Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom hearts: Birth by Sleep
Collapse
X
-
Έκανα βλακεία μάλλον.Τελείωσα το σενάριο της Aqua,29 lvl και πήγα στο Final episode και τρώω πολύ ξύλο.Να πάω να φαρμάρω στο δικό της file και να ξανααντιμετωπίσω τον τελικό της ή να κάτσω να φαρμάρω στο άλλο;Απλά στο άλλο,δεν μπορώ να πάω Keyblade Graveyard-Twister Trench και παίζει να κάνω 500 ώρες.ΑΠό την άλλη δεν αντέχω να ξαναδώ τα μούτρα του Braig.O Vanitas πάντως,έφυγε για πλάκα.Είχα τον Mickey να του αποσπά την προσοχή κι εγώ έριχνα ξύλο.Για πείτε.
-
Battle report συνέχεια.Έβγαλα Enchanted Dominion άνετα,ζορίστηκα λίγο στην Trinity Armor στο Radiant Garden λόγω του ότι δεν προλάβαινα να θεραπευτώ έτσι και άρχιζε τις επιθέσεις,έβγαλα με την πρώτη τον Vanitas,πέρασα Disney Town,Olympus Colliseum,Deep Space και το άφησα στην αρχή του.Είμαι στις 7 ώρες 23ο επίπεδο.Στο Κολοσσαίο όταν είδα το τελικό Boss τρόμαξα που είναι 2 μαζί,λέω ωχ θα φάω ξύλο.Πριν το καταλάβω τους έβγαλα,πριν καν με ακουμπήσουν.Βιασμός.
Leave a comment:
-
Μετά κόπων και βασάνων έφτασα Enchanted Dominion,είμαι λίγο πριν το τέλος του,πήρα Cure και πλέον έχω αρχίσει και μοιράζω πόνο αβέρτα.Παίρνω σιγά σιγά και καλύτερες ικανότητες,αν συνεχίσει έτσι μάλλον θα συμφωνήσω με τον Ground για τον αγαπημένο χαρακτήρα,όσον αφορά το gameplay τουλάχιστον.
Leave a comment:
-
Διάβασα ότι χρειάζεται,μακάρι να έχεις δίκιο.Θα δούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα.
Leave a comment:
-
Δεν χρειάζεται νομίζω. Έχει μείνει στο save ότι έχεις φάει final boss.
Leave a comment:
-
Έφτασα Dwarf Woodlands,6o lvl στις 2 ώρες.Προσπάθησα να πάρω και το cure από το command board αλλά με εκνευρίζει και το παράτησα.
Έπαιξα και λίγο στην Arena να πάρω ένα Xehanort's Report που μου έλειπε με τον Terra ώστε να ξεκλειδώσω το Secret Episode.Βέβαια θα χρειαστεί να ξαναβγάλω τον τελικό του Terra.
Leave a comment:
-
H Aqua einai dyskolh sthn arxh alla ginetai grhgora overpowered.
Se syndiasmo me to Mickey D-Link den kwlwnei pouthena.
Proswpika einai h agaphmenh mou xarakthras.
Leave a comment:
-
Τέλος και με Ventus 37 lvl μετά από 10μιση ώρες.Ο τελικός μου φάνηκε αρκετά ζόρικος,αλλά χάρη στα commands που είχα τον έβγαλα άνετα,δεν το περίμενα τόσο εύκολο.Απλά έτρεχα γύρω γύρω απoφεύγοντάς τον σπαμάροντας mine shield,mine square και όταν ήθελα να θεραπευτώ είχα Cura,Curaga.To command που έκανε τη διαφορά βέβαια ήταν το Salvation.AOE damage και full heal.Ok δεν είχε ελπίδες.Αν είχα φτιάξει από την αρχή 2-3 τέτοια θα έπεφτε ακόμα πιο γρήγορα.
Το ξεκίνησα και με την Aqua,έχω παίξει 1μιση ώρα,είμαι 4ο lvl στον πρώτο κόσμο.Πραγματικά νιώθω λες και ανέβασα δυσκολία,πέφτω για πλάκα και πρέπει να προσέχω τις επιθέσεις των εχθρών για να τις αποφεύγω,καμία σχέση με τους άλλους 2 που απλά έμπαινα μέσα στη μάχη έριχνα ξύλο και προχωρούσα.Θέλει τακτική εδώ.Άσε που για να θεραπευτώ δεν έχω cure και πρέπει να σκοτώνω εχθρούς.Items φυσικά και ΔΕΝ χρησιμοποιώ.
Leave a comment:
-
Το δοκίμασα,την πρώτη φορά κάτι πήγε να γίνει αλλά ψόφησα.Τελικά τα πράγματα ήταν απλά.Aqua D Link και σπαμάρισμα μαγεία από μακριά,limit και ξανά και ξανά μέχρι να ψοφήσει.Ούτε καν με ακούμπησε.Κι αν πέθαινα,είχα και Auto life.Έφτασα στην τελική περιοχή,είμαι 31 lvl, και κάθομαι και φτιάχνω commands.Αύριο θα το τελειώσω μάλλον και θα ξεκινήσω Aqua.
Leave a comment:
-
Δεν το έχω ανεβάσει καθόλου το d-link του,αλλά οκ θα το δοκιμάσω γιατί όχι;
Leave a comment:
-
Φτάνω το σκορ γύρω στο 500+ χωρίς όμως να καταλαβαίνω πως το κάνω.Οκ εκνευρίζομαι απίστευτα,γιατί θέλω να κάτσω να το τελειώσω και μου σπάει τα νεύρα ένα τόσο ηλίθιο σημείο.
Leave a comment:
-
Λέω για την πρώτη φορά.Originally posted by Ground_zero View PostPrwton den exw paiksei to game mono mia fora.
Exw teleiwsei ola ta senaria kai sto Critical.
Defteron
Ουπς λάθος.Νομίζω με ventus είχα critical...Δεν θυμάμαι...Πάντως δυσκολεύτηκα περισσότερο με terra στο proud απ'ότι με ventus(critical).
Το έχω τερματίσει και final mix στο proud όλα.
Leave a comment:
-
Για να κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου νομίζω πως το είχε τελειώσει ξανά από τότε σε Final Mix.
Leave a comment:
Leave a comment: