Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forza Motorsport 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Wraio video, to timoni einai apo thn swsth plevra afth th fora
    Kanena drift paizei? h mono grip odhgeis?

Leave a comment:

• Jedah
    replied

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Βάλτε στο expert και ξαναδοκιμάστε. Είναι άλλη φάση. Το Campaign του δεν είναι για μονοκοπανιά, εσείς παίζατε συνεχόμενα. Πάντως όντως τα restart και rewind χωρίς τιμωρία, χαλάνε την πρόκληση.

Nordschleife with a stock Honda NSX-R

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    H αληθεια ειναι αυτη: οτι το παιχνιδι, λογω του rewind, το προχωρας πολυ πιο ευκολα και πολυ πιο γρηγορα απο οτι στο Forza 2 και σε μετατρεπει σε ψευδο-master χωρις απαραιτητα να εισαι. Ετσι φτανεις lvl 50 και στην R1 δε ξερεις τι σου γινεται! Και στο τελος, οταν μαθεις να οδηγας R1 αμαξια και ολα τα υπολοιπα σου φαινονται 2CV, τοτε τελειωνεις και το βαριεσαι ΠΛΗΡΩΣ!!!! Μιλαμε οτι δεν ειμαι καθολου σιγουρος εαν καθησω να ασχοληθω με ολα τα events...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Level 44 και ξεκινησα R2 Championship στη 5η χρονια. Και σε αυτη τη κατηγορια διαλεξα Ferrari, την F50 GT, γιατι .. εχμ γιατι ειναι η καλυτερη βασικα Λογικα μεχρι την αλλη βδομαδα που ερχεται το Mario θα χω φτασει level 50 και μετα θα κανω ενα διαλλειμα γιατι εχω αρχισει και βαριεμαι ετσι μονοκοπανια που το παιξα.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ναι μια απο τις βελτιώσεις του Forza 3 είναι το rendering στις πίστες. Δεν είναι το απόλυτο state of the art, αλλά είναι βελτιωμένο σε σχέση με το 2. Όσο για τα δέντρα μπορείς να βρείς αναλυτικές πληροφορίες και στο Web με την βοήθεια του Google.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ειναι αποτελεσμα της αθλιας εικονας και του motion blur εφε. Πραγματικα εχει πολυ καλα δεντρα και δεν ειναι δισδιαστατα παρ'οτι φαινονται ετσι σε αυτη την εικονα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τα δεντράκια από πίσω είναι πολύ άθλια. Ούτε στο PS1 έτσι...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ειναι που δινεις προσοχη στο τι λενε οι αλλοι!....lol

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Δεν έχεις Gold; Πρώτη φορά το ακούω αυτό

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Iσως θα πρεπει να το ΞΑΝΑεξηγησω: οποιος δεν εχει gold δεν μπορει να ανεβασεις τιποτα στο site, γιατι πολυ απλα δεν μπορει να μπει στο storefront.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ρε συ ανεβασέ τα στο site και κατεβασέ τα απο εκεί. Μόνο σου τα έφτιαξες τα designs; Η F50 GT μου αρέσει. Βάλτο στο storefront.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Επειδη δεν μπορω να κανω αμεσο upload τις φωτο του Forza λογω Gold, εκατσα κι εβγαλα μερικες μονος μου. Η ποιοτητα δεν ειναι τοσο καλη βεβαια, αλλα το νοημα θα το πιασετε.

Κι ομως το εσωσα.. και νικησα και τον αγωνα! Το εχω και σε replay...

Μια πιο δραματικη ληψη..

Η επισημη F50 GT του Dj...

Eνα RX-7 που εκανα για πλακα...

Το R8 V10 μου...

Kαι τελος το VW Scirocco μου..

Μακαρι να μπορουσα να τα ανεβασω με καλυτερη ποιοτητα παντως...

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Θα φτιάξω και ένα Φιατάκι για τον ΠΑΟΚ, σπασμένο γιατί έχει αθηναικές πινακίδες...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Παρακαλειται να διαγραφει το ποστ ως προκλητικο. Τι θελετε, να βγω με καμια Αλφα Ρομεο Γιουβεντους και να εχουμε αλλα;;;;;;;;λολ

Leave a comment:

Working...
X