Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forza Motorsport 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    Originally posted by Jedah View Post
    Μάλλον δεν θα έχεις την ίδια άποψη και για αυτό:

:win::resp:

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τα φανατισμενα ποστς διαγραφονται και οι παραβατες τρωνε ban μεχρι να βαλουν μυαλο.

ΤΣΟ & ΛΟ και στο Forza

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Μάλλον δεν θα έχεις την ίδια άποψη και για αυτό:

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Jedah View Post
    Γελάσαμε, οκ, αλλά κάνω αμάν να οργανώσω πρωτάθλημα. Guys please keep it clean.

SEGA F355 Challenge

LOL τώρα το είδα αυτό.
    ΕΠΟΣ.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παει και το πρωτο μου Endurance.

32 γυροι στο Mugello ή αλλιως 167,87km, μου πηρε πανω απο μια ωρα (περιπου 2':05'' ανα γυρο εκανα).

Ετρεχα με Seat Leon SC το οποιο υστερουσε πολυ σε τελικη και στη τεραστεια ευθεια ειχα προβλημα αλλα τελικα καταφερα και καλυπτα τη διαφορα στις γρηγορες στροφες - οι αλλοι παταγαν φρενο, εγω περναγα αερατος.

Το γαματο ειναι οτι ανεβηκα 3 levels, 29->32.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Bayonetta Mazda RX-7 FD

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κοιτα εδω σκετα vinyl groups κοστιζουν πολλα, βεβαια καποια ειναι πολυ καλα οπως το Fallout 3 logo που σιγουρα αξιζε τα 10.000. Οποτε ενα ολοκληρωμενο design μπορεις να το πουλας τοσο. Και οπως ειπα παιρνεις ευκολα λεφτα στο παιχνιδι, με ενα πολυ απλο αγωνα 3 γυρων χαλαρα βγαζεις 10.000.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Φαίνεται να πουλάει, το παιχνίδι μου γύρισε πάνω απο 50000 credits. Το θέμα είναι ότι μιλάμε απλά για το design όχι για το αυτοκίνητο, οπότε έπαιξα λίγο χαμηλότερα απο άλλους. Αν δείς τι άθλιες προσπάθειες πουλιούνται για 10000 credits θα γελάσεις. Όποιος απο εσάς ψήνεται για Dukes Event θα του το κάνω δώρο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν ειναι πολυ, το game σου δινει παρα πολλα λεφτα ουτως ή αλλως, τωρα ειναι θεμα βεβαια αν θα το παιρνανε πιο πολλοι φθηνοτερο.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    General Lee created from scratch

Καταρχίν βάλτε να παίζει στο background αυτό:

Λοιπόν κάθισα και έλιωσα χθές βράδυ, αλλά το αποτέλεσμα νομίζω είναι άψογο. Έφτιαξα έναν General Lee απο την αρχή με τελείως δικά μου decals.
    Ξεκίνησα με ένα search εικόνων στο Google με input "General Lee decals" και νομίζω ότι το αποτέλεσμα με δικαίωνει. Με την βοήθεια του GIMP και πολύωρης μέτρησης και σύγκρισης εικόνων, μπορώ να πώ ότι έχω πετύχει με απόλυτη ακρίβεια το πορτοκαλί χρώμα σε H,S,V,R,G,B, καθώς και την σημαία στον ουρανό. Πέτυχα ακόμα και τις 2 μικρές σημαίες στο πάνω μέρος του πορτ παγκάζ, κάτι που δεν υπάρχει σε καμία άλλη ρεπλίκα στο Storefront.

Ορίστε το αποτέλεσμα σε εικόνες:

Αν θέλετε να κάνουμε Dukes of Hazard event πέστε μου να σας το κάνω gift και να ζήσουμε ατέλειωτες στιγμές cult με ένα αυτοκίνητο που όλοι αγαπήσαμε παράφορα σε παιδική ηλικία (γιατί προφανώς όταν είσαι 6-7 χρονών πρώτα κοιτάς το τουτού και μέτα τα σορτσάκια της Daisy Duke).
    Κάθε βοήθεια για βελτίωση είναι ευπρόσδεκτη. Συγκεκριμένα θα ήθελα βοήθεια για να αναπαράγω αυτό:

Το άσπρο γύρω απο τα γράμματα είναι πολύ δύσκολο.

Κάτι έγινε:

Φύγανε ήδη 3 designs και κονόμησα 15000 credits. Με το update στα γράμματα ανέβασα την τιμή σε 8000, λέτε να είναι πολύ;

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Redneck!!!

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Γιιιιιιιχαααααααα! Αμερικάνικη βλαχιά FTW!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    General lee? lol dukes

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Eideika afto me thn prosfysh me esteile teleiws...
    Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ. Η κάμερα πίσω από το αυτοκίνητο, αναγκαστικά δεν είναι στιβαρή, έχει μια χαλαρότητα και πολλές φορές δεν ακολουθεί 100% το αμάξι. Μπορείς να στρίψεις απότομα ή να κάνεις οκτάρια και αυτή να μένει πολύ κοντά στο κέντρο της πίστας, στοχεύοντας το βάθος, πολύ απλά για να μην σε ζαλίζει. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι όταν το αμάξι κυλάει πάνω στην πίστα είναι απόλυτα λογικό η εξωτερική κάμερα να μην ακολουθεί κάθε του κίνηση, αλλά να κρατάει σαν στόχο την γενική του πορεία. Αντίθετα στην cockpit κάμερα αυτή η συμπεριφορά είναι πιο φανερή, την καταλαβαίνεις άμεσα.

Πρίν ξεκινήσω να την χρησιμοποιώ, ήμουν κι εγώ υπέρ της εξωτερικής. Αλλά μόλις αρχίσεις να έχεις αίσθηση του χώρου, απλά δεν γυρνάς πίσω.

Φυσικά το σημαντικότερο σε αυτή την κάμερα είναι η αίσθηση της οδήγησης, σε αντίθεση με την αίσθηση ελέγχου τηλεκατευθυνόμενου όπως σου δίνει η εξωτερική.

Βέβαια σε replay η εξωτερική δείχνει τις πλαγιολισθήσεις καλύτερα:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ofeilw na omologisw oti dyskolevomai na katalavw tous logous sas.
    Opws kai na to dw, h ekswterikh kamera sou deixnei perissotera apo thn eswterikh.
    Eideika afto me thn prosfysh me esteile teleiws...

Tha symfwnhsw se afto me thn taxythta pou eipwthike, ontws apo mesa fenetai poio grhgora, apo thn allh omws den veltiwnei kati sthn odhgish mou afto.

Leave a comment:

Working...
X