ego etsi kai ta evaza ayta sto pc mou tora...tha pataga to stab kai tha to ekane meta apo 7 deyterolepta(fantasou me ti mpakatela epeza) XD
Announcement
Collapse
No announcement yet.
World of Warcraft
Collapse
X
-
Που να κάνω dps ρε που τα trash έχουν 20κ hp και μέχρι να βάλω τις 3εις πρώτες DoTs έχει αρχίσει τα executes
Πάντως είναι μια χαρά dps αυτός.
Αλλά σε Raid του ρίχνω
"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Argh!!! 1 level ακόμα και παίρνω δωρεάν mount με τον Paladin.Σιγά τα λεφτά που γλιτώνω θα μου πείτε,αλλά εντάξει όσο να 'ναι είναι και η ηθική ικανοποίηση
Πάντως προχωράω με εκνευριστικά αργούς ρυθμούς(του στυλ πάιζω μία φορά την εβδομάδα,ανεβαίνω 1 level,ξανά πάλι την επόμενη εβδομάδα κ.ο.κ.
).
Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.
Comment
-
Αυτό είναι dmg meter ή threat meter κάτω δεξιά?
Γαμάτο είναι αλλά τεράστιο!!!!!!! 3; :blink:
΄Γίνε Protect και μάζευε τα όλα και ανέβα lvl
"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Θα το έκανα καθώς μου έχουν πει ότι είναι πολύ αποτελεσματικό,αλλά πλέον δεν παίζω συχνά μεταμεσονύχτιες ώρες και το ganking έχει γίνει εκνευριστικά συχνό τον τελευταίο καιρό στις περιοχές που κάνω level up.΄Γίνε Protect και μάζευε τα όλα και ανέβα lvl
[/b]Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.
Comment
-
Πόσο lvl είναι και που κάνεις qs τώρα?
Ανάκριση
Το gank είτε είσαι retri είτε protect θα είναι gank. Είναι το πόσο θα κάνεις να πεθάνεις, και σαν prot pala απλά ΔΕΝ θα πεθάνεις. Και ειδικά σε pala δεν την πέφτω ποτέ και δεν βλέπω Gank, βαριέμαι και αυτό παρατηρώ και γύρω μου να ασχοληθώ με pala.....είναι ανούσιο, θα με πρίξουν μέχρι να πεθάνουν.....
Comment
-
Είναι 39 και "βόσκω" συνήθως Stranglethorn Vale(το απόλυτο gank region).Συμφωνώ με αυτό που λες,αλλά άλλο να σε βλέπει ο κακός hord-άκος να τα βάζεις με 1 mob και άλλο να έχεις μαζεμένα γύρω σου όλα τα mobs της ευρύτερης περιοχής και να προσπαθείς να τα φας.
Αποτελείς μεγαλύτερο στόχο έτσι.
Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.
Comment
-
Eιναι damage meter , και επειδη σε καποια bosses πχ Gruul ειναι σε μεγαλη αποσταση οι αλλοι γυρω σου και το απλο damage meter δεν τους πιανει αυτο εδω το addon (swstats) επικοινωνει με τα addons για damage meter των αλλων παιχτων του raid και βγαζει πιο σωστα αποτελεσματα.Αυτό είναι dmg meter ή threat meter κάτω δεξιά?
Γαμάτο είναι αλλά τεράστιο!!!!!!! 3; :blink:
[/b]
Μπορεις να το μικρυνεις να δειχνει μονο 5 ατομα η ο σα εσυ θες.
---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---
Comment
-
Δεν έχει πρόβλημα γτ το έχει το ίδιο χαρακτηριστικό να κάνει σύνδεση με τα υπόλοιπα dmg meters απλά μου άρεσε σαν εικόνα εμφανισιακα
Comment
-
Neltharion να κανονισουμε να μπουμε παρεα καμια μερα stv και να σε προστετεψω για λιγο απο τους hordes "φιλους " μου
Genjuros δεν ειναι ο pala σου;
Μπηκα μετα απο καιρο να σκοτωσουμε τον Doom Lord Kazzak
---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---
Comment
-
Μπα μην αγχώνεσαι.Τώρα πλέον φέρνω τον Warrior εκεί που ανεβάζω τον Paladin και αν πέσω θύμα σε περίπτωση άδικου και αισχρού ganking μπαίνω με τον Warrior και τους κάνω να καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισαν να με gankάρουν και να γελάσουν πάνω από το άψυχο κορμί του Paladin μου.Θυμάμαι συγκεκριμένα την περίπτωση ενός κακόμοιρου Rogue,που ενώ με είχαν φάει 2 άλλοι τύποι περίμενε υπομονετικά επί αρκετά λεπτά πάνω από το πτώμα μου μέχρι να rezάρω με αποτέλεσμα όταν έφτασα με τον Warrior να βρίσκεται ακόμα εκεί...και η συνέχεια καλύτερα να μην αναφερθεί γιατί μπορεί να μας διαβάζουν και μικρά παιδιά :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.
Comment
-
Xαχαχα ετσι πρεπει !! :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
Ειδικα τους rogues δεν τους χωνευω καθολου(σορυ treetop
) , αλλα πλεον βλεπω οτι μπορω και νικαω επιτελους rogues με το soul link/siphon like specc. Και μιας και οι ρολοι αντστραφηκαν το παιχνιδι τωρα παιζεται αλλιως
Perception ----ο τρομαγμενος stealthed rogue αποκαλυπτεται τρωει dots -----τρεχει να ξεφυγει και βαζει clos αμεσως μολις παει να πατησει τη βλακεια που τον βγαζει out of combat mode και ξαναγινεται stealth ----φευγει το pet τον κυνηγαει ενω ειναι αορατος και μετα τρωει ανικανος να αντιιδρασει curse of exhaustion και dots μαζι με shadowbolts
Ετσι αρρωστια :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Αλλα και αυτος να αρχισει τη μαχη παλι τον εχω απλα στην πρωτη περιπτωση τον νικαω σχεδον χωρις να με ακουμπησει
Τα ειχα εδω και πολυ καιρο μαζεμενα στους rogues :icon_twisted: :icon_twisted: Απο οταν ανεβηκε το health μου και πηγα sl/sl specc ολα ειναι υπεροχα LoL---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---
Comment

Comment