Announcement
Collapse
No announcement yet.
Βραβεία Gamers Odyssey: Best of the 00’s
Collapse
X
-
Θεωρώ πως το τόπικ δεν έγινε για να βγει ένας νικητής,απλά για να δούμε κάποιες απόψεις,να θυμηθούμε κάποια πράγματα κλπ.
Leave a comment:
-
Κάποια στιγμή είχα σκοπό να το κάνω, άλλα όσο μένει ανοιχτό το θέμα δεν έχει νόημα. Ας το αφήσουμε ανοιχτό να ψηφίζει ο κόσμος και βλέπουμε αργότερα.
Leave a comment:
-
Αρχικά ευχαριστώ! Το Sonic 1 στο Master System ήταν το πρώτο videogame που έπαιξα! και έτσι το αγαπάω πάρα πολύ!Originally posted by Loggo View PostΝα σου πω ότι έχεις τέλειο avatar και long live Sonic 1 του Master System;
Στο θέμα μας τώρα, πρέπει να συνοψήσεις τις επιλογές των χρηστων και να βγάλεις ποιοός τίτλος βγήκε πρώτος σε κάθε κατηγορία...
Ξέρω πως νιώθεις κάπως ετσι...:kill:
Το χω περάσει και γω... θα σου φάει μολις 5-6 ωριτσες...good luck!
Leave a comment:
-
Κι αλλωστε γιατι να σταματησει απο τωρα, θελω να παιξω κι αλλα παιχνιδια πριν οριστικοποιησω της επιλογες μου.
Leave a comment:
-
Σε περίπτωση που έχουν τελειώσει τα παιδιά τις ψήφους τους Loggo καταλαβαίνεις πιο είναι το επόμενο βήμα έτσι?
Leave a comment:
-
Έγινε μεταφορά posts άσχετα με το θέμα εδώ: http://www.gamers-odyssey.com/forums...hread.php?t=62 :toilet:
Leave a comment:
-
Δυστυχώς όχι και πάρα πολύ, δεδομένου ότι οι περισσότεροι που θάβουν το ΧΙΙ δεν το έχουν παίξει ως τη μέση αλλά ως την τρίτη ώρα.
Leave a comment:
-
Πόσο αλήθεια είναι αυτό που είπες!Το σύνηθες είναι να βρίζει κάποιος το XII και να υποστηρίζει ότι η σειρά ψόφησε στο VII, δίχως να έχει παίξει Ι-VI και έχοντας παίξει τα μισά VIII, IX, X, XII.
Leave a comment:
-
Απλώς δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο ένα νέο μέλος να λέει ότι γουστάρει τόσο πολύ FF XII και να λέει ότι είναι το αγαπημένο του μετά το VI. Το σύνηθες είναι να βρίζει κάποιος το XII και να υποστηρίζει ότι η σειρά ψόφησε στο VII, δίχως να έχει παίξει Ι-VI και έχοντας παίξει τα μισά VIII, IX, X, XII.Originally posted by ValarDohaeris View PostLol, thanks για την υποδοχή αλλά μιλάμε για FF έτσι; Eίναι τόσο παράξενο να μου αρέσουν;
Leave a comment:
-
Μα για αυτό έχουν ενθουσιαστεί τα παλικάρια!
Είναι FF geeks!! Με την καλή έννοια!
Leave a comment:
Leave a comment: