Εγώ παίζω το Xenoblade Chronicles/Monado !
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τί παίζετε αυτό τον καιρό;
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Έπαιξα και τερμάτισα το πρώτο επεισόδιο του Walking Dead. Εν ολίγοις πολύ ωραίο adventure, ένα είδος που είχε σχεδόν εκλείψει αλλά επιστρέφει δυναμικά με αυτή τη σειρά. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από τη σειρά, είναι αρκετά πιο κοντά στο κόμικ το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα που έχω διαβάσει. Λέω να παίζω ένα την ημέρα. Περισσότερες λεπτομέρειες μόλις το τελειώσω.
Comment
-
Εδω που τα λεμε δεν εχει κατι κοινο με τα adventures που εχουν εκλειψει, το ψαξιμο ειναι σχεδον μηδαμινο και απλα συμμετεχεις σε ενα interactive movie που το decision making ειναι το στοιχειο που καθοριζει και την ταυτοτητα του τιτλου. Παρομοιως τελειωσα προσφατα το Ep 1, αντε να δουμε τι μας περιμενει στη συνεχεια.
Comment
-
Όντως, στα κλασικά adventures μάζευες στοιχεία στο inventory σου, έλυνες γρίφους με αυτά, εξερευνούσες περισσότερο τα μέρη κλπ. Εδώ ναι μεν έχεις inventory, αλλά στο πολύ περίπου σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει. Πάντως μου αρέσει που δεν δίνεται βαρύτητα σε αυτά, προτιμάω να "βλέπω την ταινία" κάνοντας τις απαραίτητες επιλογές χωρίς να χάνω χρόνο στο ψάξε - βρες της υπόθεσης.
Comment
-
Ενοικίασα και παίζω Borderlands 2. Ξεκίνησα το κτήνος κλάσης Gunzerker που ακούει στο όνομα "Salvatore d' Ali"! Το παιχνίδι έχει πλάκα και είναι εξαιρετικά εθιστικό (πρώτο gaming session προχθές 23.30-07.00) οπότε ως συνέπεια παράτησα το ΜΕ3, γι' αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον... Δεν έχει μεγάλες διαφορές με τον πρώτο τίτλο πάντως οπότε σε όσους άρεσε η συνταγή, ίδια είναι οπότε βουρ! Σε όσους δεν άρεσε ή μπούχτισαν με το πρώτο...Diablo III
Comment
-
Sonic Generations, αρκετά καλό. Όπως περίμενα το remake των κλασσικών, και όπως πρέπει να είναι το 3d sonic.
Mia απορία όμως: Πότε έγινε τόσο εύκολο να βγάλεις S σε τίτλους Sonic?Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment