Announcement

Collapse
No announcement yet.

GameCube: Να αγοράσω ή όχι;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    Λοιπον επειδη εχψ διατριβη στο θεμα θα δωσω εγω απλετο φως σε ολους σας.

Το gamecube ναι μεν ειναι συλλεκτικο αλλα απο την αλλη δε χακαρετε και εδω ακολουθει το εξης επομενο προβλημα, οσοι εχουν παιχνιδια του GC τα χρυσοπουλανε λες και εχουν πιασει το παπα απ τα @ρχιδια, που σημαινει πως με το που παρεις ενα παιχνιδι για τη κονσολιτσα σου αυτοματα τη πληρωνεις 100 euro!

Το wii απο την αλλη ειναι μια επενδυση που τη κανεις μια φορα και κραταει για παντα, για να παιξεις παιχνιδια αμεσα χρειαζεσε τα εξης : wii (150euro) + (http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=4676) (δυστηχως αγνοουσα την υπαρξη του και τα πειρα ολα ξεχωριστα!)(30 ευρω) + modchip (50 ευρω) + χειρηστηριο & memory GC (20 euro μαιμου αλλα σουπερ!) δηλαδη ενα πακετακι αξιας : 250 euro

To οποιο σου προσφερει, ολα τα παιχνιδια του wii σπασμενα σε PAL! ολα τα παιχνιδια του GC σπασμενα και σε multidisk, δηλαδη, σε ενα dvd να βαλεις 5 παιχνιδια!!! και να λιωσεις!

Οτιδηποτε αλλη επενδυση πανω σε νιντεντο κανεις ειναι μια μαλακια και μιση για αυτο προσεχε, δωστα ολα μια και καλη, και μετα απολαμβανεις!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Afto sou lene, oti tha xreiasteis Gamecube pads gia na paikseis gamecube games sto Wii.
    Μάλιστα. Κάτσε να έρθει η χρονιά και μετά θα πάρω το GC μόνο σαν συλλεκτικής αξίας retro συλλογή, μόνο και μόνο για να πάρω τα GC χειριστήρια.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Afto sou lene, oti tha xreiasteis Gamecube pads gia na paikseis gamecube games sto Wii.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Ναι η αληθεια ειναι οτι θα χρειαστεις χειρηστηριο/α και memory card για να παιξεις gamecube games.
    Σαν την Microsoft ένα πράγμα... Δεν παίζει να δουλέψουν τα GC χειριστήρια στο Wii ?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι η αληθεια ειναι οτι θα χρειαστεις χειρηστηριο/α και memory card για να παιξεις gamecube games.

Leave a comment:

• N-TG
    replied
    Για τα χειριστίρια!!!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Ε lol κι εσύ !

Σήμερα παλαβώσατε ! Αφού είπα ότι το Wii μπορεί και παίζει τα παιχνίδια GC και έτσι θα πάρω Wii.

Πες εσύ έναν λόγο να το πάρω... Για συλλεκτική αξία ?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μην παρεις το Gamecube του, παρε το δικο μου καλυτερα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Και μου είπαν ότι το Wii μπορεί να παίξει και του GC. Άρα όχι.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Βρισκεις Wii με 150€ αρα ΟΧΙ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Telos pantwn to syzhtisame sto chatbox kai to verdict htan oxi.
    Ean einai na parei gamecube, mporei na parei Wii kai na kanei thn idia douleia...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Tannosuke View Post
    θα τα κάνουν re-make στις νεότερες κονσόλες
    Τι εννοείς;

Μόνο τα δύο Pikmin, Mario Golf, Mario Tennis και Metroids έχουν γίνει remake στο Wii.

Leave a comment:

• 丹野
    started a topic GameCube: Να αγοράσω ή όχι;

GameCube: Να αγοράσω ή όχι;

Όπως λέει ο παραπάνω τίτλος-δίλημμα ala Amlet. Θέλω την γνώμη σας αν συμφέρει να αγοράσω την Game Cube, που μου προσφέρει ο Nikol@r@s εναντί των 50 ευρώ.

Από την μία παρατηρώ ότι δεν πουλάνε πια Game Cube παιχνίδια και θα τα κάνουν re-make στις νεότερες κονσόλες, αλλά από την άλλη κάτι ακούω ότι υπάρχει και modding για να παίζεις αυτής της κονσόλας τα παιχνίδια σε νεότερες κονσόλες.

Αχ θέλω λίγο ήσυχο το κεφάλι μου, και σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα παίρνω τις γνώμες των άλλων γιαυτό το θέμα.

Εσείς τι λέτε ?
Working...
X