Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts 358/2 Days

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kirby
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    To mono pou xalei einai oti ksereis poios einai o Roxas ontws, kati pou mathaineis sta prwta 30 lepta paixnidiou sto KH 2
    Kai isws xalaei kai to poios einai o Rikku
    Για αυτό έγραψα για την «εισαγωγή»

Τον Rikku τον ξέχασα, πράγματι η ταυτότητά είχε πλήρως αποκαλυφτεί προς το τέλος.... Αλλά και πάλι δεν είναι τραγικό spoiler

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To mono pou xalei einai oti ksereis poios einai o Roxas ontws, kati pou mathaineis sta prwta 30 lepta paixnidiou sto KH 2
    Kai isws xalaei kai to poios einai o Rikku

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Βασικά ναι, κάνει spoiler την εισαγωγή του 2, επειδή ξέρεις τι ακριβώς έχει γίνει, ενώ όταν το 2 άρχιζε ήσουν σε μια κατάσταση που αρχικά ψιλιαζόσουν αλλά δεν ήξερες τι ακριβώς έχει γίνει. Αλλά δεν είναι τίποτα το τραγικό νομίζω και δεν χαλάει την όλη ιστορία του παιχνιδιού.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Efoson to 2 einai meta to 358/2 enweitai pws den yparxoun spoilers.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Να ρωτήσω κάτι; Για κάποιον που δεν έχει παίξει ακόμα το 2 έχει πολλά σπόιλερς;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    το 1 είναι GTP δεν χρειάζετε να το παίξεις, ούτε είδα κανένα cutscene για αυτό
    Ela twra mhn akouw tetoia kai ta pairnw, dhladh den aksizei kan na sxoliasw thn dhlwsh...

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Εγώ δεν το κατέχω, αλλά από ότι έπαιξα σε emulator λίγο πριν λίγους μήνες μου άφησε πολύ καλή εντύπωση.
    Δεν έχω παίξει κανένα kingdom hearts, αλλά έψαχνα μήνες για αυτό το θέμα, (το 1 είναι GTP
    δεν χρειάζετε να το παίξεις, ούτε είδα κανένα cutscene για αυτό) από το 358/2 days είδα όλα
    τα cutscenes, και έχω κατεβάσει τα αγαπημένα μου.(JP version FTW!!!)

Κατά την άποψή μου το /2 σημαίνει πριν από το 2, δηλαδή 358 ημέρες πριν από το kh2

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Σίγουρα αξίζει τουλάχιστον να πάρεις όλα τα item chests και να γεμίσεις τις μπάρες από όλες τις αποστολές. Δίνει αρκετά καλό unlock ως ανταμειβή ;)

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Συνεχίζω το παιχνίδι.Είμαι στις 256 μέρες και το χρονόμετρο γράφει 40 ώρες!Όσο προχωράω κολλάω και περισσότερο!Με βλέπω μετά τον τερματισμό να συνεχίζω για να ξεκλειδώσω και να παρω τα πάντα όλα!!!

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Εγώ όπως το καατάλαβα, και είδα βέβαια και σε άλλα φόρουμ να εκφράζεται η ίδια άποψη, το 358 Days over 2 έχει το νόημα 358 ημέρες τις οποίες μοιράστηκε με 2 άλλα πρόσωπα, τους μοναδικούς φίλους του AXel και Xion.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Telika ti einai to /2?

BTW den tha xaseis sxedon tipote an den paikseis tou Gameboy Advance, to story einai arketa paremferes.
    Paikse to 1 kai to 2 sto PS2 pou aksizoun polla.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Συνεχίζω να παίζω και εγώ το παιχνίδι.Είμαι στις 150 μέρες και έχω παίξει 25 ώρες περίπου μέχρι τώρα.Είναι πολύ ενδιαφέρον.Δεν θεωρώ ότι αν δεν έχεις παίξει τα υπόλοιπα(όπως εγώ)δεν μπορείς να παίξεις αυτό.Εκτός από λίγα σημεία που δεν κατάλαβα το παιχνίδι είναι γύρω απ'την organisation και ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει τα τεκτονόμενα.Πάντως μου αυξάνει όλο και περισσότερο το κίνητρο να παίξω τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς.Ένα ps2 κανείς???Θέλω να παίξω και αυτό το gb παρότι δεν μου αρέσουν games με κάρτες.

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Βασικά η ιστορία δεν έχει ιδιαίτερα κοσμοσυγκλονιστικές πλευρές όσο το πρώτο περισσότερο και το 2ο αργότερα. Απλώς εμβαθύνει πολύ στους χαρακτήρες του οργανισμού, κυρίως τους Roxas-Axel και αρκετά τους υπόλοιπους που στο KHII απλώς τους είχαμε περισσότερο ως boss χωρίς ιδιαίτερες πληροφορίες. Εμένα μου άρεσε επειδή τελείωνε και δεν άφηνε πολλά πράγματα ανοιχτά. Αν και έδωσε μερικά hints προς το Birth by Sleep

Leave a comment:

• N-TG
    replied
    Πάντως το παιχνίδι είναι αρκετά καλό... Δν με πείραξε που είναι λίγο επαναλαμβανόμενο σε μερικές φάσεις...

Ιστορία είναι λίγο αδύναμη πιστέυω σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά το multiplayer του είναι αρκετά γαμάτο!!

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Έχω τελειώσει το παιχνίδι εδώ και μερικές μέρες (το τέλος πολύ συγκινητικό!). Στο διάστημα που μεσολάβησε η εμπειρία καταστάλαξε μέσα μου και το μόνο που έχω να πω είναι ότι με άφησε ενθουσιασμένο. Η ιστορία του είναι πολύ ολοκληρωμένη. Ok, μόνο για όσους έχουν ασχοληθεί με τα υπόλοιπα αλλά thank God ανήκω σε αυτούς... χεχε
    Με άγγιξε τρομερά η αγωνία του Roxas να μάθει το νόημα της ύπαρξής του και να επιβεβαιώσει το αυθύπαρκτό του καθώς και το πάθος με το οποίο διεκδικούσε το τελευταίο ("MY HEART BELONGS TO ME!").
    Τώρα ξεκίνησα πάλι το ΚΗ2 που μετά το Days φαντάζει σαν μια καινούρια εμπειρία. Έχοντας γνωρίσει τον Roxas μέσα από το Days, δεν ήθελα να ξυπνήσει ο Sora, δεν ήθελα... το παραδέχομαι.

Όντως, τα ranks ανεβαίνουν αυτόματα σε ορισμένα σημεία καθώς προχωράς μέσα στο παιχνίδι. Και όταν συμβαίνει αυτό νέα αντικείμενα γίνονται διαθέσιμα από το moogle.
    Η μαγεία και εμένα μου φάνηκε πολύ χρήσιμη και πάντα διάλεγα όπλα με versatility, διότι μου επέτρεπε να χτυπάω από απόσταση ορισμένα ισχυρά bosses ενώ πολλές φορές έκανε πολύ μεγάλη ζημιά.
    Με τα challenges δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα. Μόνο στην αρχή ίσα-ίσα για να πάρω το haste.

Ναι Deus, I 'm looking forward to it!

Leave a comment:

Working...
X