Announcement

Collapse
No announcement yet.

World of Warcraft

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Οκ...lets farm it
    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Φοβερο αυτο το Trinket :blink:

Αναμενουμε με αγωνια το νεο Patch.

Comment

• ΘΑΥΜΑΣΤΕ!!

P.S. Sith ,αυριο αν εχω συνερθει απο τον πυρετο θα γραφτω για za
        ---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

Comment

• Oπα τι παιχτηκε, αρχησατε σε αλλον server νεους χαρακτηρες;;;;;;;

Μιλατε ρε τρομπες, ψαχνω για ομαδα...
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Οχι δεν φτιαξαμε καινουριους χαρακτηρες απλα Εγω πηγα Scarshield Legion που ειναι και ο Sith Lord Bahamut για να εχω παρεα

ΕDIT : στους PTR ΒΓΗΚΕ ΤΟ ARENA SEASON 4!!!!!του warrior και αναμενονται τα υπολοιπα
            ---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

Comment

• T3h Imba και το νέο setάκι.Μου έφτιαξες τη μέρα Αν μπορείς βάλε ένα link και με τα υπόλοιπα όταν "κυκλοφορήσουν".Btw έμαθες πότε θα βγει τελικά το 2.4 στο περίπου?

Εγώ τον τελευταίο καιρό έχω ξενερώσει.Τα Χριστούγεννα hackαραν το account ενός πολύ καλού real life friend μου,αλλά ευτυχώς μετά από καιρό,έχοντας ακολουθήσει τις κλασικές διαδικασίες του το επέστρεψαν μαζί με ό,τι του έλειπε(στο περίπου τουλάχιστον τα πιο βασικά και τα gold του επιστράφηκαν).Τώρα πριν 3 μέρες hackαραν και έναν άλλον real life friend μου και έχω αρχίσει να φοβάμαι κι εγώ.Όποτε πηγαίνω σε net cafe πρώτα ελέγχω το PC κανά 20λεπτό για ιούς και keyloggers με scan και όλα τα σχετικά και μετά παίζω.Δεν μπορώ να παίξω και από το σπίτι...

Το account του 2ου φίλου μου που τον hackαραν του έχουν αλλάξει και τον κωδικό και συνεχώς τον βλέπω on line να μπαινωβγαίνει ανάμεσα στο Shadow Labyrinth και το Terrokar Forest.Διάβασα σε forums ότι είναι σύνηθες φαινόμενο αυτό στους hackers διότι κατά πάσα πιθανότητα το Shadow Labyrinth "συνοδεύεται" από κάποιο exploit,αλλά πραγματικά μου φαίνεται παράξενο πως 3 μέρες μετά που έγινε το hack συνεχίζει να το κάνει αυτό ο hacker.Υποτίθεται πως ότι είχε να κλέψει το έκλεψε,τι παραπάνω να κάνει πια με τον χαρακτήρα που έκλεψε?Σκέφτηκα ότι μπορεί να farmάρει soloable mobs και προσβάσιμα chests,αλλά από τη στιγμή που οι συγκεκριμένοι τύποι είναι του γρήγορου και εύκολου κέρδους και της κλεψιάς για πιο λόγο να ασχοληθούν με περαιτέρω farming και μάλιστα με hacked account από τη στιγμή που σύντομα θα γίνει και suspended(λογικά).
              Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

• E fenete psaxnei ipopsifia thimata

Comment

• WoW!!!!!!!
                  Πολύ ωραίο εμφανησιακά το "Tier7" του Warrior

Σήμερα μπορώ να πω ότι γαμι...ται η Blizzard.....και ο Μάκης το ξέρει

Τόση ώρα Offline έλεος, κάτω το Ruin Battlegrp <_<
                  "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Τέλος η κάρτα μου...... :/
                    Ρε γμτ και θα πήγαινα ZA αν το προχωρήσουμε σήμερα.....τέσπα....

Θα πάνε και MC το βράδυ 12+ έτσι για χαβαλέ και θα ήθελα να ξαναπάω, έχω ήδη 2 κομμάτια από Τ1

Comment

• Ποτε θα βαλεις καρτα;; Αυτο το αναθεματισμενο μικροφωνο δεν λειτουργει μεσω ventrillo. Τι κανω λαθος;;;;

Comment

• Έβαλα χτες το βράδυ αργάμιση
                        Μπήκα σήμερα και έφυγα από την guild, έχουμε μερικούς .......... στην guild και δεν άντεξα άλλο. Άλλα συμφωνούσαμε, άλλα γινόντουσαν...ξανασυμφωνούσαμε....ξανγαμι@#&#036;% @% τα πράγματα....

Είμαι guildless τώρα και ψάχνω λίγο ακόμα να βρω κάτι κοντινό στα μέτρα μου.

Η μλκια είναι ότι σε έφερα στην guild και τώρα έφυγα από εκεί <_< μλκια μου όντως αλλά δν γινόταν να κάτσω εκεί με όσα έχουν γίνει κατά καιρούς.

Θα τα πούμε και μέσα

Υ.Γ: το βράδυ θα μπω 12 περίπου εμπα να τα πούμε να παμε και κανα heroic

Comment

• Τωρα πριν λιγο μπορεσα να μπω αλλα δεν ειναι κανεις μεσα .
                          Καλα εκανες και εφυγες αμα το κλιμα ηταν ασχημο . Αλλωστε μπορουμε να κανουμε heroics arena κτλ και φυσικα leveling παρεα με το νεο expansion Θα σε πετυχω καποια στιγμη μεσα αν ειναι και τα λεμε.

Comment

• Καλά ρε που χάνεσαι?
                            Που είσαι τόσο καιρό?

---Το ότι είμαστε στον ίδιο server και μιλάμε μέσω του Forum μου ακούγεται λίγο...κάπως.... ---

Άντε παίδες να έρθετε κι εσείς από Scarshield

Comment

• <div class='quotetop'>(Sith Lord Bahamut &#064; Feb 23 2008, 04&#58;24 PM) [snapback]11481[/snapback]</div>
                              Θα τα πούμε και μέσα
                              Υ.Γ: το βράδυ θα μπω 12 περίπου εμπα να τα πούμε να παμε και κανα heroic
                              [/b]

<div class='quotetop'>(Cloud_Strife &#064; Feb 24 2008, 01&#58;01 AM) [snapback]11527[/snapback]</div>
                              Τωρα πριν λιγο μπορεσα να μπω αλλα δεν ειναι κανεις μεσα .
                              [/b]

χεχε..αυτο μου αρεσει ....ξερετε υπαρχει και το τηλεφωνο..ειναι πιο αμμεσο απο το forum...

εμενα θα μου πει κανεις τι θα γινει θα πεσουν οι κολοομοι μου? παιζει να εχο κανει 50 runs+++ σε αυτο το κολο-karazhan....βαρεθηκα να το βλεπω.....

ΥΣ(προς Sith και Cloud)
                              ΑΑΑ αποφαση incarnα : απο δω και περα kara μονο για να helpαρουμε τους μικρους... farming ZA μεχρι να σκασουμε&#33;&#33;&#33;&#33;(φανταζομαι απο τωρα το επομενο post του Sith :icon_twisted: :icon_twisted: )

Comment

• Με τους Incarna παίδες δεν κάνετε 25άρια raids?Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα στο μέλλον να δοθεί περισσότερο έμφαση στα 10άρια raids παρά στα 25αρια γιατί τα 10άρια είναι πιο παρεϊστικα και τα διασκεδάζεις περισσότερο ;)
                                Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Working...
                                X