Announcement

Collapse
No announcement yet.

Legacy of Kain: Prodigal Sons

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Yparxoun kapoia pragmata pou ean exoume arketo sevasmo giafta DEN ta peirazoume.
    Mporouse na mazepsei ypografes ean hthele na ksanaksekinhsei official project.
    Ean hthele na ftiaksei paixnidi as eftiaxne kati original.

Egw synexizw na eimai enantia sta prequels kai sta fanprojects gnwstwn paixnidiwn.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Εσυ να σκασεις.

Petition ειχε γινει και το ειχα ποσταρει εγω στο Gamepro forum αλλα ποσες υπογραφες να μαζευτουν.
      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Αν είχε προσπαθήσει να τελειώσει σεναριακά τη σειρά, κι εγώ θα ήμουν εναντίον. Αυτό που μάλλον προσπάθησε να κάνει είναι να αποδώσει φόρο τιμής αναφερόμενος σε μια ενδιάμεση περίοδο. Δεν είναι κακή σκέψη, και στο κάτω κάτω έχουμε δει ΠΟΛΥ χειρότερα.

Επίσης ναι, το Blood Omen 2 είναι τραγικό, αλλά μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει, Έβανς παίξετο στα γρήγορα και πήγαινε στο Defiance...
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Evans View Post
          Ρε παιδιά, είμαι άσχετος αλλά ακούω από παντού τέλεια λόγια για το σενάριο των παιχνιδιών αυτών. Όχι τίποτε άλλο, αλλά βλέπω και σχόλια από άτομα, η γνώμη των οποίων μου είναι ιδιαίτερα σεβαστή. Μπορεί κάποιος (τίτεεεε) να μου στείλει κανά πμ με ποια παιχνίδια κυκλοφόρησαν και που μπορώ να τα παίξω και να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για αυτά;
          To proto einai apla korifi, prepei na to paixeis, i pc ekdosi psilotroei kolimata, opote opos anaferthike kalitera isos einai kapoia ekdosi se playstation.

To soul reaver episis poli kalo kai gia tin epohi tou ekane papades sto tomea ton grafikon plus full stage alteration me ena koumpi ~~~hellsyeah factor over 9000

Ta ipoloipa de ta ho paixei distihos ~~~my legacy p4 couldn't handle them -_-

Comment

Όταν είχα παίξει το Legacy of Kain Blood Omen πραγματικά είχα μείνει αποσβολωμένος, όχι μόνο από το σενάριο που ήταν βασισμένο στην μυθολογία των βρικολάκων αλλά και από το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ voice acting.

Από τον Vorador και τον Kain μέχρι των Mortanious και τους υπόλοιπους guardians των Pillars of Noshgoth.

Ο Simon Templeman ο ηθοποιός που έκανε τον Kain ήταν ο πρώτος voice actor που έψαξα στο net.

Το σενάριο το είχε γράψει το στούντιο Silicon Knights και εφάμιλλο μπορώ να πω μόνο πως ήταν το Eternal Darkness στο GameCube.

Επίσης η σειρά έχει κυκλοφορήσει και στο DreamCast όπως το πρώτο Soul Reaver και στο GameCube με το Legacy of Kain: Blood Omen 2 αλλά και στο Xbox με το Legacy of Kain: Defiance που πραγματικά δεν έχω παίξει ακόμα.

Πάντως πιστεύω πως η EIDOS από τότε που αγόρασε ένα φοβερό στουντιο όπως η Crystal Dynamics που είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα παιχνίδια της σειράς πήρε την κατιούσα όταν αποφάσισε να κάνει τον τίτλο ένα Tomb Raider Clone με την κυκλοφορία του Soul Reaver.

Πάντως όποιος δεν παίξει το πρώτο πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθεί με τα επόμενα γιατι θα χάσει την μπάλα.

Comment

Ontws to story twn Legacy of Kain, einai apolytws eksartwmeno apo ta prwhgoumena ths seiras kai prepei na paixtoun ola gia na katalavei kapoios ti paizei...

Eprepe na vgei se vivlio vasika
              "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by TravisGr View Post
                Πάντως πιστεύω πως η EIDOS από τότε που αγόρασε ένα φοβερό στουντιο όπως η Crystal Dynamics που είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα παιχνίδια της σειράς πήρε την κατιούσα όταν αποφάσισε να κάνει τον τίτλο ένα Tomb Raider Clone με την κυκλοφορία του Soul Reaver.
                Τώρα εξηγείται γιατί δεν μου άρεσε το video αυτό... Το γάμησαν για τα καλά... Έπρεπε να συνεχίσουν την δουλειά του άλλου studio με τα ΙΔΙΑ γραφικά και την ΙΔΙΑ κάμερα... ΟΧΙ ΕΤΣΙ !
                sigpic

Comment

Thn Eidos den thn exei agorasei h Square Enix twra?
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
                    Thn Eidos den thn exei agorasei h Square Enix twra?
                    Ναι την έχει αγοράσει όντως από όσο ενημερώθηκα... Και η Disney αγόρασε την Marvel...
                    sigpic

Comment

Εγω απο LoK εχω τερματισει μονο αυτα του psx το Blood Omen: Legacy of Kain και Legacy of Kain: Soul Reaver (με τα αλλα δεν εχω πολυασχοληθει)
                      και μπορω να πω οτι και τα δυο τα θεωρω απο τα αγαπημενα μου games
                      στο πρωτο ειχα παθει πλακα με το voice acting την ιστορια και γενικα ολοι την ατμοσφαιρα που αποπνεει :worthy:.
                      Το δευτερο μου αρεσε εξισου αν και δυστυχως ειχε αρκετα προβληματα κυριως λογο της αφαιρεσης μπολικου υλικου(τα προβληματα στην σχεση της Silicon Knights με την Crystal Dynamics και τα αλλεπαλληλα delays εκαναν το development αρκετα επεισοδιακο) που σε ορισμενα σημεια ειναι παραπανω απο εμφανη
                      με αποτελεσμα κατ εμε να μην καταφερει να γινει ο τιτλος αυτο που πραγματικα μπορουσε να γινει.

Υ.Γ.Τωρα που μου τα θυμισατε θα τα κατεβασω για να τα κανω replay στο psp ;)

Comment

Γμτ πότε θα ασχοληθώ εκτενώς με τη σειρά;Έχω παίξει λίγο απ'όλους τους τίτλους κι έχω τερματίσει μόνο το ΒΟ2,το οποίο το λάτρεψα,κι ας είναι το χειρότερο όπως όλοι λέτε.
                        Carpe diem

Comment

Το Blood Omen II υπαρχει και στο ΧΒΟΧ 1. Επισεις το Soul Reaver 2 (? ) υπαρχει και στο Dreamcast
                          Τα LOK ειναι απο τα αγαπημενα μου. Για αγνωστο λογο ειχα πορωθει με τον Razhiel παρα τον Kain. Δεν ξερω γιατι Νομιζω πως το Defiance ειναι μακραν το καλυτερο. Μακαρι να δουμε καποια ανταξια συνεχεια
                          http://pressuridion.blogspot.com/
                          http://frogenleaf.deviantart.com/
                          http://www.myspace.com/pressureakaspirals

Comment

Originally posted by utsutsu View Post
                            Για αγνωστο λογο ειχα πορωθει με τον Razhiel παρα τον Kain. Δεν ξερω γιατι Νομιζω πως το Defiance ειναι μακραν το καλυτερο. Μακαρι να δουμε καποια ανταξια συνεχεια
                            Ίσως επειδή ο Raziel στην αρχή ήταν πολύ badass τυπάς ? Και μαντεύω ότι κράτησε ακόμα την badass φάση και μετά θανάτον...
                            sigpic

Comment

Ένα δωράκι προς τους φανατικούς της σειράς.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε κρυφή περιοχή στο blood omen 1!

Δεν ξέρω αν είναι προσβάσιμη μέσω cheat ή αν μπορείς να φτάσεις στην περιοχή αν παίζεις,αν κάποιος έχει το παιχνίδι και saves ας το ελέγξει.

Εντιτ:Υπάρχει και άλλο legacy of kain fangame που βρίσκεται υπό ανάπτυξη.Το όνομα αυτού;Blood omen omnicide!

Άντε σας έφτιαξα πάλι.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

Sorry κιόλας, αλλά εμένα δεν μ' έφτιαξες... Αυτό δεν είναι Blood Omen, είναι ένα Diablo I clone με τέτοια γραφικά και gameplay.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X