
Loggo ο 7ος κόσμος είχε μακράν τα καλύτερα castles του παιχνιδιού αλλά για μένα ο 5ος είναι ο επίσημος αγαπημένος και ο 8ος αυτός με την καλύτερη και ποιο διασκεδαστική σε 2d platform πίστα που έχω παίξει ποτέ.
Ισως να οφείλεται στο ότι μου θυμίζει τα βαγονάκια του DKC δεν ξέρω.
Δυστυχώς δεν βρήκα παρτενερ για multi και χάνω ίσως το δυνατότερο κομμάτι του τίτλου οπότε σας προσκαλώ όποτε γουστάρετε να έρθετε στην Ηγουμενίτσα να λιώσουμε! (τα wii motes φέρτε μόνο και τα υπόλοιπα τα κανονίζω εγώ!)I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
100% μονος σου; Μια χαρα, εγω θα κανω ξανα ενα playthrough απο την αρχη ολομοναχος να δω πως θα τα παω.
Κι εμενα μ'αρεσε παρα πολυ ο 5ος κοσμος. Χειροτερο θα ελεγα μαλλον τον 2ο, μου αφησε περιεργη αισθηση. Μανιταροπιστες ftw.
Μας πεφτεις λιγο μακρια ρε γμτ, αν πεταχτεις Αθηνα ευχαριστως να το λιωσουμε.
Comment
-
Άλλο πράγμα το co-op κι άλλο το ανταγωνιστικό mode, στο co-op δεν έχει ούτε νόημα, ούτε θέση ο ανταγωνισμός μεταξύ των παιχτών. Απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία, αν ο καθένας κάνει του κεφαλιού του δε βγαίνουν εύκολα τα επίπεδα, άσε που χαλάει το παιχνίδι. Προσωπικά, αν και πίστευα ότι το ανταγωνιστικό μέρος του multi θα ήταν καλύτερο, βρήκα το co-op απείρως πιο ενδιαφέρον, αλλά και τρομερά ανώτερο απ’ όσο το περίμενα σε επίπεδο υλοποίησης. Δουλεύει εξαιρετικά, εφόσον οι παίχτες προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του.
Τις πρώτες ώρες που παίζαμε με τα παιδιά δυσκολευόμασταν αρκετά, μετά από ένα σημείο όμως, ας πούμε ότι αναπτύξαμε μια ομοιογένεια μεταξύ μας και αντιδρούσαμε όπως έπρεπε, πολλές φορές χωρίς καν να συνεννοηθούμε. Πχ βλέπαμε ένα νόμισμα σε ένα δύσκολο σημείο και αντί να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του, κάναμε το σωστό (lol). Βέβαια δε λείπουν οι ηθελημένες βλακείες που αποτελούν και το αλατοπίπερο πολλές φορές.
Δώστε χρόνο στο co-op, μπείτε στο κλίμα και θα δείτε ότι η υλοποίηση είναι εξαιρετική. Γενικά δε κρύβω ότι ο τίτλος με εξέπληξε σε κάθε επίπεδο, πολύ καλύτερο απ’ ότι το περίμενα. Τα χώνω στη Nintendo, αλλά αυτή τη φορά πραγματικά θεωρώ ότι θυμίζει Nintendo από τα παλιά, εξαιρετική δουλειά.
Originally posted by Pilgrim View Post
Ισως να οφείλεται στο ότι μου θυμίζει τα βαγονάκια του DKC δεν ξέρω.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΟταν παίζαμε εμείς το συγκεκριμένο επίπεδο κάναμε ό,τι να'ναι. Κάποια στιγμή βρέθηκαν όλοι στη λάβα και εγώ με μία ζωή. Το τι γέλιο έπεσε δεν περιγράφεται. Γελούσα και προσπαθούσα να περάσω την πίστα, κάτι που κατάφερα φυσικά :xp: .
Παντως εγω το καταευχαριστηθηκα. Δεν μπηκαμε στην διαδικασια συννενοησης (ετσι οπως ειμασταν μετα το D δεν χρειαστηκε κιολας...), αλλα κι ετσι ουγκ οπως παιζαμε, μια χαρα περασαμε...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Σχετικα με τα videos μεσα στο game:
Tezuka: Some people think that the computer was playing, but it really is all flesh-and-blood human players.
Nakago: A computer would never come up with the kind of ideas those players have. In the end, you have to record actual people playing.
Tezuka: It is really tricky to record these videos though. For that reason, some members of the team would request that we let them correct things manually. But I had to put my foot down. If it's not all done by a human player, you'll lose that essential realism.
Comment
-
Τελείωσα και γω τον πρώτο κόσμο σε διπλό. Πάντως παιδιά δε νομίζω πως είναι πιο εύκολο στο διπλό. Πολλές πλατφόρμες δεν έχουν χώρο για 2 (πόσω μάλλον για 4) και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας παίκτης πηδάει στο κεφάλι του άλλου. Και σε κάθετες πίστες είναι εκνευριστικό να πεθαίνεις γιατί είσαι πολύ μακρυά από τον άλλο...Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Το ξεκίνησα και γω σε διπλό και όντως ώρες ώρες είναι ποιο δύσκολα τα πράγματα. Είδικα για μένα που είχα συνηθίσει μόνος μου, εκει που τελείωνα τον πρώτο κόσμο με 30+ ζώες τον τελείωσα με 10!!
Το θέμα είναι να μάθεις να συνεργάζεσαι σωστά με τον συμπαίκτη σου και να μην παίζεις λες και εισαι μόνος σου. Πραγματικά οταν μάθαμε να συνεργαζόμαστε λίγο με το πάρταλοφίλο μου κάναμε παπάδες σε ορισμένες πίστες. Βέβαια υπάρχουν στιγμές που θέλω να τον πιάσω και να τον πετάξω απο την πλατφορμα αλλά οκI attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
ΦΥΣΙΚΑ και ειναι πιο ευκολο σε coop, οποιος πεφτει μπορει να πατησει Α στον αερα και να γινει φουσκα, οποιος χασει ξαναγινεται φουσκα μεχρι να του τελειωσουν οι ζωες, αμα του τελειωσουν οι ζωες δεν ειναι και τοσο δυσκολο να μαζεψει ο αλλος 100 νομισματα και να τον κανει respawn.
το θεμα ειναι να εχεις καλο συμπαικτη, επειδη μου σπασανε τα νευρα και οι 2 χθες πηγαμε ενα coin battle και μετα multiplayer στο metroid echoes, αμα δεν μπορεις να συνεργαστεις με νουμπαδες τοτε παιξε εναντιων τους
Εχω ενα ξεχωριστο save που ειμαι μονος μου στον 2ο κοσμο με 24 ζωες, εννοειται πως θα προτιμησω να φτασω μεχρι το τελος ετσι παρα παιζοντας coop
Comment
-
Δε ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι τελικά το VG Chartz, αλλά κοιτώντας λίγο τα νούμερα του software, δείχνει ότι το New Super Mario Bros. Wii έχει ήδη ξεπεράσει τα 8.6 εκατομμύρια πωλήσεις. Πέρα από το εντυπωσιακό του αριθμού, αλλά και του χρονικού διαστήματος που χρειάστηκε για το φτάσει. Είναι το μόνο franchise που μπορώ να σκεφτώ, που εν έτη 2009-2010 έχει να τη δυνατότητα να αναγάγει σε πιο εμπορικό τίτλο τη 2D από τη 3D version του. Αν ισχύουν τα νούμερα, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έχει ήδη ξεπεράσει τις πωλήσεις του Super Mario Galaxy, και ποιος ξέρει που θα φτάσει σε βάθος χρόνου.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Originally posted by Loggo View PostΔε ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι τελικά το VG Chartz, αλλά κοιτώντας λίγο τα νούμερα του software, δείχνει ότι το New Super Mario Bros. Wii έχει ήδη ξεπεράσει τα 8.6 εκατομμύρια πωλήσεις. Πέρα από το εντυπωσιακό του αριθμού, αλλά και του χρονικού διαστήματος που χρειάστηκε για το φτάσει. Είναι το μόνο franchise που μπορώ να σκεφτώ, που εν έτη 2009-2010 έχει να τη δυνατότητα να αναγάγει σε πιο εμπορικό τίτλο τη 2D από τη 3D version του. Αν ισχύουν τα νούμερα, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έχει ήδη ξεπεράσει τις πωλήσεις του Super Mario Galaxy, και ποιος ξέρει που θα φτάσει σε βάθος χρόνου.
Δεν είναι φανταστικό που σε μια χρονιά, που όλοι λέγανε σκατά για την εμπορική πορεία του wii, τώρα θα φάνε τα ίδια τα σκατά τους, γιατί λέει 3 μύρια πούλησε το Wii στην Αμερική το Δεκέμβριο, σπάζοντας το ρεκόρ του ps2, καταφέρνοντας η χειρότερη στιγμή χρονιά του wii να είναι καλύτερη από την καλύτερη χρονιά του ps2??....http://www.nintendoeverything.com/30569
Δεν είναι φανταστικό που χαίρεται ο θείος μου, γιατί άκουσε τις συμβουλές μου και αγόρασε μετοχές της Νιντέντο(Νιντεντάρα πλέον την φωνάζει ο θείος μου..)και κάθε εβδομάδα της Μedia Create και κάθε μήνα της NPD κάνουμε πάρτυ στο σπίτι του, ακούγοντας Koji Kondo στο νέο του στερεοφωνικό??
Χαρήκαν μέχρι και οι σχιστομάτηδες αναλυτές στην Ιαπωνία..
The latest video game news, reviews and features from the team at Edge Magazine. Subscribe here today.
Kαι επειδή ξέρω πόσο χαρντκορ παιδιά είμαστε όλοι μας εδώ σε αυτήν την τιμημένη κοινότητα, δεν είναι φανταστικό του πόσο επικό προαλείφεται το 10 για το Wii??
Διάολε, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?Βλέπω κάτι γράμματα πάνω στο Bullet Bill....αχνά διακρίνω ένα t, ένα s, ένα l, ένα ο.....
Α τώρα κατάλαβα τι λέει....TSO&LO
Comment
Comment