Έχω κλείσει περίπου 12 ώρες,είμαι λεβελ 25,mirage arena level 9 και το έχω φτάσει στο boss του κόσμου στο διάστημα.Κλασσικά οι μάχες τα σπάνε,οι κινήσεις είναι πόρωση να τις χρησιμοποιείς και να τις συνδυάζεις για να βγουν νέες κτλ κτλ.Το μόνο παράπονο που έχω από το παιχνίδι είναι η παντελής έλλειψη npcs στους κόσμους.Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα χτυπάει αρκετά άσχημα πχ στο κολλοσαίο περίμενα να είχε κόσμο στις κερκίδες και να παρακολουθεί το τουρνουα και στον κόσμο της σταχτοπούτας μου χτύπησε πολύ άσχημα το ότι σε ένα τεράστιο παλάτι υπάρχουν μόνο 3-4 χαρακτήρες και μάλιστα δεν μπορείς να αλληλεπιδράσεις και με αυτούς!

Ας ελπίσουμε στο επόμενο kh να έχουν περισσότερη ζωντάνια οι κόσμοι με npcs που να σου αναθέτουν sidequests κτλ κτλ.θα ήταν καλή φάση πχ να βρεις τον σκρουτζ και νε στείλει να του βρεις κανα πετράδι και έπειτα να σε ανταμείβει με κανένα gold rush keyblade που να αυξάνει τα munny που παίρνεις.

Ground όπως είχα υποσχεθεί ορίστε τα σκορ μου στο ice cream beat mini game.Δεν έκατσα να βγάλω καλό σκορ,απλώς έπαιξα μέχρι να πάρω βαθμό fantastic.
Its a small world.
beginner:combo record 49,score 1188
master:combo record 50,score 2737
Blast away!Gummi ship 2
Beginner:combo record 52,score 1234
master:combo record 69,score 3423
Dessert paradise
Beginner:combo record 75,score 1440
master:combo record 90,score 2619
Αυτά.Την επόμενη φορά που θα παίξω δεν θα το προχωρήσω αλλά θα ψάξω λίγο τους κόσμους για να βρω θησαυρούς ή stickers που έχω αφήσει.
Leave a comment: