Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom hearts: Birth by Sleep

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• paixtis
    replied
    Πολύ πιο αποτελεσματικό το roll του ventus.Σε ορισμένα σημεία που πολεμούσα τα secret bosses με aqua φοβόμουν μήπως φάω hit ενώ με ven ήμουν πολύ πιο σίγουρος!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den exeis dikio gia to Cartwheel ths Aqua, exei akrivws ta idia invincibility frames me to Dodge roll.
    To story pou me syginhse perissotero htan tou Terra.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Και για μένα είναι το καλύτερο σε πολλούς τομείς.Μόνο παράπονο η μικρή διάρκεια για το κάθε σενάριο και η σχετικά μικρή δυσκολία του.Κατά τα άλλα μιλάμε για τεράστιο έπος.Εμένα αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο ventus.Το roll του είναι πολύ καλύτερο της aqua(μπορείς να σωθείς από το οτιδήποτε με συνεχόμενο roll σε αντίθεση με το πιο αργό της aqua) και από πλευράς story με συγκίνησε περισσότερο!

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Και εγω συμφωνω με τους προηγουμενους, το BBS ειναι το καλυτερο της σειρας και σε ορισμενους τομεις με τεραστια διαφορα.

Altair ωραιος, χαιρομαι πολυ που το τελειωσες και σου αρεσε!

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Είχα καταλάβει οτι είναι πολύ καλό, αλλά δεν το περίμενα αυτό. Όμορφα, ένα παραπάνω παιχνίδι να παίξω πριν βγει το KH3. ^_^

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κι εγώ συμφωνώ μαζί του.Ανυπομονώ για το Final Mix HD να το ξαναπιάσω.Τα 1 και 2 όχι και τόσο.Μου φαίνονται κάπως πρωτόγονα πλέον.Χρήστο βρες psp/ps3 και παίξε BBS.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Nai einai kalytero kai apo KH1 kai apo KH2.
    Egw symfwnw mazi tou.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Όπα, όταν λες το καλύτερο της σειράς εννοείς οτι το BBS είναι καλύτερο απο KH1 και KH2 γιατί με τρελαίνεις τώρα.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Έπαιξες το καλύτερο της σειράς, άμα βάλεις DDD στο καπάκι μπορεί να μην το ευχαριστηθείς όσο πρέπει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές,αν και τώρα τις είδα.Λοιπόν πήγα όπως ήμουν στον τελικό,πήγαινα καλά,αρχίζει μετεωρίτες και γιγαντιαία κλειδιά,ψοφάω με τη μία,οκ λέω πάμε για leveling.Επέστρεψα στο παλιό μου save,έφτιαξα commands & abilities,ανέβηκα κι 11 επίπεδα πήγα και τους βίασα.Κι έτσι όπως είχε πάρει το μυαλό μου άερα,λέω δεν πάω να αντιμετωπίσω κάνα secret boss;200 hp έχει μόνο.Δοκίμασα δυο τρεις φορές,έφαγα ξύλο,το έκλεισα και πήγα για ύπνο.Το φινάλε αν και μου άρεσε,μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση.Η Άκουα είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας κι εμένα τελικά.Ανυπομονώ να πιάσω Dream Drop Distance,αλλά δε θα το βάλω στα καπάκια,μην πάθω overdose.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Ναι Final Mix όλα. Αν και δεν έχουμε ακούσει τίποτε φέτος :/

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Στο 2,5 θα είναι το final mix?Δεν ασχολήθηκα με τα extra bosses του και θα ήθελα να τα παίξω με κανονικούς μοχλούς και γω.Δεν είχα ούτε έχω το κουράγιο να τα παίξω στο psp.Να είχα και ps3 καλά θα'ταν!

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Άντε να βγει το 2.5 hd remix να φάει ένα replay με αναλογικό της προκοπής.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Gyrna pisw sto senario ths Aqua kai kane level up.
    Mathe kai merika kala abilities opws leei o Deus epanw.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Επειδή δεν θυμάμαι αυτήν την λεπτομέρεια, στο final episode μπορείς να πας σε άλλους κόσμους ή αναγκαστικά πηγαίνεις μόνο στον τελικό; Αν μπορείς να πας σε άλλους κόσμους κάνε level up στην mirage arena. Επίσης, καλό θα ήταν να ψαχτείς λίγο με commands, ειδικά η aqua έχει φοβερά attacks που κάνουν την διαφορά. Τέλος, ο τελικός είναι όντως δύσκολος και θέλει να μάθεις να μπλοκάρεις και να αποφεύγεις τις επιθέσεις του. Παίξε λίγο με counters και evade και θα δεις διαφορά.

Leave a comment:

Working...
X