Announcement

Collapse
No announcement yet.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    Originally posted by Jedah View Post
    Πωπω, σε τίποτα ρε συ δεν είναι καλύτερο απο το προηγούμενο. Τους γράψανε τελείως τους χρήστες στο PC. Εγώ το βλέπω χρόνια ότι το PC online gaming θα αναγκαστεί να ελαχιστοποιηθεί για το κέρδος. Το έλεγα και με την εισαγωγή του Live, ότι οι εταιρείες μοιραία θα περάσουν στις ληστρικές στρατηγικές της Microsoft, ανεξαρτήτως μηχανήματος. Ευτυχώς τουλάχιστον δεν υπάρχει (ακόμα) συνδρομή. Εξαιρώντας τα MMO βεβαίως...

Ακριβως.

Για ενοικιαση καποια στιγμη θα παει οπως το 4 για το single.Φυσικα ηταν τρομερο το 4,πολυ καλυτερο απο το WAW που βγηκε μετα.Το 4 ακομα 50ε κανει η GOTY edition,δεν ασχολουμαι με online fps,αλλα το single θελω να το δω.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Απ'ότι έχω ακούσει το single plyer campaign θα είναι 6 ώρες, ούτε καν 8.
    Ντροπή δλδ.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Όντως ρε για πόσες γονατιές στην μούρη είναι αυτό το λαμόγιο! Φωνάζει η μούρη του "Είμαι ρουφιάνος γραφειοκράτης που παίζει με τις τράπεζες και την αγορά και στο τέλος φουσκώνουν οι τσέπες μου χωρίς να προσφέρω καλύτερα προιόντα".

Πάντως το 4 αν θές την αποψή μου, τράβα μέχρι το ELX, εγώ το πήρα 15 ευρώ απο εκεί, ένα χρόνο και πριν. Είναι και καλό παιχνίδι, αντίθετα με τα υπόλοιπα Call of Duty. Είναι διαφορετικό και πιο καλοδουλεμένο.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Υπερβολές ξευπερβολές αυτά τα πράγματα είναι στάνταρ για να μπορείς να παίζεις με την Clan σου με άλλες Clan και να είστε ίσοι.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    @Jedah: Τιποτα, υπερβολες των pc-αδων.
    edit: ok ισως να μην ειναι υπερβολες

Εγω παντως ειπα οτι ειναι μαπα και δε θα το αγορασω γιατι δε μ'αρεσει καθολου η σταση της activision και ειναι καιρος να φαει μεγαλο στραπατσο. Και απορω με την επιτυχια των Call of Duty τα τελευταια χρονια. Και τα πρωτα εσπερναν αλλα δε πουλαγαν τοσο, θεωρω οτι ειναι περισσοτερο πωλησεις του hype. Επισης τι πραμα ειναι αυτο να εχουν περασει 2 χρονια απ'οταν βγηκε το 4 και να ναι ακομη πανακριβο; Αλλα το κερασακι στη τουρτα ειναι ο τελευταιος CEO της Activision, τη μια λεει οτι θα ηθελε να ανεβασει κι αλλο τις τιμες στα παιχνιδια, (εχουν γαμηθει δε εκει στην Activision να πουλανε 500 guitar hero το χρονο σε κατι τραγικες τιμες) απ'την αλλη η Activision ενα χρονο τωρα μας ειχε πρηξει να λεει οτι πρεπει να ριξουν οι εταιρειες τις τιμες στις κονσολες. Νομιζουν οτι ειναι οι νταβατζηδες της βιομηχανιας αλλα δε θα τους περασει. Οτι ανεβαινει αποτομα κατεβαινει αποτομα.

Παρτε εδω και τον τυπο που ειναι για πολλες μπουνιες.

"The goal that I had in bringing a lot of the packaged goods folks into Activision about 10 years ago was to take all the fun out of making video games."

Φυγε απο τη βιομηχανια μας μωρη καμπια.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Πωπω, σε τίποτα ρε συ δεν είναι καλύτερο απο το προηγούμενο. Τους γράψανε τελείως τους χρήστες στο PC. Εγώ το βλέπω χρόνια ότι το PC online gaming θα αναγκαστεί να ελαχιστοποιηθεί για το κέρδος. Το έλεγα και με την εισαγωγή του Live, ότι οι εταιρείες μοιραία θα περάσουν στις ληστρικές στρατηγικές της Microsoft, ανεξαρτήτως μηχανήματος. Ευτυχώς τουλάχιστον δεν υπάρχει (ακόμα) συνδρομή. Εξαιρώντας τα MMO βεβαίως...

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Εγώ πρόβλημα με τους Dedicated (or the lack of) έχω πάνω απο όλα, αλλά πάρε μια ωραία λίστα.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Σωστό αλλά καλύτερα νοικιασέ το ή δανείσου το. Γιατί σκατώσανε το online; Πέρα από το θέμα με τους dedicated servers που είναι ΠΟΛΥ σημαντικό, τι άλλο έχουνε κάνει λάθος;

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Αφού στο Ονλάιν κομμάτι τα σκάτωσανε μάλλον για κανα κατέβασμα πάει να τελιώσω το campaign (50 ευρώ για 8 ώρες δεν δίνω ).

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Δεν έχω δει όχι βίντεο, ούτε μια screenshot από το MW2. Θα το τιμήσω όμως στάνταρ στο πισάκι μου μιας και το πρώτο ήταν παρα πολύ καλό.

Leave a comment:

• Jedah
    started a poll Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2

0
    ...θα το αγοράσω για PC
    0%
    0
    ...θα το αγοράσω για PS3
    0%
    0
    ...θα το αγοράσω για Xbox 360
    0%
    0
    ...μου φαίνεται μάπα, δεν θα το αγοράσω
    0%
    0
    ...μου φάινεται καλό, αλλά θα περιμένω
    0%
    0

The poll is expired.

Λοιπόν επειδή σε 2 μέρες κυκλοφορεί το παιχνίδι, θα ήθελα να πάρω λίγο τον σφυγμό του forum, σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία. Εγώ έχω μείνει εντυπωσιασμένος απο ότι έχω δεί μέχρι τώρα στην δημοσιότητα, αλλά δεν ξέρω αν θα το αγοράσω σύντομα και σε ποιά έκδοση. Σημαντικό ρόλο όμως ίσως παίζει σε αρκετούς το κατα πόσο θα έχουν παρέα ή στις πρώτες εντυπώσεις από το τελικό προιόν. Για αυτό ανοίγω αυτό το θέμα που είναι δημοψήφισμα αλλά και ανοικτό σε κάθε είδους σχετική συζήτηση.
Working...
X