Originally posted by BigBOSS
View Post
Πέρα από τις χαζομάρες το PSN σύμφωνα πάντα με την δική μου εμπειρία με το PS3 ( ας είναι καλά ο FiOth) είναι αξιόλογο.Ναι μεν δεν δείχνει τόσο όμορφο αισθητικά σε σύγκριση με το XBLA αλλά την δουλειά του την κάνει καλά.Θέλει 5 δευτερόλεπτα ψάξιμο παραπάνω.Σιγά τα ωά.Είμαστε παικτούρια εδώ μέσα.Βρωμάμε στην hardorίλα και χαζοπραγματάκια τύπου "send message, download content κτλ. θα μας φοβήσουν?Εδώ όταν μπήκε το νέο interface του Xbox 360 σκούζατε και δεν βρίσκατε που είναι τα demos αλλά το συνηθίσατε μετά από λίγες ημέρες και δεν μπορείτε να scanάρετε το PSN?Τόσο απίστευτα πολύπλοκο έγινε; Ου να μου χαθείτε που τα θέλετε όλα στο πιάτο.
Στην τελική μπας και δεν έχετε Internet σπίτι σας και μας δουλεύετε ψιλό γαζί; Hideo μην κάθεσαι και ακούς τους παλιοcasual.Θα μαγαρίσουν την κονσόλα.Big Boss σε θέλω δυνατό.Αν τολμήσεις και κόψεις τα περί PS3 μαγκιάς να χάσω το Elite μου από RROD για δεύτερη φορά!
Εμείς γουστάρουμε που την έχουμε PS 3 και μαμάμε.Καθήστε εσείς και πάρτε την από τα 3 του 60.:suck:

Leave a comment: