Α και που είσαι,αν βρεθείς καθόλου θεσνικη στείλε ένα πμ να κανονίσουμε κανένα meeting και να παίξουμε και από κοντά.Αρκετά μέλη του φορουμ είναι απο θεσνικη ή βόρεια Ελλάδα τέλος πάντων και ανά καιρούς κανονίζουμε καμμένες gaming φάσεις ή εξόδους για μπύρα.

Δεν πειράζει που βγήκαμε off topic,εδώ έχουμε συνάντηση κορυφής των rpgαδων του φορουμ,λίγο offtopic συγχωρείται.

Θάνο άντε με γεια το psp,αν και θα σου πρότεινα να προτιμήσεις πιο καινούριο μοντέλο,ο σταυρός του fat psp δεν βλέπεται με τίποτα.Δεν είναι τόσο χάλια όσο του κύβου ή του xbox 360,αλλά δεν είναι και πολύ καλός.Από την άλλη,τα περισσότερα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν δεν θα τον αξιοποιούν ιδιαίτερα,οπότε όλα οκ.
Σε θέλω δυνατό πάντως, στο επόμενο meeting θέλω να πέσει καλό multi.;)
Linkmaster το πανελ σύστημα του days δεν μπορεί να μπει στο bbs γιατί δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Το πανελ σύστημα ήταν άψογο για το days γιατί το παιχνίδι προχωρούσε μέσω σύτντομων αποστολών.
Αltair δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το chain γιατί έχω να το πιάσω από τότε που βγήκε και όπως καταλαβαίνεις δεν θυμάμαι καλά το παιχνίδι.
Θα σου πρότεινα να μπεις να διαβάσεις κανένα οδηγό στο gamefaqs.com και αν δεν βγάλεις άκρη να γραφτείς στα message board και να ρωτήσεις πως θα ξεμπλέξεις.Αυτοί θα σου πούνε.
Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις πμ στον paixti,αυτός το τελείωσε πρόσφατα και το έχει φρέσκο.
Α και που είσαι,όταν πιάσω το persona 4 θα σου πω.;)
Η μουσική του hollow bastion όντως τα σπάει όπως επίσης και όλο το υπόλοιπο soundtrack της σειράς.
Για να μας ανοίξει και λίγο η όρεξη ορίστε ένα κομμάτι από την μουσική του bbs:Πρόκειται για την bbs έκδοση του dearly beloved,του κομματιού που παίζει στην οθόνη τίτλων κάθε kingdom hearts παιχνιδιού.
Δεν τα σπάει;
Αν μπείτε youtube ΜΗΝ διαβάσετε σχόλια χρηστών γιατί πολλές φορές παίζουν spoilers.
Leave a comment: