Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XIV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Boomerίστικη ερώτηση: Πώς στο καλό μπαίνουμε στο discord channel του gamers odyssey;
    Φτιάχνεις λογαριασμό Discord, αν θες το το κατεβάζεις στο PC (ή και στο κινητό από το Play Store π.χ.) και μπαίνεις εδώ. Σε περιμένουμε!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Boomerίστικη ερώτηση: Πώς στο καλό μπαίνουμε στο discord channel του gamers odyssey;

Leave a comment:

• straier
    replied
    Κάποια στιγμή θα το κάνω και αυτό.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Thanks! Ela sto discord na poume tpt

Leave a comment:

• straier
    replied
    Καλή επιστροφή GZ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Loipon, stuff happened perisy (2021) and here we are:
    Final fantasy xiv dethroned World of Warcraft.
    Who knew?
    No king rules forever my son!

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Napster απαντάω καθυστερημένα, είχα τόσο πολύ τρέξιμο που πραγματικά ξεχνάω να απαντήσω.

Από το game απείχα για κάποιους μήνες αλλά έχω σκοπό να επιστρέψω στα κοντά, θέλω να μπω στο Stormblood για να προχωρήσω και την ιστορία μια που βγαίνει και το Endwalker τον Δεκέμβριο.

Θα γράψω σίγουρα εντυπώσεις όταν το προχωρήσω και άλλο και έχω σκοπό να γράψω ένα μεγάλο post στο οποίο θα παραθέτω την προσωπική μου άποψη για το παιχνίδι, γιατί μου έχει αρέσει τόσο πολύ και τι σημαίνει για εμένα ως μεγάλος Final Fantasy fan που είμαι.

Εγώ είμαι στο Odin, από ότι ξέρω μπορούμε να ταξιδέψουμε ο ένας στο server του άλλου για να παίξουμε μαζί, έτσι δεν είναι;

Σχετικά με το site, ναι, είναι ενεργό και έχει μάλιστα και αρκετή κίνηση. Είμαστε αρκετά μέλη που συνεχίζουμε να γράφουμε και το βλέπουμε σαν στέκι μάλιστα. Ένα μικρό θέμα που έχουμε είναι ότι προτιμάμε να γράφουμε στο discord server μας μια που εκεί η συζήτηση είναι πολύ πιο γρήγορη και άμεση. Σου προτείνω να έρθεις και εσύ.

Εγώ παίζω σαν Black Mage και White Mage, τους έχω και τους δύο level 60 αλλά θα ψηνόμουν να δοκιμάσω και dancer όταν περάσω στο Shadowbringers.

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Καλώς τον Napster!

Napster σε ποιον σερβερ είσαι;
    Γειά! Καιρό είχα να postάρω εδώ αλλα χαίρομαι που το site είναι ακόμα ενεργό! Είμαι στο Zodiark (Light data center).

Πάντως σίγουρα άμα σε έχει ξετρελάνει το Heavensward, θέλω πολύ να διαβάσω την γνώμη σου όταν θα μπεις Stormblood και ειδικά Shadowbringers όπου οι χαρακτήρες και το story φτάνουν στο peak τους.

Αυτές τις μέρες chillάρω λιγάκι στο παιχνίδι εγώ μέχρι να βγει το Endwalker. Kάνω dailies και ανεβάζω alt-jobs, κάνω μερικά raids+relic quests και γενικά το παιχνίδι έχει πολύ πράγμα που μπορείς να κάνεις ακόμα και άμα εχεις τελειώσει το main story. Στα 80 lvl ξεκλειδώνεις πολλά πράγαματα και dungeons.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Καλώς τον Napster!

Παίζω και εγώ το παιχνίδι αν και διέκοψα προσωρινά τη συνδρομή μου για να κάνω ένα διάλειμμα. Έχω τελειώσει και το Heavesward και έχω προχωρήσει πολύ λίγο το Stormblood. Το A Realm Reborn ήταν ένα αρκετά ωραίο story το οποίο όμως εξελίσσεται πολύ αργά και έχει πάρα πολλά fetch quests. Στα θετικά του όμως είναι ότι έχει άπειρο fan service και πολλές στιγμές που σε κάνουν να χαμογελάς. Το Heavensward όμως απλά με έχει ξετρελάνει. Καταπληκτικό σενάριο, μουσική και χαρακτήρες που είναι πλέον από τους αγαπημένους μου που έχω δει γενικότερα σε FF. Ανυπομονώ να περάσω στο Shadowbringers με όλα αυτά που έχω ακούσει για αυτό.

Να τονίσω για άλλη μια φορά πως όποιος επιθυμεί να το ξεκινήσει δεν απαιτείται grinding και γενικότερα παράλογη δαπάνη χρόνου όπως άλλα MMORGS, μπορεί άνετα ο οποιοσδήποτε να παίξει λίγη ώρα την ημέρα και να σημειώσει πρόοδο. Υπάρχει φυσικά άπειρο content που προσφέρουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους αλλά η διαφορά με αυτό είναι ότι μπορεί κάλλιστα ο παίκτης να το αγνοήσει και να ασχοληθεί με το story. Σε αυτό επικεντρώνεται άλλωστε.

Napster σε ποιον σερβερ είσαι;

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Είχα καιρό να παίξω το FFXIV και γενικά MMORPGs. Πριν απο κάποια χρόνια το είχα σταματήσει στο Heavensward. Αλλά τους τελευταίους μήνες έχω πορωθεί με το παιχνίδι. Τσίμπισα όλα τα expansions και είπα να ολοκληρώσω ολα τα main quests.

Για μένα μακράν το καλύτερο FF παιχνίδι που έχω παίξει. Oι τύποι έχουν κάνει τρομερή δουλειά, το ARR το θεωρούσα καλό παιχνίδι αλλά ως εκεί, τα post-ARR quests τα είχα βαρεθεί και ήμουν σε φάση να το σταματήσω αλλα είπα να τα τελειώσω και ευτυχώς που το έκανα. Σε θέμα storyline, απο το τέλος του Heavensward μέχρι Stormblood είναι πολύ ωραίο, μόλις μπεις Shadowbringers, πιάνει σχεδον την τελειότητα. Τα soundtrack και ο κόσμος του Shadowbringers είναι το κάτι άλλο, το ίδιο και οι χαρακτήρες, να μην αναφέρω και τα ωραία side-content που έβαλαν με Ivalice (FF12) και Yorha (Nier Automata).

Περιμένω πως και πως το Endwalker!
    Last edited by Napster; 21-08-2021, 03:58 AM.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Deus Εγω atm ειμαι μακρια απο το pc μου και το ps4 και επισης εχω ενα σχετικα τεραστιο backlog αλλα ψήνομαι να δοκιμάσω την trial απο Σεπτέμβρη. Βεβαια δεν ειμαι για commited φαση αν ειναι σε στυλ παμε να κανουμε 1-2 quest θα με βολευε πολυ καλυτερα.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Παιδιά απαντάω καθυστερημένα, κλασσικά.

Αρχικά να πω πως ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Έπειτα, να ενημερώσω πως κυκλοφόρησε πρόσφατα το πολυαναμενόμενο update. Σε αυτό, πέρα από το ότι προστίθεται επιπλέον story αλλά και optional content, έχει αφαιρεθεί ένα μεγάλο μέρος των filler quests που υπήρχαν στο main story του A Real Reborn, κάνοντας έτσι πολύ πιο ευχάριστη την εμπειρία. Σαφώς έτσι θα μπορεί ο νέος παίκτης να τελειώσει πιο γρήγορα το vanilla FFXIV και να περάσει έτσι στο πιο ουσιώδες περιεχόμενο που παρέχουν τα expansions. Αλλά το καλύτερο έρχεται για το τέλος: Πλέον το free trial γίνεται πολύ μεγαλύτερο, όποιος το ξεκινήσει τώρα θα μπορεί να το κατεβάσει και να παίξει εντελώς δωρεάν μέχρι και το level 60, που σημαίνει ότι θα μπορεί να ολοκληρώσει όλο το A Realm Reborn καθώς επίσης και το πρώτο expansion! Ακριβώς, δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε τίποτα, ούτε για να κατεβάσετε το παιχνίδι και δεν υπάρχει μηνιαία συνδρομή. Φυσικά κάποιοι μηχανισμοί είναι κλειδωμένοι αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία καθώς το μεγαλύτερος μέρος του gameplay είναι διαθέσιμο, μιλάμε για πάρα πολλές ώρες.

Αν ψήνεστε μπορούμε να οργανωθούμε για να το ξεκινήσουμε όλοι μαζί. Μπορούμε να πούμε να το ξεκινήσουμε Σεπτέμβριο για παράδειγμα. Φυσικά θα πρότεινα να μην το αγοράσει κανένας, απλά να κατεβάσετε την trial που έχει ένα σκασμό περιεχόμενο τζάμπα, να δείτε αν κολλάμε και αν είναι τότε μπορείτε να αγοράσετε την πλήρη έκδοση. Για πείτε, ψήνεται κανείς; ΙΗΝΕ, Nooto, Sof; Εννοείται όποιος άλλος θέλει είναι καλοδεχούμενος. Μπορούμε να ιδρύσουμε και δική μας company την οποία θα ονομάσουμε και Gamers Odyssey αν δούμε ότι κολλάμε.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Επειδη το συζητούσαμε να πω οτι αυτη τη στιγμή και μεχρι 26/5 νομιζω η starter edition ειναι free με 1 μηνα free trial, καλο για οποιον θελει να δοκιμασει.

https://store.playstation.com/en-gr/...00000000000954
    Last edited by i Have no Equal; 23-05-2020, 02:28 AM.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Πολυ ωραιο post και ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες , εγω ειμαι μεσα αλλα δεν μπορω να υποσχεθω κατι για το ποτε αυτη τη στιγμη . Ειμαι ακομα Αγγλια και δεν εχω προσβαση στο ps4 μου. Οπως και να εχει θα ενημερωσω μολις ξανα-αποκτησω προσβαση στον εξοπλισμο μου .

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ωραίο post

Εγώ αν και δεν είμαι σε ΜΜΟ φάση μπορώ να του δώσω μια ευκαιρία υπό προϋποθέσεις, δηλαδή να είναι ps4 μάλλον γιατί αυτό με βολεύει atm και δυστυχώς ο χρόνος μου είναι κάπως περίεργος τελευταία μοιράζεται μεταξύ animal crossing, ff vii remake (grind για plat), KH, οπότε δεν μπορώ να κανονίσω ώρα κάτι στα σίγουρα κλπ.

Πάντως το έχω υπόψιν

Leave a comment:

Working...
X