Announcement

Collapse
No announcement yet.

Batman Arkham Asylum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Και γω το ιδιο επαθα μεχρι ενα σημειο πιστευα οτι επαιζα ενα πολυ καλο game αλλα υστερα με πορωσε τρελα, ανεβηκε πολυ στα ματια μου.

    Δυστυχως δε παιζει 100% αφ' ενος γιατι δε νομιζω να το παλεψω στο Hard αφ' ετερου γιατι δε μ' αρεσαν τα challenges.

    Σιγουρα θα παιξω το επομενο.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • #77
      Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το παίξω κι εγώ κάποια στιγμή. Άντε να δούμε πότε θα είναι αυτή η στιγμή .

      Comment


      • #78
        LOL δε το χεις παιξει; Ειχα την αισθηση οτι ησουν απο τους πρωτους.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • #79
          Καλά, πρώτα ο Ραμπίδης, τώρα ο nooto, με έχετε ψήσει άπειρα όμως.
          Μάλλον θα το πάρω από τον Ραμπίδη να το τσεκάρω κάποια στιγμή.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

          Comment


          • #80
            Εγω γενικα ειχα διαβασει παρα πολυ καλα σχολια αλλα την αισθηση οτι ο τιτλος ειναι ενα αληθινο must την απεκτησα παιζοντας το. Μιλαμε για το πραγματικο συναισθημα, δεν ξερω εχω εκπλαγει. Ramp απο challenges εχω δει λιγα πραγματα μεχρι στιγμης, αργοτερα θα σου πως μου φαινονται. Για το sequel, οπως το βλεπω (στην παρουσα φαση τουλαχιστον) ισως παω και για day one.

            Evans-loggo αφηστε τα ''καποια στιγμη'' και αγοραστε το τωρα .

            Comment


            • #81
              Το Arkham Asylum έχει μία συνολική ποιότητα, δεν έχει σημαντικά ελαττώματα, δεν έχει κενά ούτε τρύπες στο gameplay, είναι αισθητικά κορυφαίο και δείχνει για άλλη μια φορά πως αν ένα παιχνίδι ανεξαρτητοποιείται απο τη "πηγή" του τότε έχει πολύ πιο πολλές πιθανότητες να πετύχει.

              Comment


              • #82
                Δε νομίζω πάντως ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις του παρελθόντος έφταιγε τόσο η εμμονή στη «πηγή», όσο η αντίληψη των εταιριών ότι έχουν να κάνουν με licenses που, με μηδενικό κόπο, είναι ικανά να τους αποφέρουν, τουλάχιστον, αξιοπρεπή κέρδη.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                Comment


                • #83
                  Εμενα μ' αρεσε που δεν ειχε respawn. Οσα προχωρουσε η πληκη μπορει να επεστρεφες σε καποιο σημειο και να υπηρχαν νεοι εχθροι αλλα μεχρι εκει. Ετσι το παιχνιδι κρατουσε τη δραση σε περιορισμενο βαθμο και αφηνε αλλους τομεις να αναδειχθουν. Γι αυτο και προσωπικα το απολαυσα περισσοτερο απο τα Metroid Prime 1 & 3(απ' οσα games εχω παιξει με αυτα εμοιαζε περισσοτερο) παρ 'οτι δεν ειχε ουτε την ιδια διαρκεια ουτε και την ιδια προκληση. Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιο σημειο να κολλησεις, μοναδικο challenge καποια bosses (φανταζομαι στο hard ακομη περισσοτερο) ομως ηθελε να αφιερωσεις χρονο αν εψαχνες ολα τα μυστικα. Παρ' οτι ηξερες που να τα βρεις απο τον χαρτη μερικα ηταν καλα κρυμενα και ενιωθες μεγαλη ικανοποιηση οταν τα εβρισκες. Μου πηρε γυρω στο 10ωρο αλλα το καταευχαριστηθηκα.

                  ΥΓ: Σχετικη με τη πηγη που λετε, σιγουρα βοηθησε οτι δε προσπαθησανε να βασιστουν σε καποια ταινια αλλα κανανε δικο τους σεναριο και αυτο τους εδωσε ελευθερια. Αν παραδειγμα κανανε το Dark Knight που ακριβως θα κινουταν ο παικτης και τι θα εκανε;
                  Do a barrel roll!

                  Comment


                  • #84
                    nooto έρχεται Heavy Rain και Final Fantasy XIII και ήδη παίζω God of War II και μόνιμα multi σε Uncharted 2 και WipEout HD (στο τελευταίο θέλω να πάρω και 2 trophies για το 100% - EPIC). Άσε, αργότερα τα υπόλοιπα games .

                    Comment


                    • #85
                      Originally posted by Loggo View Post
                      Δε νομίζω πάντως ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις του παρελθόντος έφταιγε τόσο η εμμονή στη «πηγή», όσο η αντίληψη των εταιριών ότι έχουν να κάνουν με licenses που, με μηδενικό κόπο, είναι ικανά να τους αποφέρουν, τουλάχιστον, αξιοπρεπή κέρδη.
                      Αν κάτσεις και σκεφτείς, αυτά είναι κάπως αλληλένδετα.

                      Comment


                      • #86
                        Τελος για το παιχνιδι και απο μενα μετα απο ενα αρκετα μεγαλο playthrough και με 92% στο Hard. Γενικα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και ειναι πιστευω ενας τιτλος που ολοι πρεπει να δοκιμασουν. Θεωρω οτι ειναι μια απο τις μικρες αποκαλυψεις της χρονιας που περασε. Η ατμοσφαιρα ειναι top μεχρι το τελος (μα ποσο κορυφαια η σκηνη με τους φρουρους λιγο πριν το φιναλε), οι γριφοι ειναι εξυπνοι και θελουν αρκετη φαντασια (αν και με χαλασε καπως ο υπερβολικα μεγαλος αριθμος των hints) και συνολικα παρ'οτι δεν παρουσιαζει κατι ''αναπαντεχα'' καινουργιο (αν και υπαρχουν μερικες πολυ ωραιες ιδεες), δινει ενα αρτιο συνολο κανοντας τα παντα σχεδον τελεια. Επιπλεον ειναι ενα παιχνιδι που πιανει σε μεγαλο βαθμο τοσο το χαρακτηρα του ηρωα οσο και την αισθητικη του συμπαντος που τον απαρτιζει.

                        Ramp ειχες δικιο σε οτι αφορα τα combat challenges, δεν με τρελαναν ουτε εμενα και τελικα δεν πολυασχοληθηκα...τα predator challenges απο την αλλη μου φανηκαν απιστευτα ευρηματικα και τελικα τα πηγα μεχρι το τελος. Προτεινω να τους δωσεις μια δευτερη ευκαιρια οποτε ξαναπιασεις τον τιτλο.

                        Winterbottom on the way.

                        Comment


                        • #87
                          Παιδιά ερώτηση: έφτασα στο τέλος, έδειρα άπαντες στο party και μπήκα μέσα στο δωμάτιο που σε περιμένει ο Joker. Παρατήρησα ότι δεν μπορείς να βγεις από το δωμάτιο. Το θέμα είναι ότι δεν έχω λύσει όλους τους γρίφους ακόμα, παρόλο που μπορούσα, γιατί ήθελα να το προχωρήσω ελάχιστα. Φυσικά και πήγαινα για 100% completion. Η ερώτηση είναι αν αργότερα θα μπορέσω να συνεχίσω την εξερεύνηση ή αν έχασα τους γρίφους που μου έμειναν. Δεν πάω να το δω μόνος μου γιατί πρέπει να φύγω .

                          Comment


                          • #88
                            Τερματισε το κανονικα, θα μπορεις μετα να συνεχισεις σαν να μην εχεις παει στο party νομιζω. Παντως δε παιζει θεμα, εγω τα μυστικα τα πηρα αφου το τερματισα.
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • #89
                              Τερμάτισέ το ελεύθερα.Μετά θα έχεις πλήρη ελευθερία για το που θα πας και τι θα κάνεις.
                              Carpe diem

                              Comment


                              • #90
                                Super πάω για τερματισμό!

                                Comment

                                Working...
                                X