Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wii Sports Resort - You will say wow, 1:1 waggle dream

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μονο σε εμενα φαινεται ανησυχητικο το να γινεται στοχος η επικρατηση κατα της CPU;
    Κανουν που κανουν κατι καλο, αλλα κλασικα περι online ουτε λογος.
    Βεβαια οκ αφου ο κοσμος δεν παραπονιεται τι να λεμε.. Περι ορεξεως λοιπον..

Comment

Καλα δε διαφωνει κανεις σ'αυτο. Θα ταν 2 φορες καλυτερο game.

edit
      Τρελο παντως το table tennis. Καταφερα να φτασω καπου στα 1490 για να με κανει rape μια καμπια 6 - 0. Καπου η cpu δινει ρεστα, ισως οχι με το καλυτερο τροπο, ακομη δεν εχω βρει πως κανει αυτα τα αργα ψαρωτικα σουτ και ξαφνικα χτυπαει κατι βολιδες (οχι καρφωματα, απλα πανε πολυ γρηγορα).

Ανυπομονω να το τεσταρω σε 2player, xeno it's up to you.

Αν ειχε online θα παιρνανε φωτια οι servers σε αυτο το mode. Θα χρειαζοταν βεβαια παρα πολυ μικρο lag για να παιχτει σωστα. To timing ειναι ζωτικης σημασιας.

Πιστευω παντως οτι προσφερεται για τρελα tournaments. Τυφλα να χουν τα ποδοσφαιρακια.
      Do a barrel roll!

Comment

Ελάτε την Παρασκευή 17/07 και ώρα 17:00 – 21:00 αποκλειστικά στο κατάστημα Public στο Σύνταγμα και δοκιμάστε πρώτοι το Wii Sports Resort!

CD Media (Societas Europaea) S.E. - Kifisias 32, 15125 Marousi, Athina, tel. +30 210 6854220, +30 210 2822580, fax. +30 2106854273, +30 2102820070, e-mail. info@cdmedia.gr

Do a barrel roll!

Comment

Άντε και να γίνει πάλι κανένας διαγωνισμός (Table Tennis αυτή τη φορά) να κερδίσω κανά Wii και αυτό το καλοκαίρι.

Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του πάντως. Φαίνεται πολύ ωραίο. Θα boost-άρει και ο πατέρας σίγουρα με το που δει το Table Tennis (ΟΚ θα το αγοράσει μόνος του).

Comment

Θα παέι κανείς;Ίσως έρθω.
            Carpe diem

Comment

Αν δε το χα ηδη δει θα ερχομουν σιγουρα και νομιζω οτι ειναι καλη ευκαιρια να δειτε πως ειναι. Τουλαχιστον να χανε κανενα διαγωνισμο σιγουρα θα πηγαινα.

Edit
              IGN Video Review & Text Review
              7.7

Απ'το ign περιμενα περισσοτερο να πω την αληθεια. Προσωπικα καπου εκει το αξιολογω κι εγω απλα αλλα τα δικα μου κριτηρια κι αλλα του ign.

Για μενα το μεγαλυτερο παραπονο ειναι οτι καποια games μπηκαν για να μπουν(cycling, wakeboard) ενω καποια αλλα δεν αξιοποιηθηκαν οσο θα μπορουσαν(Power Cruising, Air Plane).

Θα προτιμουσα να ειχα λιγοτερα sports αλλα με μεγαλυτερο βαθος.
              Do a barrel roll!

Comment

H αλήθεια είναι ότι περίμενα και 'γω μία βαθμολογία ανάμεσα σε 8.0 - 8.5 αλλά οκ διαβάζοντας το review νομίζω ότι δεν το αδίκησαν.

Καλό, χρυσό παιχνιδάκι αλλά ουσιαστικά πρόκειται για έναν τίτλο - επίδειξης των δυνατοτήτων του Wii Motion Plus.

Πάντως όπως αναφέρθηκε, αν είχε online ο τίτλος αποκτούσε μία αρκετά πιο σοβαρή οπτική.

Να δούμε τώρα τα μελλοντικά παιχνιδιά που θα αξιοποιούν αυτό το περιφερειακό.

Comment

Joystiq Review
                  Wii Sports Resort deserves to be in every Wii owner's library, whether you're a hardcore gamer or someone who only occasionally picks up the Wiimote and Nunchuk. It has every sport unlocked out of the box, but for those that want to spend the time, there are plenty of variations to unlock in the long run. Some of the games are tiring (looking at you, Canoeing!), but overall Wuhu Island has plenty to enjoy and is a necessary destination for anyone that enjoyed Wii Sports.
                  Do a barrel roll!

Comment

Φαίνεται πολύ πιο βελτιωμένο απο την πρώτη έκδοση!Θα ήθελα να δοκιμάσω τα διάφορα games αλλά αυτό που με καίει είναι να δω τη διαφορά στον χειρισμό.

Επίσης από ότι βλέπω το wii remote jacket καλύπτει και το wii motion plus,αυτο σημαίνει πως έχει βγει καινούργιο;

Comment

Ναι και το δινουν μαζι με το motion+ ειτε το παρεις σκετο ειτε σε καποιο game bundle.
                      Do a barrel roll!

Comment

Α ωραία!Από ότι βλέπω στα reviews επρόκειτο για ένα πολύ ωραίο game ελπίζω να αρέσει στην μεγάλη μου αδερφή να παίξω και λίγο miulti!

Comment

Πω ρε κάψιμο τα τρίποντα!

Comment

Τελικά είναι όντως ένα ust-have για το wii.Όσοι δεν το έχετε καλά θα κάνετε να το αγοράσετε.Στο ping pong είμαι καλός και στο cycling,wakeboarding και sword play.

Comment

Παλικαρια επαιξα κι εγω σημερα, sword fight table tennis cycling και archery, πολυ καλα ολα τους ελπιζω να ειναι ετσι και τα υπολοιπα 8 games, το motion plus πραγματι κανει μαγικα ενω το calibration ειναι πολυ απλο και συντομο, ειλικρινα δεν περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ, οντως μεγαλο - που δεν εχει ενα offline να βιαζω τον ramparter

Comment

Μαρουσκα πες στο κυριο οτι δε προκειται να ασχοληθω μαζι του αν δε φτασει πρωτα 1500 στο table tennis.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X