Announcement

Collapse
No announcement yet.

Be A Hero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus
    replied
    Παίδες πέρασα τέλεια!Δεν είμαι ιδιαίτερα καλός στο χαλο3 και ήμουν πολύ πίσω σε σχέση με τους άλλους αλλά διασκέδασα πάρα πολύ τα ματσακια που παίξαμε!Εννοείται πως θέλω να επαναληφθεί το σκηνικό όταν μπορούμε να μαζευτούμε απαρτία.

Πάντως το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο στο multi από ότι νόμιζα.Αυτό και το half life 2 δεν έχουν αντίπαλο IMO όσον αφορά τα fps.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Παίξαμε ένα full 2ωρο και περάσαμε γαμάτα , είχε γέλιο , είχε φάση και σίγουρα όλο αυτό το "Be a Hero" αν και δεν είχε την απήχηση που περιμέναμε να έχει , ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μαζευτούμε και να παίξουμε online σαν κοινότητα. Μας έκαναν join ο Evans και ο Jedah και ήμασταν μια χαρά , αν και έπρεπε να χωριστούμε σε κάποια φάση και να παίξουμε αντίπαλοι.

Stay tuned on Halo 3 topic.

/Soldier68 out

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Θα σκάσω και γω μύτη κατά τις 11 σήμερα για χαλο 3.

Εννοείται με τα ακουστικά βαλμένα για χαβαλέ και δε συμμαζεύεται.

Συμφωνώ ryu (το υπόλοιπο βαριέμαι να το γράψω) το παιχνίδι έχει καταπληκτικό mumtiplayer και είναι εθιστικότατο αλλά βρήκα λίγο δύσχρηστο το μενου.Έκανα πόση ώρα να καταλάβω τι παίζει με το βασικό interface!

Όπως και να έχει,τα λέμε το βράδυ!

Πάντως όποιος ψήνεται να το ξεκινήσουμε κανα τετραπλο στο legendary κάποια φάση

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Λοιπόν έπαιξα χθες, πολύ καλή φάση! Έχει πολλές ψαγμένες επιλογές το multi αλλά τις πιο απλές δεν τις βρήκα στο λίγο που έψαξα! :S Π.χ. create match--> select stage! Έλεος ρε παιδιά κάντε το λίγο πιο οφθαλμοφανές! Social Slayer όλα τα λεφτά μόνο η ονομασία
    Μου άρεσαν οι πίστες που είχαν μηχανάκια, τουτούνια και διαστημοπλοιάκια, με πολλά άτομα γίνεται ωραίος χαβαλές.

Εμείς που θα παίξουμε σήμερα θέλω να φτιάξουμε μια ομάδα και να παίξουμε μια τέτοια πίστα, γιατί οι μικρές είναι βαρετές.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Εννοείται φοράμε και ακουστικά! Μη μου πείτε ότι δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε για το χαβαλέ παίζουμε!

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Μέσα και εγώ παιδιά.Θα τα πούμε τότε!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    ΟΚ.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ok, Τετάρτη στις 11 τότε , no problem for me

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Κι εμενα για 10 και μετα με βολευει, 8 με τπτ αν μιλαμε για καθημερινη, εννοειται πως εχω και τις 2 μουφες στην συλλογη μου, και το 3 και το ODST,

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Μέσα και εγώ για halo 3 αλλά δεν με βολεύει στις 8...Εμένα κατά τις 11 θα με βόλευε.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    OK μέσα για Τετάρτη 20:00 εκτός απροόπτου.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Από την αρχή της Τετάρτης μέχρι το τέλος της Πέμπτης.
    Αν είναι να κανονίσουμε για Τετάρτη κατά τις 20.00

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Τι ακριβως ειναι η εκστρατεία της Bungie για τον σεισμό στην Αϊτή ;
    Originally posted by Pilgrim View Post

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Τι ακριβως ειναι η εκστρατεία της Bungie για τον σεισμό στην Αϊτή ;

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Halo 3: RyuGr

Ποιά μέρα ώρα/μαζευόμαστε;

Leave a comment:

• Bartman
    started a topic Be A Hero

Be A Hero

Δηλώστε συμμετοχή όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία της Bungie για τον σεισμό στην Αϊτή , απλά παίζοντας Halo 3 ή Halo 3 : ODST online , φορώντας τα εξής :

Edit your appearance settings so your character is wearing the RED HEART emblem.
    a. Press START
    b. Select “SETTINGS” / “APPEARANCE”
    c. Select “EMBLEM”
    d. Select “Hearts” ICON, “Circle” BACKGROUND
    e. Back out to the APPEARANCES menu and select “COLORS”
    f. Set “EMBLEM PRIMARY” to RED (or MAROON / BRICK / ROSE depending on which game you’re playing!)
    g. Set “EMBLEM SECONDARY” to WHITE

Άντε να μαζευόμαστε
    (το ποστ θα ανανεώνεται με κάθε δήλωση συμμετοχής)
    ΥΓ :
    Είναι προτιμότερο να δηλώσετε συμμετοχή με το gametag σας και όχι με το nick στο forum.

Halo 3 :

1.Soldier68
    2.RyuGr
    3.DeusGR
    4.SoFGR1

Halo 3 ODST :
    1.Soldier68
    2.
    SoFGR1
Working...
X