Announcement

Collapse
No announcement yet.

World of Warcraft

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ase ase se niotho kai ego an thimame kala to LW to afisa kapou sto 356 den tin paleva allo mou feygan trelaaaaaaa leyta gia na to anevaso kai xwris ousiastiko skopo...

Tora pros ton Cloud..
    2 teams ta spane mono oi alles einai gia to peos h 3 kai h 5!

Comment

Kαι ομως μετα απο τοσα patches με nerfs εφτασε η ωρα οι warlocks να παρουν το αιμα τους πισω ερχεται το 2.4 patch που αποτελει το patch buff για την class.

It will be possible to summon people who are outside an instance from inside an instance. This change will come in content patch 2.4.

---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

Comment

Χαχαχαχαχ!!!!!!
        Ήρθε η ώρα της εκδίκησης, όπως έλεγε και ο Rambo: "MURDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!&#33 ;!!!!!!!!!&#33 ;!!!!!"

Πάντως είναι πολύ χρήσιμο
        "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Πολυ καλες αλλαγες θα ελεγα για τον Frost Mage. Το Ice Block πλεον διαθεσημο σε ολους.

Βασικα εγω 1 φορα εκανα retalent στο παιχνιδι, στα 70. Ξεκινησα και το πηγα Full Fire, στα 70 το αλλαξα σε Pom-pyro (Κοινη ονομασια) και για frost δε ξερω αλλα δε το σκεφτομαι και πολυ... Ειναι οντως πολυ Imba ο Frost, αν ξερεις να παιζεις σωστα πιστευω πως δεν σε ριχνει ΚΑΜΙΑ αλλη Class. Ice Block/Elemental Powhah..

Για την ωρα παντως προτιμω τα owned Critical του Pyro (μεχρι 5800 εριξα σε elite με gear κατω του μετριου)

Εγω το Tailor δυσκολευτικα αρκετα να το ανεβασω απο τα 360-375 και κυριως απο 370-375... Απειρα g σε Netherweaves και Arcane Dusts... Χτυπαω το κεφαλι μου ωρες ωρες που δεν ειμαι Enchanter..

Τωρα κανω ατελειωτο Farming τα Primal Fire, θελω να φτιαξω το Spellfire Set, πολυ τρελο DMG αλλα απο Stats λιγα πραματα. Ηδη την ρομπα την εκανα, μου λειπουν τα gloves, και η belt.

Θελει πολυ πραμα, η ρομπα ηθελε 14 Spellcloth, 16 Primal Fire και 4 Netherwebs.. Λεφτα πολλα δεν εχω (συνεχως κυμαινομαι στα 300-350 g) και προσπαθω να μη πεσω κατω απο 200. Αγοραζω κανα Spellcloth που και που (50 g το ενα) διοτι αυτο το Cooldown που εχει δεν παλευεται, 4 ημερες.

Αμα ολοκληρωσω το Spellfire μαλλον θα ξανακανω Retalent και θα γινω Full Fire.

Παντως πρεπει να παρω και το Gladiator Set (μονο Shoulder και Staff εχω) για να αλλαζω σε PVP διοτι το Life θα ειναι ιδιαιτερα χαμηλο με το Spellfire.

Τελικα κανενα νεο για το Expansion υπαρχει, ποτε περιπου ερχεται στα μερη μας ? Ελπιζω καλοκαιρι μονο αυτο θελω να ελπιζω..

Comment

Πολυ καλες αλλαγες θα ελεγα για τον Frost Mage. Το Ice Block πλεον διαθεσημο σε ολους.

Τελικα κανενα νεο για το Expansion υπαρχει, ποτε περιπου ερχεται στα μερη μας ? Ελπιζω καλοκαιρι μονο αυτο θελω να ελπιζω..
            [/b]
            Υπαρχει ενα λαθος στο tooltip του icy veins( νεου frost talent τη θεση του ice block)δεν θα δινει 20% less time to cast any spell αλλα 20% haste που απο οτι λενε απο Blizzard ειναι μικροτερο του 20% less casting time και το tooltip θα διορθωθει σε επομενο patch.

O frost mage εχει προβλημα με shamans στο pvp -ειδικα με τους enhancement -και με druids.

To 2.4 patch θα ειναι το τελευταιο απο οτι λεει η Βlizzard και θα ολοκληρωνει την ιστορια του burning crusade. Aυτο υπολογιζεται να βγει Απριλιο 2008 και το αμεσως επομενο patch θα ειναι το 3.0 το οποιο θα περιεχει τα νεα spells ως το 80 και τα ολοκαινουρια talents για καθε class -η γεφυρα ουιαστικα για το νεο expansion- αυτο αναμενεται καλοκαιρι. Με βαση το προηγουμενο expansion η blizzard μια καθυστερηση την εχει γενικα στην κυκλοφορια οποτε το νεο expansion με προσωπικη μου εκτιμηση θα το περιμενα καπου σεπτεμβριο -οκτωβριο 2008 χωρις να αποκλειω και μια Αυγουστιατικη κυκλοφορια. Ιδωμεν...
            ---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

Comment

Link ksereis kanenan Dagera apo ton Twilight Hammer?

Comment

Link ksereis kanenan Dagera apo ton Twilight Hammer?
                [/b]
                Τον ειχα πετυχει παλαιοτερα, οταν ημουν ακομα 40-50 lvl. Εχει τυχει να ειμαστε και στο ιδιο BG μια φορα. "φατσικα" μονον τον ξερω, δεν τον εχω στην Friend List. Ωραιος rogue παντως ;)

Με τους Rogue οντως εχω και γω μεγαλο προβλημα.... Αμα με πιασουν απο κοντα τελος εχω φυγει χαρτι...

Comment

Pff siga ton oreo rogue...
                  Ego ton ematha

Comment

Παιδια βαλτε καμια εικονα να δω τα UI σας και πειτε ποια addons χρησιμοποιειτε!

Comment

Daoloth No1
                      Η φωτό είναι πιο παλιά μιας και πλέον έχω το T4 Head και Hands και Merciless Spellblade για weapon.
                      Back έχω από τον King Mauglar, είναι πάλι μπλε απλά λιγο διαφορετική.
                      Το πως φαίνονται τα κουμπιά δεν το έχω αλλάξει, δεν μαρεσουν αυτά που βλέπω στο ιντερνετ, που είναι ένα τετράγωνο και τέτοια, μπλιααχ!!!

Έχω το OMEN για Threat Meter πλέον και όχι το KTM μιας και είναι με διαφορά καλύτερο.
                      Έχω το Atlas, επίσης το LyLock ή DoTTimer---δεν θυμάμαι ποιο είναι LOL--- που σου δείχνει τα cd όλων των spells, potions και γενικά ότι έχει cd και στις DoTs δείχνει πόση ώρα απομένει μέχρι να τελιώσουν για την κάθε μία ξεχωριστά.
                      Στον Shaman έχω το YATA για τα totems, μιας και έχω 23256346323747 totems μην κάθομαι να τα ψάχνω, τα έχε μαζεμένα σε 4 κουτάκια
                      Το CritLine γτ είμαι ψωνάρα και βλέπω τα crits μου και τα μεγαλύτερα non-crits μου

Το Lylock ή DoTTimer είναι μία τελίτσα που φαίνεται στα δεξιά της οθόνης πάνω από το DMG Meter περίπου. Υπάρχει άλλη μία που μετράει διαφορετικά CDs. Φανταστείτε με όλα τα DoTs και όλα τα υπόλοιπα skills, potions κτλ...κτλ...να είναι γεμάτη η οθόνη με μπάρες και τηνώρα που θέλει να τελίώσει το κάθε CD.

Στο επόμενο raid θα βγάλω screen να σας το δείξω σε όλο του το μεγαλείο
                      "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

gia sas paidia!!!!eimai warrior 61 poli sintoma 70!!!eseis ti lete na ginw protection????kai ti epic na paw na parw me honor????plz help!!!

Comment

Είναι τι ζητάς, αν θες να γίνεις dps warrior τότε από τα raid μην περιμένεις να βρεις plate για σένα εκτός από πολύ λίγα. Μόνο Rings και necks μπορείς να βρεις για dps warriors. Μπορείς να κυνηγήσεις τα Gladiator από Battleground και τα Merciless/ Vengefull από Arena.
                          Και με badges από Heroics υπάρχουν Items νομίζω.
                          Και από Blacksmithing.

Τώρα αν θες να γίνει Protection θα έχει items απο παντού, τα plate για Warrior καλώς ή κακώς είναι με Defence rating και διάφορα stats για tanking και όχι για DPS. Από Raids ειδικά αν κάνει η guild σου μπορείς να πάρεις πολλά, από heroics, από Reputation, από Battleground και Arena και προφανώς από Blacksmithing.

Διαλέγεις και παίρνεις τι σου αρέσει περισσότερο.

Ελπίζω να βοήθησα ;)
                          Εδώ είμαστε, ρώτα μας αν μπορύμε να σε βοηθήσουμε ;)

Comment

Είναι τι ζητάς, αν θες να γίνεις dps warrior τότε από τα raid μην περιμένεις να βρεις plate για σένα εκτός από πολύ λίγα. Μόνο Rings και necks μπορείς να βρεις για dps warriors.
                            [/b]

Αν αρκεστείς σε 10άρια raids όντως,δύσκολο να ντυθείς εύκολα.Αν,όμως,το guild στο οποίο θα είσαι κάνει 25άρια raids και είσαι ο μόνος DPS Warrior(το πολύ να έχεις ακόμα 1 "ανταγωνιστή" θα ντυθείς αναπάντεχα γρήγορα ;) ).Έτσι συνέβη με εμένα.Ντύθηκα σχετικά γρήγορα,αλλά δυστυχώς στην πορεία σταμάτησα και έμεινα λίγο πίσω.

Σχετικά με όλα τα υπόλοιπα με καλύπτει πλήρως ο Sith Lord. ;) Εννοείται αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια,είτε γενική είτε ειδική σχετικά με τον Warrior μπορείς να μας ρωτήσεις και αν μπορούμε να βοηθήσουμε!
                            Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

gia sas paidia!!!!eimai warrior 61 poli sintoma 70!!!eseis ti lete na ginw protection????kai ti epic na paw na parw me honor????plz help!!!
                              [/b]
                              Θα σου προτεινα να πας arms αν σου αρεσει το pvp και να παρεις το dps gear απο arena και απο honor.
                              Αν τωρα σκοπευεις να κανεις raids τοτε μονο γινε protection και παλι θα ντυθεις πολυ ευκολα .
                              Αλλα σκεψου να θες να κανεις pvp ως protection και να σε εχουν οι shadow priests και οι locks feared στο 80% της διαρκειας ενος battleground :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:

Comment

Mecha

Να'μαι πλήρης από addons κτλ...κτλ..... :blink:

Comment

Working...
                                X