Announcement

Collapse
No announcement yet.

World of Warcraft

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δυνατότητα να επιλέγουμε 2 speccs της επιλογής μας και να τα εναλάσσουμε οποτε θέλουμε δωρεάν;

"The dual-spec feature will shine more light on talent design (more on that at Blizzcon) and we'll have a better idea of what we want to do with trees when that goes live."[/b]

"Championing" is a system for earning Faction reputation for certain Northrend-based Factions.

The system makes use of Tabards available from certain Factions at Friendly reputation. By wearing a Faction's Tabard, one gains the Champion buff for that specific Faction and can then gain reputation for kills in any level 80 Dungeon, regardless of the Dungeon's native reputation.

For example, if a player wears the Tabard of the Kirin Tor in Utgarde Pinnacle (or any other level 80 Dungeon), each kill will grant Kirin Tor rep.

---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

Comment

• Καλά αυτά τα 2 είναι πραγματικά καλά νέα

Να κάνεις τα raid σου και όταν κάνεις PvP να αλλάζεις ΔΩΡΕΑΝ στο specc που θες και να κάνεις σωστά και το πιο σημαντικό....χωρίς να είναι καρφωμένο στα 50g το respecc <_< Και προφανώς όταν είσαι σε μία raiding guild δν γίνεται να κάνεις κάθε 2 μέρες respecc <_<

Όπως επίσης και το σύστημα με το Honour, με τον Lock μου είμαι exalt HH, Cenarion, Lower City, Shatrath,Sutter Sun, Aldor και στα μισά του Reveared CoT. Αλλά μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα πολύ για το HH. Έχω μία μανία με τα tabards βασικά Θέλω να έχω από παντού λολ. Με το σύστημα αυτό που κάνουν θα μπορώ επιτέλους να κάνωα υτά που θέλω και να παίρνω rep από όπου θέλω
      "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Oti kai na lete gia to wow..
        Ego pali efiga apo tin mama blizzard (ti periergo )
        Kai arxisa warhammer..
        Stin arxi fenotan eykolo..
        Alla tora katalava oti einai ligo Pouuuuuuuuuuutsa&#33;&#33;

Comment

• Κάτσε να το παίξω λίιιιγο κακός για το καλό που λέμε.....

"Σε βλέπω να γυρίζεις πίσω....." :Ρ

Πάντως αυτό νόμιζα ότι θα έβγαινε όχι ότι έχει βγει ήδη :Ο Δεν το άκουσα πουθενά, το AoC το άκουσα.

Τέσπα, το Warhammer θα ήθελα να το έχει κάποιος για αν το δω λίγο πως είναι.
          "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Oti kai na lete gia to wow..
            Ego pali efiga apo tin mama blizzard (ti periergo )
            Kai arxisa warhammer..
            Stin arxi fenotan eykolo..
            Alla tora katalava oti einai ligo Pouuuuuuuuuuutsa&#33;&#33;
            [/b]
            Καλά που τα βρίσκεις τα λεφτά και αλλάζεις τα MMORPG σαν τα πουκάμισα? Εγώ δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος. Αν δεν βγει κάποιο MMORPG που να με ενθουσιάσει και με τη θεματολογία του ( Knights of the Old Republic perhaps?) και με το gameplay του δεν παίζει να ξαναπειραματιστώ... Κατά τ&#39;άλλα παλεύω μπας και καταφέρω και φτάσω τον Priest 70 μέχρι το Wrath αλλιώς η λύση του Death Knight ως main μου γίνεται όλο και πιο...ποθητή :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
            Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

• Entaksei ... Doulevo mexri na pao stin sxoli..
              Opote den exo kai xrono na vgeno ekso..
              Kai exo mpolika leyta na ksodepso gia MMO

Comment

• Aυτη την Τεταρτη εχει patch

-Νέα spells και talents και δωρεάν respecc.
                -Προσθήκη Barbershop.
                -Προσθήκη achievement system.
                -Stormwind harbor που θα μας πηγαινει Northrend
                -Hit Rating, Critical Strike Rating, and Haste Rating ειναι πλεον κοινο stat για melee & casters.
                -Spell pushback αλλαγη μετα τα δυο χτυπηματα immune και μεγιστη προσθηκη casting time 1 sec (με talents 0,3 sec)
                -Προσθήκη inscription σαν profession (max skill 375)
                -Hunter pets αποκτούν δικα τους talent trees και νεα tameable pets γινονται διαθέσιμα.
                -Druids και shamans θα μπορουν να χρησιμοποιουν αντικειμενα ενω ειναι σε αλλες forms.(potion healthstone κτλ)
                -Focus target , calendar και ενσωματωμενο threat meter

Kαλη επιστροφη Treetop
                ---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

Comment

• Kαλη επιστροφη Treetop[/b]
                  Mpa...Psino den psino..
                  Exo mpei kai sto kalitero guild tou server (psonio)
                  Xthes kaname kai siege
                  Milame....Entaksei apisteytos xavales
                  Tha sas ta po meta giati me prizei o pateras mou na pame sto sinergeio..

Comment

• Εγώ θέλω να δοθεί η δυνατότητα να μπορείς να αλλάξεις μια φορά το race αν το έχεις μετανιώσει κ να το διαμορφώσεις όπως θέλεις, σαν να κάνεις new char ένα πράγμα αλλά μόνο το race κ το Modification όχι να αλλάξεις και class :S Ζητώ πολλά αλλά όταν ήταν να ξεκινήσω το wow μου είπαν ότι οι undead είναι οι Best και κάτι τέτοια ενώ εγώ ήθελα να κάνω troll, το μετάνιωσα άσχημα που έφτασα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο την female undead mage Μου μέχρι που κατάλαβα ότι, ότι άκουγα ήταν ψέματα… Θέλω να γίνω Male troll.. Έμενα δε με σκάφτεται κάνεις? Ας βάλουν κ έναν πλαστικό χειρούργο διπλά στον Barber
                    Its Better To Be Hated For What You Are Than To Be Loved For What You Are Not..&#33;
                    http://oxidesmansion.wordpress.com/
                    http://www.myspace.com/oxiderulezzz

Comment

• Ενας πανικος επικρατει με το νεο Patch.

Υποτιθεται οτι στις 3 η ωρα το μεσημερι σημερα θα μπορουσαμε να παιζουμε κανονικα. Τελικα δωθηκε αλλη μια ωρα παραταση για να μπει "σωστα" το νεο γιγαντιαιο Patch.

Ομως η ωρα ειναι ηδη 5 και 20 και ακομα οι μισοι και παραπανω Server ειναι down, ενω αυτοι που υποτθεται οτι ειναι up κολλανε στο Loading Screen μολις πας να μπεις.

Το Site υπολειτουργει, τα forums ειναι και αυτα down.

Αντε να δουμε τι ωρα θα το φτιαξουν. Λογικα φταιει το γεγονος οτι το συγκεκριμενο ειναι απο τα μεγαλυτερα αν δε κανω λαθος (1.57 Gb) και επικρατει ενα χαος εκει πανω στην Blizzard. Ασε που ο κοσμος ειναι πλεον απειρος κατι που δημιουργει μεγαλυτερα προβληματα.

Χθες εντωμεταξυ το βραδυ καθησα μεχρι την τελευταια στιγμη που οι Server εγιναν offline. (Μεχρι τις 03 ξημερωματα)

Πολυ γελιο στο trade channel. Εκφρασεις του τυπου "Say goodbye to your old talents", "AAAHahahaha the Doomsday has come" και αλλα κουφα περναν και διναν. Επικες στιγμες xD

EDIT

Ωρα 7 το απογευμα.
                      Κατι πηγε να γινει, ανεβηκαν αρκετοι Server αλλα μολις πας για Log In κολλας στο Retrieving Character List για 2-3 λεπτα, αν εισαι κωλος μπαινεις και τελικα πατας με μεγαλη χαρα Enter World.

Με μεγαλη αγωνια περιμενεις να μπεις μεσα και να δεις τα new talents (Και ολο το new stuff γενικοτερα) αλλα ματαια μενεις στασιμος στο Loading.

FAIL

Οσοι καταφεραν να μπουν, ξενερωσαν και παλι αφου οπως λενε στα ξενα Foras το Lag ειναι ολιγον απιστευτο.

Αν γινεται αυτος ο χαμος για ενα Patch που στο κατω κατω δεν ειναι και τοσο "Awesome" ειμαι περιεργος τι προκειται να γινει στις 13 Νοεμβριου.
                      Αμφιβαλλω αν θα μπορουμε να παιξουμε "ανετα" τις 2 πρωτες ημερες (για να μη πω περισσοτερο)

EDIT 2

Η ωρα κοντευει 9 το βραδυ και ακομα τα προβληματα ειναι εντονα.

Καταφερα να Logαρω πριν λιγο αλλα τελικα τζιφος. Δεν μπορεις να κασταρεις σχεδον τιποτα, το chat εχει καθυστερηση 5-10 seconds ενω αν δοκιμασεις teleport FUCKED IT UP.
                      Ημουν Shatrah και γινοταν ψιλοχαμος, παω να μπω στην πορταλ για Undercity και τααανταααχ μειναμε παλι στην Loading Screen.

Αντε να δουμε, θα καταφερουμε να παιξουμε σημερα ?

Comment

• Λίγα σχόλια θα κάνω για το patch μιας και δεν έχω πολύ χρόνο. Οι αλλαγές που έγιναν μου αρέσουν πάρα πολύ και τις βρίσκω απόλυτα ταιριαστές στο να σε προιδεάσουν και να πάρεις μια γεύση για το επερχόμενο patch. Είναι κάποια lag και connectivity issues που πρέπει να διορθώσουν και κάποια μικρά bugs που πρέπει να φτιάξουν και όλα θα είναι ok. Αυτά προς το παρόν. Κάποια στιγμή θα σας γράψω και για ένα άκυρο περιστατικό που μου έτυχε χθες κάνοντας HS για Tanaris... Τελείως άκυρο όμως
                        Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

• Ένταξή πιστεύω δεν μπορεί πλέον να γίνει ποιο εύκολο...
                          Σε 1 μήνα έγινα 80 και κάνω Naxx 25..
                          Είναι λίγο ποιο αργό από private αλλά σε μερικά boss θέλει και tactics

Comment

• Απο τι Level έγινες 80 και με πόσες ώρες την μέρα; :Ο

Comment

• ε από 70-80 σε 10 μέρες..
                              Σαββατοκύριακο δεν έπαιζα..
                              Ε τώρα ώρες δεν μέτρησα...
                              Αλλά είναι gtp..
                              Το μόνο δύσκολο είναι να μετατρέψω με έναν φύλο την guild που είμαστε από casual σε hardcore

Comment

• Έπαιζα WoW από το beta phase μέχρι τα μισά του TBC. Κατά τη γνώμη μου με κάθε patch γινόταν όλο και χειρότερο και με κάθε expansion όλο και πιο casual. Το WotLK ειδικά το κατέστρεψε εντελώς. Δοκίμασα να ξαναπαίξω λίγο, αλλά δεν ολοκλήρωσα καν το trial.

40 man raids > 25 man raids
                                Οι καλύτεροι του server με epic > Όλοι με epic

Τότε: more skill = better gear.
                                Τώρα: more time = better gear.

Αν και πάντα ήθελε αρκετό χρόνο για gear, τουλάχιστον στο παρελθόν δε μπορούσες να αποκτήσεις top tier gear χωρίς raid.

Είναι MMORPG, δεν είναι starcraft, δε χρειάζεται απόλυτο balance όλου του πληθυσμού. Όποιος σκοτώνει τον μεγάλο κακό πρέπει να είναι πιο δυνατός από αυτόν που φαρμάρει όλη μέρα primals και αγοράζει top tier gear από crafting. Αλλά με την Arena δε μπορούν να κάνουν αλλιώς (e-sport). Αιώνιος Kalgan, πόσα game θα καταστρέψει με τις φιλοδοξίες του;

Comment

Working...
                                X