Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom hearts: Birth by Sleep
Collapse
X
-
Oρίστε και φωτο της συλλεκτικής έκδοσης και των περιεχομένων αυτής.
http://www.play.com/Games/PSP/4-/15847010/Kingdom-Hearts-Birth-By-Sleep-Special-Edition/Product.htmlCashback from over 400 brands all on one platform. Shop with Rakuten & stack offers with discounts, voucher codes and cashback for great savings at top brands.
Ψιλομάπα,είναι στο ίδιο στιλ με τα dissisia και crisis core:Το κουτί του παιχνιδιού,τοποθετημένο σε ένα σκληρό χαρτονένιο κουτί μαζί με 2 καρτ ποσταλ και ένα artbook.Θα ήταν καλή προσθήκη ένα πλήρες soundtrack ή ένα making of με σχόλια του νομουρα για την σειρά.Τέλος πάντων,αν αποφασίσετε να το αγοράσετε μην το πάρετε από το play,μπορείτε να το βρείτε σε τιμή χαμηλότερη των 48 ευρώ.
Leave a comment:
-
linkmaster από την απάντηση που έδωσες συμπεραίνω ότι δεν έχεις παίξει το chain of memories.
Αλταιρ παίξε και το reverse mode.Δεν ξέρω αν ξέρεις τι παίζει(για ευνόητους λόγους δεν θα πω)αλλά συμβαίνουν αρκετά σημαντικά γεγονότα τα οποία καλό θα ήταν να τα παρακολουθήσεις.Πέραν από αυτά,παρουσιάζει και διαφορετικό deck management από το βασικό storyline.Δεν θα πω περισσότερα για να μην κάνω σποιλ.Εξάλλου δεν είναι μεγάλο σε διάρκεια έτσι και αλλιώς.
Αφού πάντως διασκεδάζεις με το chain of memories τα 2,days και bbs θα σε ξετρελάνουν!
Leave a comment:
-
Εγω σου λέω ναι, αν είσαι τύπος που βαριέται τα ίδια, πήγαινε κατευθείαν στο 2!
Leave a comment:
-
Αυτό υποθέτω είναι ερώτηση του Paixtis από το λογαριασμό του BigBOSS;
Δεν έχω προχωρήσει πολύ γιατί παράλληλα κάνω και την πτυχιακή αλλά είμαι στο πρώτο Playthrough λίγο πριν την Ursula στην Atlantica.Και μιας και το ανέφερες,ήθελα να ρωτήσω.Το Reverse/Rebirth Mode αξίζει να το κάνω ή να πάω κατευθείαν στο ΚΗ2;
Leave a comment:
-
Πόσο έχεις παίξει?Πόσους κόσμους έχεις βγάλει?Έχεις πάει στο 2ο playthrough ή είσαι ακόμη στο πρώτο?
Leave a comment:
-
Nαι σωστά το chain βγήκε ένα χρόνο πριν το 2.My fault.Πάντως όλη η σειρά αξίζει να παιχτεί(ακόμη και το κάκιστο όσον αφορά το gameplay πάντα chain of memories)
Leave a comment:
-
Για το ποστ μου λέτε; Τα έβαλα με βάση πότε κυκλοφόρησαν.
BTW πόσο αξίζει το Chain of Memories sealed/σαν καινούργιο/μόνο το κασετάκι;
Leave a comment:
-
Post του paixtis:Ίσως το chain of memories να μπαινει και μετά το 2...(ιστορικά είναι πριν βέβαια).Και μετά το birth by sleep η παράλληλα μπορεί να παίζει και το ως recoded βέβαια στο ds. ;)
Leave a comment:
-
Ευχαριστώ παιδιά!
Vaynard μπορεί να είναι prequel αλλά δεν συνιστάται να ξεκινήσει με αυτό κάποιος την σειρά γιατί τα γεγονότα του bbs θα συνδέονται με αυτά των επόμενων παιχνιδιών και έτσι θα χαθεί μεγάλο μέρος της έκπληξης που θα προκαλέσει ο τίτλος.Ο καινούριος παίκτης θα μπορέσει να παρακολουθήσει την ιστορία αλλά δεν θα νιώσει την συγκίνηση που θα νιώσουμε εμείς που παίξαμε τα προηγούμενα.Επομένως,το πιο σωστό θα ήταν να παιχτούν τα kh με την σειρά που κυκλοφόρησαν.;)
Leave a comment:
Leave a comment: