Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Price = 10$ = 800 msp !!!! - Τρεχει τελεια, 1080p, 60 fps
- Ολα τα modes του Ν64 και με Online
- CO-OP online
- Counter-OP online
- 8 players multiplayer online
- 4 players split screen
- 4 players split screen VS 4 players split screen through Live
- Remade character & weapon models, upgraded all the textures
- Temple, Facility, Complex maps απο το Goldeneye (υπηρχαν στο original, επιστρεφουν και σε αυτο)
- All the Goldeneye Weapon Sets (αυτο ειναι νεα προσθηκη!!!! granade launchers, rocket launchers, proximity mines, remote mines, τα παντα ολα OMG)
Δειτε το video, πωπω τι γαματη μουσικη εχει αυτο το game, περιμενω να το παρετε αρκετοι, δεν υπαρχουν δικαιολογιες, Perfect Dark is the new Halo 3
ΕΓΩ μένω με το πουλί στο χέρι, γιατί στη φθηνή πορνοταινία που περιγράφει τις ανιαρές λόγω προβλεψιμότητας περιπέτειές μας, ο ρόλος με το πουλί είναι δικός μου.
στα χερια ΜΑΣ, οχι ΣΟΥ, γιατι εσυ εισαι αμπαλος και μια μου φευγεις απ'τον καναπε μια μου τρως ban απ'το live και εγω μενω με το πουλι στο χερι, και ξεκολληστε με το rick rolling γιατι αντι να το πουλησω με βλεπω να το βαζω σε πρωταγονιστικο ρολο στην ταινια : smash my xbox 3 shitty - made in greece :p
Ελπιζω ο ραμπ να αστειευεται γιατι αν οντως το παιχνιδι βγει μεσα στο 2011 θα πουλησω το 360 αμεσως την επομενη μερα μετα τον τερματισμο του fahrenheit και δεν κανω πλακα
Και εχει επιβεβαιωθει και πιο προσφατα αυτο. Δε θα μου εκανε εντυπωση αν το βλεπαμε και Μαρτη βεβαια. Παραπερα δε νομιζω, το game εχουν πει οτι ειναι ετοιμο και σε beta εδω και καιρο.
Ελπιζω ο ραμπ να αστειευεται γιατι αν οντως το παιχνιδι βγει μεσα στο 2011 θα πουλησω το 360 αμεσως την επομενη μερα μετα τον τερματισμο του fahrenheit και δεν κανω πλακα
Leave a comment: