Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βραβεία Gamers Odyssey: Best of the 00’s

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Ναι αλλα δε θα ταν κακο να δουμε αν υπαρχουν καποια πιο δημοφιλη παιχνιδια.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Θεωρώ πως το τόπικ δεν έγινε για να βγει ένας νικητής,απλά για να δούμε κάποιες απόψεις,να θυμηθούμε κάποια πράγματα κλπ.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Κάποια στιγμή είχα σκοπό να το κάνω, άλλα όσο μένει ανοιχτό το θέμα δεν έχει νόημα. Ας το αφήσουμε ανοιχτό να ψηφίζει ο κόσμος και βλέπουμε αργότερα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ειναι νωρις ακομη...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Να σου πω ότι έχεις τέλειο avatar και long live Sonic 1 του Master System;
    Αρχικά ευχαριστώ! Το Sonic 1 στο Master System ήταν το πρώτο videogame που έπαιξα! και έτσι το αγαπάω πάρα πολύ!

Στο θέμα μας τώρα, πρέπει να συνοψήσεις τις επιλογές των χρηστων και να βγάλεις ποιοός τίτλος βγήκε πρώτος σε κάθε κατηγορία...

Ξέρω πως νιώθεις κάπως ετσι...:kill:

Το χω περάσει και γω... θα σου φάει μολις 5-6 ωριτσες...good luck!

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    Σε περίπτωση που έχουν τελειώσει τα παιδιά τις ψήφους τους Loggo καταλαβαίνεις πιο είναι το επόμενο βήμα έτσι?
    Να σου πω ότι έχεις τέλειο avatar και long live Sonic 1 του Master System;

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Μέσα στο σαββατοκύριακο θα ποσταρω και εγώ τις επιλογές μου.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κι αλλωστε γιατι να σταματησει απο τωρα, θελω να παιξω κι αλλα παιχνιδια πριν οριστικοποιησω της επιλογες μου.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    Σε περίπτωση που έχουν τελειώσει τα παιδιά τις ψήφους τους Loggo καταλαβαίνεις πιο είναι το επόμενο βήμα έτσι?
    Ούτε να το σκέφτεσαι.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Έγινε μεταφορά posts άσχετα με το θέμα εδώ: http://www.gamers-odyssey.com/forums...hread.php?t=62 :toilet:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δυστυχώς όχι και πάρα πολύ, δεδομένου ότι οι περισσότεροι που θάβουν το ΧΙΙ δεν το έχουν παίξει ως τη μέση αλλά ως την τρίτη ώρα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το σύνηθες είναι να βρίζει κάποιος το XII και να υποστηρίζει ότι η σειρά ψόφησε στο VII, δίχως να έχει παίξει Ι-VI και έχοντας παίξει τα μισά VIII, IX, X, XII.
    Πόσο αλήθεια είναι αυτό που είπες!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by ValarDohaeris View Post
    Lol, thanks για την υποδοχή αλλά μιλάμε για FF έτσι; Eίναι τόσο παράξενο να μου αρέσουν;
    Απλώς δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο ένα νέο μέλος να λέει ότι γουστάρει τόσο πολύ FF XII και να λέει ότι είναι το αγαπημένο του μετά το VI. Το σύνηθες είναι να βρίζει κάποιος το XII και να υποστηρίζει ότι η σειρά ψόφησε στο VII, δίχως να έχει παίξει Ι-VI και έχοντας παίξει τα μισά VIII, IX, X, XII.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Μα για αυτό έχουν ενθουσιαστεί τα παλικάρια!
    Είναι FF geeks!! Με την καλή έννοια!

Leave a comment:

Working...
X