Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tekken 6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tekken 6

Το παιχνιδι στα arcades υπαρχει εχει βγει εδω και πανω απο 1,5 χρονο, αλλα εδω δεν ειναι Ιαπωνια οποτε λογικα θα τραβηξει αρκετο κοσμο το home port του τελευταιου Tekken σε 360 και PS3.
    Στο ενδιαμεσο εχει βγει και η updated εκδοση του σε Arcades (Bloodline Rebellion) με νεους χαρακτηρες κτλ και αυτη η εκδοση ειναι που θα βγει και σε κονσολες.

30 Οκτωβριου το official release date και περα απο τους αφθονους χαρακτηρες, τα καλα γραφικα και τα αφθονα combos/juggles κατι που μενει να τεσταριστει ειναι το κατα ποσο εχει καλο online o τιτλος ή οχι.

Δεν εχω να πω πολλα γιατι δεν εχω καμια επαφη με Tekken εδω και χρονια, παρολαυτα ειπα να ανοιξω ενα θεμα για να γινει λιγη κουβεντα.

Characters

Reviews

IGN:

Limited Version

Limited version + Arcade Stick bundle:

Καλά το φούτερ ΤΑ σπάει!! Βάζω tag για πάρτη του!! Δεν παίζει να ασχοληθώ αν και συμπαθώ τα Tekken! Έχω τα fighting games μου και με καλύπτουν! Enough is enough!
    The illusion of free will is an illusion.

Comment

Tha asxolhthw me to Tekken 6 sta sigoura, einai ena apo ta 2 fighting games pou gnwrizw se poly kalo vathmo kai ena apo ta 5 pou pistevw oti aksizei na asxolhthei kapoios.

Anyway den exw na pw polla parapanw ean den yparxei trofh gia perissoterh syzhthsh
      To perimenw.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Παρεπιπτόντως το παιχνίδι θα βγει και σε PSP.
        https://www.emulator-zone.com
        I am an iteration closer to my desired solution!
        The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
        Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
        Hyperdimension Neptunia

Comment

To arcade stick bundle θα βγει και για Χ360 εδώ Ελλάδα σωστά;Επίσης θέλω να πιστεύω πως θα είναι συμβατό και9 με άλλους τίτλους που δεν ανήκουν στην namco μπας και παίξω sf4 με στικ έτσι να δω τι μπορώ να καταφέρω.
          Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως περισσότερο περιμένω την έκδοση στο psp να λιώσω εδώ που είμαι με τις σειρές μου.
          Carpe diem

Comment

Αν βγει Ελλαδα γραψε μου.
            Δεν παιρνω ορκο κιολας, αλλα μου φαινεται χαζο να φερουν εδω κατι που αφορα ενα τραγικα μικρο ποσοστο gamers εδω περα και αλλωστε δε μιλαμε για κατι με λογικη τιμη, αλλα για κατι πανακριβο, πραγμα που περιοριζει ακομα περισσοτερο το εν δυναμει target group.

Καλη φαση τα του PSP για να περνα η ωρα, but the real deal isn't there.

Comment

Πίστεψέ με,εδώ και το πιο απλό πράγμα σου φτιάχνει απίστευτα τη διάθεση.Θεϊκά τα tags που έβαλες.Έλιωσα.:resp:
              Carpe diem

Comment

Γιατί το ρούχο είναι άσπρο;

Comment

Gia na fenonte ta grammata pou einai mavra...
                  Power to Maximum... Sugar to zero !!!
                  sigpic

Comment

Χαχαχαχα έλεος..

Πάντως εμένα το 6 δν μου άρεσε και τόσο λόγο από το ρομπότ... Πολύ άκυρο μου φαίνεται...
                    sigpic

Comment

To Robot den einai xarakthras tou game alla xarakthras tou extra mode pou proxoras kai varas.

Kai to vrisko gelio san logo na mhn sou aresei ena fighting eksetias enos xarakthra.
                      Power to Maximum... Sugar to zero !!!
                      sigpic

Comment

Ontws ti apofash einai afth?
                        Anyway o spidey (enas filos) to agorase kai mexri stigmhs deixnei poly kalo leei.
                        Egw tha to paiksw mesa sthn vdomada logika.
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

To επαιξα χθες και μου ειπαν και καποια πραγματακια ατομα πιο σχετικα απο εμενα με τη σειρα.
                          Το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο, παροτι τρεχει σε αναλυση 576p... wtf, progressive PAL ξερω γω.

Οι πιστες κυμαινονται απο kitsch μεχρι εντυπωσιακες... Οπως και να χει μου μεινε μια πιστα μεσα σε ενα λιβαδι τιγκαρισμενο στα προβατα.

Το παιχνιδι παραμενει juggle-centered, αν και πλεον το συστημα δινει μεγαλο reward σε ζημια σε οσους επιφερουν χτυπηματα εκτος juggles .. Θα λεγα για διαφορες αλλαγες στο scaling αλλα ας μην ξεφυγω γιατι μονο 2 ατομα θα δωσουν σημασια σε αυτα.

Επισης απ ο,τι καταλαβα εχουν μειωθει τα + frames on block παρα πολλων κινησεων, ετσι ωστε να παιζονται λιγοτερο αρκετα frame traps.

Καποτε πρεπει να μαθω και 3d games με stick, γιατι με τα διαγωνια το χανω τελειως ωρες ωρες .

Comment

Kairos htan na meiwsoun ta frame advantages kai sto Tekken, sto Soulcalibur einai sxedon mhdenika...
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                              Το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο, παροτι τρεχει σε αναλυση 576p... wtf, progressive PAL ξερω γω.
                              Do a barrel roll!

Comment

Working...
                              X