ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Perfect Dark
Collapse
X
-
Winter 2009 λενε αλλα απ'οτι φαινεται αυτο μπορει να περιλαμβανει και Γεναρη - Φλεβαρη 2010.
Comment
-
lol και να σκεφτεις οτι οι πρωτες εικονες διερευσαν απο το καλοκαιρι... εισαι τυχερος που το πηρες αργα πρεφα.
Comment
-
Εγώ ρωτάω: τι στο καλό θα κάνει ένα τέτοιου είδους παιχνίδι στην σημερινή αγορά; Θα ανταγωνιστεί το Halo και τα Call of Duty; Άκυρη ιδέα, δεν μου αρέσει καθόλου και το οπτικό αποτέλεσμα, καλύτερα να τα αφήσουν εκεί που είναι αυτά τα παιχνίδια...Insert Coin
Comment
-
Originally posted by JedahΕγώ ρωτάω: το στο καλό θα κάνει ένα τέτοιου είδους παιχνίδι στην σημερινή αγορά; Θα ανταγωνιστεί το Halo και τα Call of Duty; Άκυρη ιδέα, δεν μου αρέσει καθόλου και το οπτικό αποτέλεσμα, καλύτερα να τα αφήσουν εκεί που είναι αυτά τα παιχνίδια...
1080p 60fps multiplayer sto live, splitscreen coop και splitscreen αντι-coop ( αν εχεις παιξει την εκδοση για 64 καταλαβαινεις ποιο mode εννοω ) τι αλλο θες ρε μαν ? Το παιχνιδι ητανε μια χαρα απο αποψη campaign αποσο θυμαμαι, στα χναρια του κλασσικου goldeneye με objectives ειχε και ενα hover bike ετσι για να λενε πως βαλανε οχηματα, τα cod και τα halo που κολλανε ?
προσωπικα υπαρχουν απειρα fps της "παλιας" σχολης που θα γουσταρα να τα παιξω ported σε καμια cry engine 3 να γουσταρω γιατι πλεον δειχνουν την ηλικια τους οπως no one lives forever 1&2 goldeneye turok 1&2 half-life 1 + opposing force and the list goes on
Στην τελικη XBLA τιτλος ειναι, δεν προκειται για καμια παραγωγη υψηλου budget ουτε για τιτλο που προκειται να δουμε στα ραφια, ποιος τον μαμαει τον ανταγωνισμο, υπηρχαν και θα υπαρχουν οι φαν που κοβουν φλεβες για ενα remake του PD η του golden eye και σε αυτους απευθυνεται ο τιτλος, οχι στα χθεσινα 12χρονα που ανακαλυψαν τον ορο fps παιζωντας cod4 στο LIVE
Comment
-
-
Νομιζω οτι και αυτος το πηρε απο αλλου πριν κατεβει αρα καποιος θα το ανεβασει/το χει ανεβασει παλι.
Comment
-
Comment