Announcement

Collapse
No announcement yet.

Perfect Dark

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

wat? αρχες 2011 ρε σου ειχα πει
    Do a barrel roll!

Comment

Ελπιζω ο ραμπ να αστειευεται γιατι αν οντως το παιχνιδι βγει μεσα στο 2011 θα πουλησω το 360 αμεσως την επομενη μερα μετα τον τερματισμο του fahrenheit και δεν κανω πλακα

Comment

Σε λίγο καιρό βγαίνει ρε σεις.
        Οπότε κάτι θα βρεις να παίξεις στη φριτέζα το Xbox crpl, μη το πουλήσεις ακόμα.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Η Rare επιμενει οτι θα ναι μεσα στο χειμωνα του 2010 δηλαδη μεχρι και τελος Φλεβαρη.
          Do a barrel roll!

Comment

Οπότε κατά του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι εδώ δηλαδή.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ουπς αυτο ηταν λαθος μου κι οχι αστειο, χειμωνα 2009 ηθελα να πω. Να και το ακριβες post της Rare μη νομιζετε οτι τα λεω μονος μου.

Crash site antics in today's new PD XBLA shot, can now confirm early 2010 release which is still 'winter', stop moaning: http://tr.im/H7tw

Και εχει επιβεβαιωθει και πιο προσφατα αυτο. Δε θα μου εκανε εντυπωση αν το βλεπαμε και Μαρτη βεβαια. Παραπερα δε νομιζω, το game εχουν πει οτι ειναι ετοιμο και σε beta εδω και καιρο.

Επισης http://www.neogaf.com/forum/showpost...postcount=1150
              I thought I read somewhere that it did. Cool huh? On the other part, why is Rare teasing us so badly, take a look at their Twitter account:

''My Perfect Dark multiplayer stats so far – 320 kills, 169 deaths, 6786 shots fired, 23 games won, 8 games lost, and 32.8km travelled''

- about 22 hours ago from TweetDeck

''First day of lunchtime Perfect Dark ‘training’ has finished; hidden laptop sentry guns are my current weakness... people are sneaky''

- 6:58 AM Jan 12th from TweetDeck

''More midday PD XBLA shootery, bit distracting when knackered RGB balance means you can't see red things. Also, @taskbaarchitect in a dress.''

- 5:16 AM Jan 18th from web

Bastards
              Do a barrel roll!

Comment

Βλακεία είπα, τώρα είδα την αλλαγή .

Comment

Ερχεται!!!! Κυκλοφορει τη μεθεπομενη εβδομαδα δηλαδη τη Τεταρτη 17/2!!!!

Η σχετικη ανακοινωση στο twitter της Rare.
                  Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by crpl_shepherd View Post
                    http://xcastonline.com/index.php/New...ine-co-op.html

Ελπιζω ο ραμπ να αστειευεται γιατι αν οντως το παιχνιδι βγει μεσα στο 2011 θα πουλησω το 360 αμεσως την επομενη μερα μετα τον τερματισμο του fahrenheit και δεν κανω πλακα
                    Μη ρε και πώς θα σε ξεσκίζω στο Halo μετά;

Η σχετικη ανακοινωση στο twitter της Rare.

OMG PERFECT DARK ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Comment

Πολύ ωραία κυκλοφορία και με αναβαθμισμένα γραφικά. Μπράβο στην Rare
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

στα χερια ΜΑΣ, οχι ΣΟΥ, γιατι εσυ εισαι αμπαλος και μια μου φευγεις απ'τον καναπε μια μου τρως ban απ'το live και εγω μενω με το πουλι στο χερι, και ξεκολληστε με το rick rolling γιατι αντι να το πουλησω με βλεπω να το βαζω σε πρωταγονιστικο ρολο στην ταινια : smash my xbox 3 shitty - made in greece :p

Comment

μια μου φευγεις απ'τον καναπε

Ποιο καναπέ; Πότε έφυγα;

και εγω μενω με το πουλι στο χερι

ΕΓΩ μένω με το πουλί στο χέρι, γιατί στη φθηνή πορνοταινία που περιγράφει τις ανιαρές λόγω προβλεψιμότητας περιπέτειές μας, ο ρόλος με το πουλί είναι δικός μου.

Comment

HOLY SHIT!!!!!1
                            Video Walkthrough

Price = 10$ = 800 msp !!!!

- Τρεχει τελεια, 1080p, 60 fps
                            - Ολ
                            α τα modes του Ν64 και με Online
                            - CO-OP online
                            - Counter-OP online
                            - 8 players multiplayer online
                            - 4 players split screen
                            - 4 players split screen VS 4 players split screen through Live
                            - Remade character & weapon models, upgraded all the textures
                            - Temple, Facility, Complex maps απο το Goldeneye (υπηρχαν στο original, επιστρεφουν και σε αυτο)
                            - All the Goldeneye Weapon Sets (αυτο ειναι νεα προσθηκη!!!! granade launchers, rocket launchers, proximity mines, remote mines, τα παντα ολα OMG)

Δειτε το video, πωπω τι γαματη μουσικη εχει αυτο το game, περιμενω να το παρετε αρκετοι, δεν υπαρχουν δικαιολογιες, Perfect Dark is the new Halo 3

Do a barrel roll!

Comment

fuck yeah !!!!

Comment

Περιμενα περισσοτερες αντιδρασεις.

Control Styles

Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X