Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ήμουν έτοιμος να το post-άρω κι εγώ. Ποτέ δε με ενόχλησε το Installation, σε κάποια παιχνίδια μάλιστα θα προτιμούσα να υπάρχει. Στο Uncharted 2 μπορεί να υπήρχε ένα μόνο loading κάθε φορά που το έβαζες, αλλά αυτό κρατούσα τραγικά πολύ. Τέλος πάντων, είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει, είμαι hyped και το θέλω άμεσα!

Comment

• Επισης τα περισσοτερα cut scenes θα ειναι in game(θα μπορεις να δεις και το skin ας πουμε), αλλα θα υπαρχουν και μερικα in game recorded οπως τα δυο Uncharted.

Δε θα υπαρχουν CGI οπως στα δυο προηγουμενα GOW.Αποφασισαν να τα κανουν ολα με την ιδια μηχανη.

Παρασκευη πρωι:
      Big GOD OF WAR 3 episode of GTTV Thursday night on Spike. Lots of new gameplay. Wait until you see Cronos!

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Λοιπον Παρασκευη θα εχει πολυ πραμα τελικα.Tons of gameplay λενε στο GT και πολλα setpieces.Καποιοι directors λενε πως απο δω και περα ο,τι βγαινει, ειναι spoiler οποτε "δειτε με δικο σας ρισκο" λενε.

Εγω θα λειπω οποτε Εβανς ενημερωνε το θρεντ.

edit-πολλα 'λενε' εγραψα
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Πάντε να κατεβάσετε το demo του GOWIII!
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Το build της E3 2009 είναι η κανά πρόσφατο με λιγότερο bugs και καλύτερο τεχνικό τομέα;

Comment

• Originally posted by Evans View Post
              Το build της E3 2009 είναι η κανά πρόσφατο με λιγότερο bugs και καλύτερο τεχνικό τομέα;
              Δε ξέρω αλλά προσωπικά έτσι και αλλιώς πρώτη φορά θα δω το GOWIII από κοντά.

Comment

• Μόλις τελείωσα το demo.Παιχνίδι φτιαγμένο αποκλειστικά για τα απωθημένα μας.Έπος.

Comment

• AZRAEL ΦΑΕ ΧΩΜΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ!

Footage από GoWIII, τώρα το βλέπω. Φαίνεται άπειρα επικό.

Comment

• Πώ ρε φούστη ΓΡΑΦΙΚΑ!:yupi:

Comment

• Γραφικά; Είναι σα να παίζεις CGI που να πάρει. Το Uncharted 2 ξεπεράστηκε τόσο γρήγορα και μάλιστα με τεράστια διαφορά!

Eντάξει τώρα τελείωσε, πιο έπος δε γίνεται. Δυστυχώς θα περιμένει λίγο εξαιτίας του FF XIII, αλλά θα τιμηθεί και με το παραπάνω.

Comment

• Διαολε τα σπάει ολα! Αδυνατώ να μαζεψω το σαγόνι μου απο το πάτωμα! Που είσαι azra να τρελαθείς.
                        Η κλίμακα, η κλίμακα, λιποθυμω!
                        I attack sharks
                        when i smell them bleed
                        I dont go swimming
                        water just wants to be around me.

Comment

• Απίστευτο, άξιο.

Comment

• Το κατεβάζω να χαρώ το έπος. Αργεί σα χελώνα μ' τέτοια σύνδεση...
                            sigpic

Comment

• Lol μολις μπηκα σε νετ καφε να δω τι γινεται.Τωρα πατησα να κατεβαινει το episode ολοκληρο.Ειναι μεγαλο 20 λεπτα,δεν εχω δει κατι απο το παιχνιδι ακομα, μολις μπηκα.
                              Ground_Zero:

Comment

• Εμένα είναι λες και κατεβάζω κάνα torrent. Έλεος δηλαδή !
                                sigpic

Comment

Working...
                                X