Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom hearts: Birth by Sleep

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Θα το πάω και level 100 μετά το τέλειο κόλπο που βρήκα για leveling.Πας στο radiant garden έχοντας critical hp και το ανάλογο ability για double exp και μπαινοβγαίνεις στο μέρος reactor και σπαμάρεις megaflare(εγώ είχα δυο) στα δυο κύματα εχθρών που βγαίνουν.Δεν πλησιάζεις πολύ κοντά γιατί θα πάρεις hp prize drops(εννοείται δεν πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα τα abilities hp prize drops και treasure magnet).Αν δεν βγει το δεύτερο κύμα βγαίνεις και ξαναμπαίνεις.Μην πλησιάσετε γιατί θα πάρετε hp prize drops.Mέσα σε περίπου ένα 10λεπτο πήρα 10 level(60-70).
    Eisai sigouros oti epernes 1 level kathe 1 lepto apo ta 60 sta 70?
    Egw lew apokleietai...

Edit:
    Ok mou phre 5 lepta kai 15 defterolepta peripou gia na paw apo ta 53 sta 54 me ton tropo pou eipes.
    Gia ekshga esy pws perneis 1 level to lepto apo ta 60 sta 70?
    Rotaw giati mporei na ksexases na peis kati.
    To mono pou mporw na skeftw einai oti perneis perissotera exp sto critical.

Edit 2:
    To epsaksa kai den mporeis na pareis parapanw exp sto critical...

Edit 3:
    Ok nomizw oti kserw ti mporei na trexei, gia pes mou ti combat level exei to Randiant Garden sou?
    Level 9?
    Level 10?

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Aπλώς το είχα για περισσότερες επιθέσεις σε περίπτωση που τελείωναν τα άλλα.Δεν είχα πάρει περισσότερα thunder surges εκείνη τη στιγμή.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sou eixa pei ksexna ta shotlocks, apokleistika kai mono surges.
    To fire surge den yphrxe logos na to exeis, to thunder einai kalytero.

To kalytero keyblade einai tou prwtou kryfou Boss, to keyblade pou dinei to deftero einai to antitheto tou Ultima se Att kai Mag.Att

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Kαι μένα το συγκεκριμένο μου την έσπασε πολύ.Ειδικά στον imprisoner 4.Ευτυχώς στα μυστικά bosses δεν είχα ανάλογο πρόβλημα αλλιώς θα το έβγαζα με τη μία το counter attack.Ναι τελείωσα και το δεύτερο μυστικό boss πιο εύκολα απ' ότι περίμενα στα level 70.Είχα

3 thunder surge
    και

ένα fire surge
    και

2 cura
    και βγήκε μετά από κανά 3ωρο.

Στην αρχή παιδευόμουν με zero graviga και mine shield αλλά μετά τα έβγαλα γιατί είδα ότι ήταν δύσκολο να πετύχω να τον φέρω ακριβώς πάνω από τις mines για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το τελευταίο finish command.Πειραματιζόμουν και με shotlock αρχικά αλλά μετά αποκλειστικά με τα surge όπως και βγήκε.Στην φάση που γίνεται αόρατος τον έβγαλα με τη δεύτερη(την πρώτη έχασα στην τελευταία ενέργεια από βλακεία).
    Γενικά πάντως την καταευχαριστήθηκα τη μάχη.Δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα το τελευταίο keyblade, το ultima είναι πιο γαμάτο.

Έχω πάρει τα πάντα όλα με το ven εκτός από μια καταγραφή στα mini games όπου πρέπει να βγάλω τρεις πίστες με cool στο master για να ξεκλειδώσω την τελευταία πίστα με τα παγωτά.Θα το προσπαθήσω σήμερα με το χέρι στην καρδιά.Μου τη σπάει αφάνταστα αυτό το mini game.Τα υπόλοιπα που μου λείπαν τα πήρα όλα(shotlocks,d-links,ένα deffense command και το command style frozen fortune).Έχω επίσης και όλα τα trophies.Με ven είμαι περίπου στις 65 ώρες.

Θα το πάω και level 100 μετά το τέλειο κόλπο που βρήκα για leveling.Πας στο radiant garden έχοντας critical hp και το ανάλογο ability για double exp και μπαινοβγαίνεις στο μέρος reactor και σπαμάρεις megaflare(εγώ είχα δυο) στα δυο κύματα εχθρών που βγαίνουν.Δεν πλησιάζεις πολύ κοντά γιατί θα πάρεις hp prize drops(εννοείται δεν πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα τα abilities hp prize drops και treasure magnet).Αν δεν βγει το δεύτερο κύμα βγαίνεις και ξαναμπαίνεις.Μην πλησιάσετε γιατί θα πάρετε hp prize drops.Mέσα σε περίπου ένα 10λεπτο πήρα 10 level(60-70).

Mε τους άλλους χαρακτήρες δεν το βλέπω να ασχολούμαι περισσότερο άμεσα.Δεν έχω την πολυτέλεια να ξοδέψω άλλο τόσο για αυτούς.Ίσως το καλοκαιράκι να ξαναπροσπαθήσω.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Ναι, τα elemental rolls απ'οτι καταλαβα δεν εχουν το Dodge Effect και κατα συνεπεια σε κανουν ευαλωτο σε επιθεσεις. Ουσιαστικα σου παρεχουν μονο το roll με το οποιο αποφευγεις καποια χτυπηματα και το damage αν ακουμπησεις καποιο εχθρο.

Σε αυτες τις μαχες παντως εγω συνηθως την πατουσα με το counter attack. Αν δεν πετυχεις τον συγχρονισμο του Dodge Roll (για καποιο λογο χασεις τον ρυθμο σου) και σε πετυχει επιθεση, πατωντας τετραγωνο ο χαρακτηρας κανει counter κατι που τον αφηνει επιπλεον ανοικτο σε νεο χτυπημα...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ta elemental rolls kai cartweels einai o kaliteros dromos prws thn aftoktonia.
    Opws kai to diplo dash tou Terra, oposdhpote off se opoiadhpote anametrish me boss.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τελος και με τον Ventus μετα απο 22 ωρες.

Πολυ ωραιο το τελικο boss αλλα και το φιναλε. Εμεινα λιγο wtf οταν ο Vanitas αποκαλυψε το... Yπαρχουν παντως πολλα ακομη ερωτηματα και δεν βλεπω την ωρα να πιασω την Aqua.

Οπως και το προηγουμενο σεναριο, ετσι και αυτο το καταευχαριστηθηκα. Γενικα εχει πολυ ενδιαφερον ο τροπος που εχουν δομησει το παιχνιδι (διαφορετικοι τροποι παιξιματος, νεες περιοχες καθε φορα) και θα ελεγα οτι ειναι αδυνατον να βαρεθεις στην πορεια παρολο που σαν τιτλος -σε περιπτωση που δεν ασχοληθεις μονο με το κεντρικο σεναριο- ειναι τεραστιος.

Ως προς το gameplay πιστευω οτι ο Ven ειναι πολυ καλυτερος χαρακτηρας απο τον Terra. Το Dodge Roll του δινει αθανασια, πραγμα πολυ σημαντικο στα δυσκολα encounters. Εβγαλα btw τον imprisoner 4 με την πρωτη σε level 50 και σχετικα ανετα (με τον Terra εχω μεγαλυτερο επιπεδο και δεν τα εχω καταφερει ακομα, κατι που διχνει ποσο μεγαλη υποθεση ειναι το dodge roll). Επαιξα τη μαχη βαζοντας thunder roll αλλα εφαγα τα μουτρα μου .

Θα δοκιμασω λιγο το νεο shotlock που πηρα και σειρα παιρνει η Aqua!!!

Παω να δω το δευτερο video του g0 με τα bosses απο το σεναριο του Ven ;).

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To teleftaio finish command den exei 3 asteria, exei to sxhma pagwtou.
    Gia na to pareis, prepei na nikhseis sto expert mode to trito tragoudi apo to mini game me ta pagwta me vathmologia perfect.
    Onomazetai "Forzen Fortune".

Ta D-Link pou sou leipoun einai o Pete.
    Emfanizetai tyxaia sto mini game me thn monopoly, patwntas panw se sta mwv tetragwna me ta asteriakia pou sou dinoun bonus lefta h dynameis (opws to na metakinhtheis opou theleis).
    Ean ton emfaniseis tote tha ta anoiksei.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Βασικά τα ήθελα για να έχω full hp.Αλλά εφόσον το παίζω στο critical αυτός θα'ναι ο λόγος.Δες και τι έγραψα μετά για finish commands και dimension links.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw exw 136 HP me Ven sto Proud.

Oi tropoi na pareis HP einai oi ekshs:

Fire+Fire+Soothing crystal x 3 sou dinei 3 max HP boosts gia +15 HP total
    Gia na pareis ta ypoloipa HP gia olous tous xarakthres tha prepei na nikiseis oles tis arenes me olous tous xarakthres giati merikes arenes vgainoun mono an tis nikiseis prwta me tous alous xarakthres.

Wheels of misfortune -HP boost sthn Aqua-
    Weaver fever -HP boost ston Terra-
    Dead ringer -HP boost ston Ven-
    A time to chill -HP boost sthn Aqua and Ven-
    Copycat crisis -HP boost ston Terra-

Epishs ta teleftaia bosses dinoun HP.

Afta einai ola.

Esy exeis 87 HP giati sto Critical mode ta Max HP tou Ven einai tosa, paizei diafora sthn dyskolia.
    Alla an theleis apla perissotera HP gia ta secret bosses, tote sou lew oti den exei shmasia, outws h allws se skotonoun me ena hit aneksarthta ta HP.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Παρατήρησα μια αρκετά μεγάλη ενέργεια στον ven.Υπάρχει τρόπος να την αυξήσεις τόσο πολύ?Έχω πάρει όλα τα abilities που αυξάνουν την ενέργεια και έχω νικήσει τα πάντα στην arena και άρα έχω αυξήσει όσο γίνεται την ενέργειά μου.Απ' όσο ξέρω ανεβαίνοντας level δεν ανεβαίνει η ενέργειά σου.Έχω γύρω στα 87hp και είμαι 63 lvl.

Eπίσης κάτι που δεν μπορώ να βρω ούτε σε guides.Έχω όλα τα finish commands εκτός από ένα.Δεν μου εμφανίζει ερωτηματικά και στη λίστα με τα commands μου δείχνει ότι λείπει το τελευταίο.Έχει 3 stars απ' ότι θυμάμαι.Τι πρέπει να κάνω για να το ξεκλειδώσω?Επίσης μου λείπουν 2 dimension links.Προφανώς πρέπει να'ναι του pete απ' ότι διάβασα.Από πού το παίρνεις?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Poly kalh fash, sto telos paei kai sto Dark world!
    Kati mou leei oti to Final Mix tha exei enan extra kosmo

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Καλή φάση από ότι ακούω τα μυστικά bosses ground,ανυπομονώ να τα πολεμήσω.

Α και κάτι ενδιαφέρον που ανακάλυψα τυχαία...

Κόσμος που αφαιρέθηκε από το παιχνίδι:Τhe jungle book

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Mporw na anevasw video pou na deixnw kapoia pragmata, omws den exw kamia diathesh na katsw na grapsw wres footage wste na petyxw nikh enantia se afto to Boss.
    Afto pou mporw na kanw einai na deiksw kapoies kinhseis kai ti mporeis na kaneis se kathe mia apo aftes.

Ta pososta den einai dyskola pantws, kathe kinhsh thn ekteleis me ena risko na synelthei to Boss poio grhgora apo esena kai na se skotwsei.

Ean exw xrono tha anevasw ena video avrio isws, ean oxi tha to kanw mia apo aftes tis hmeres.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ωχ κατάλαβα ground.Δηλαδή θέλει άπειρες ώρες λιώσιμο για να βγει αυτό το μυστικό boss.Mου τη σπάει πάντως που από τη μέση και μετά γίνεται τελείως random το αν θα νικήσεις ή θα χάσεις.Θέλω πάντα να ξέρω για ποιο λόγο νίκησα ή έχασα μια μάχη και όχι να στειρίζεται αποκλειστικά στην τύχη.Με terra πραγματικά πάντως πρέπει να είναι τελείως απάλευτος.Καλά έκανα και ασχολήθηκα με ven περισσότερο.Κοντεύω να πάρω ότι έχει σχέση με αυτόν τον χαρακτήρα.Μόνο κάτι shotlocks,d-links,finish commands και αντικείμενα μου λείπουν.Θα ήθελα να δω πάντως κάποιο video από σένα σε αυτό το boss να δούμε στην πράξη τι εννοείς γιατί μπερδεύτηκα λίγο με τα ποσοστά.

Leave a comment:

Working...
X