Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo: Reach

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Εχοντας ξεκινησει το Anniversary (και ανοιξει καποια κονσολα μετα απο απειρο καιρο) θα ηθελα να πω καποια πραγματα.

Αυτο που εισπραττει ο παικτης θα ελεγα οτι ειναι σε ενα βαθμο περιεργο. Οπως γνωριζετε οι περισσοτεροι, η 343 δεν πειραξε στο ελαχιστο τη μηχανη πανω στην οποια στηριζεται το παιχνιδι, το σχεδιασμο των επιπεδων, το ballance των οπλων ενω απο την αλλη βελτιωσε απιστευτα τα οπτικοακουστικα. Το τελικο αποτελεσμα ειναι περιεργο διοτι ενω οπτικα παιρνεις εναν πανεμορφο τιτλο (ειδικα οι εξωτερικοι χωροι ειναι απλα απιστευτοι) μηχανικα ειναι σαφες οτι βρισκεσαι στο 2001 (θα εξηγησω ).

Το Halo ηταν genius στην εποχη του και αυτο γινεται αντιληπτο περισσοτερο απο ποτε στο σημερα μεσω του Anniversary καθως ο ανταγωνισμος σε πολλα επιπεδα δεν εχει καταφερει να φτασει αυτο που εκανε η Bungie 10 χρονια πριν... Ωστοσο υπαρχουν καποια στοιχεια τα οποια φανερωνουν οτι ο τιτλος ερχεται απο το παρελθον. Δεν υπαρχει recoil στα οπλα, το εξωτερικο περιβαλλον αγγιζει τα επιπεδα του sandbox (η αληθεια ειναι οτι δεν το θυμομουν και τελικα οι επομενοι τιτλοι ακολουθησαν σχεδιαστικα μια πιο γραμμικη λογικη) σε επιπεδο αποπροσανατολισμου σε οτι αφορα το τι κανω στη συνεχεια ενω οι εσωτερικοι xωροι μαλλον προσεγγιζουν το corridor shooter. Γενικοτερα υπαρχει μια σχεδιαστικη ασαφεια με ταση επαναληψης. Ok δεν λεω κατι καινουργιο απλα θελω να τονισω το οτι σου χτυπαει περισσοτερο λογω του οπτικου τομεα μιας και σου δημιουργειται η ψευδαισθηση οτι παιζεις τιτλο του σημερα.

Η επιλογη του να μην πειραχτει τιποτα ειναι πληρως κατανοητη και δεν κανω καποιο παραπονο αυτη τη στιγμη απλα το θεμα ειναι οτι η ολη δουλεια που εχει γινει στα οπτικοακουστικα σε οδηγει πολλες φορες να μην κρινεις το παιχνιδι σαν απλο remake αλλα σαν καινουργιο τιτλο. Ειναι ακυρο αυτο που λεω το ξερω αλλα σε επιπεδο remake μιλαμε για κατι που δεν μπορεις ευκολα να αντιμετωπισεις συμβατικα.

Να σημειωσω επισης οτι το framerate δεν ειναι τοσο smooth σε σχεση με τους μεταγενεστερους τιτλους (δεν υπαρχουν τα σπασιματα τους Reach αλλα κατα μεσο ορο το Reach κινειται πιο ομαλα).

Απο κει και περα και αν δεν σας αφορουν οι παραπανω προβληματισμοι, μιλαμε μαλλον για την απολυτη εκδοση του Combat Evolved και σε περιπτωση που θελετε να ξαναβιωσετε την εμπειρια του campain αυτουσια αλλα ντυμενη τεχνικα στο σημερα, τοτε πρεπει οπωσδηποτε να παιξετε το Anniversary.

Να τονισω οτι την παρασταση κλεβει το anniversary map pack που περιεχει μαλλον τους καλυτερους χαρτες που εχω δει... Πολυ θετικη γραφη απο την 343 κατι περα για περα ελπιδοφορο για το μελλον της σειρας. Βελτιωση εχει δεχθει και η μηχανη του Reach και γενικοτερα περα απο τον πολυ καλο σχεδιασμο (που αποτελουσε θεμα για τους αρχικους χαρτες της Bungie) το multi εχει γινει και χαρμα οφθαλμων (μια συγκριση αναμεσα στην Alexandria του Reach και του νεου χαρτη της κατεστραμενης πολης του anniversay πιστευω ειναι ικανη προκειμενου να αντιληφθει κανεις την ολη βελτιωση).

Τελος να πω οτι δυστυχως δεν υπαρχει scoring οπως ειπε και ο Ren ενω προσωπικα θα ηθελα και theater mode στο campain του CE το οποιο επισης απουσιαζει.

Αυτα για την ωρα, περισσοτερα οταν το τελειωσω...

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Το παιχνίδι φαίνεται από Heroic και πάνω. Όλη η δουλεία στην Α.Ι. εκεί ξετυλίγεται. Στο Legendary είναι μεγάλο ψέμα αλλά εκεί παίζω. Τρώω ξύλο βέβαια αλλά η τριβή αποδίδει και φαίνεται και στο multiplayer μετά (αλλά και εναλλάξ). Θέλει υπομονή και νομίζω πως όλο το παιχνίδι είναι η διαχείρηση της ασπίδας...
    Grimmtak και Bart, σας έκανα invite.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Καλα και εγω μεχρι να συνηθισω θα περασει λιγο χρονος.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Απλά παιδιά να ξέρετε ότι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω βγάλει halo είναι normal οπότε μην βαράτε μέχρι να συνηθίσω

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    ΟΚ σας στέλνω προσκλήσεις όσους δεν έχω και αν συγχρονιστούμε πάμε! Just point at the bad guys!

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Βασικά παιδιά ψινόμουνα για ένα campaign co-op πριν μπω για τα καλά στο multi, είναι κανείς μέσα?
    Μεσα για legendary difficulty

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Για Legendary co-op;Αν ναι, μέσα.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Βασικά παιδιά ψινόμουνα για ένα campaign co-op πριν μπω για τα καλά στο multi, είναι κανείς μέσα?

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied

Η άλλη μου λύση αν δεν μπαίνετε για παιχνίδι...

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Χαίρομαι που το χάρηκες και συ! Είχε πλάκα εκείνες τις μέρες. Βέβαια δεν ήταν τόσο ότι παίζαμε Reach όσο η παρέα και οι βλακείες που λέγαμε. Με τον Ren παίζουμε αραιά και που ακόμη. Αλλά νομίζω ότι έρχεται ο καιρός να πάρουμε το Anniversary. Δε γίνεται να είμαστε ετεροχρονισμένοι!

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Βασικα στο Reach ειχαμε κανει καποια πολυ ωραια sessions πριν λιγο καιρο με Andy και Ren. Ειδικα τη φορα που παιξαμε team snipers ειχε πεσει πολυ γελιο (ειχε μπει και ο pilgrim προς το τελος και εγινε ο κακος χαμος στο 5 vs 5 playlist οπου φαγαμε τρελη φολα, ακομα το θυμαμαι ).

Ωραια σκηνικα, δυστυχως ο χρονος που εχω για gaming αγγιζει πλεον το μηδεν αλλα ελπιζω μεσα στις γιορτες να ξαναανοιξω τα μηχανηματα. Μακαρι να ξαναπαιξουμε συντομα ;).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άμα μπει λαός θα μπω ρε συ,δεν θα μπαίνω για ψύλλου πήδημα κάθε φορά που μπαίνει κάποιος από σας.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Θα το παρω και εγω το reach οπου να ναι.. LTTP το ξερω..

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Κάθε μέρα μέσα είμαι! Ο άρτος ο επιούσιος!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ώπα ώπα.Άμα μπείτε για Reach,στείλτε κάνα πμ από δω,να το κατεβάσω από το ράφι,να μπούμε παρέα.

Leave a comment:

Working...
X