Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η άνοδος του PlayStation 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    To thema einai otan teleiwseis pws ksereis oti eisai esy kai oxi kapoios klwnos?
    Sto telos mono enas tha emene, xar xar xar

Leave a comment:

• wesker
    replied
    i fasi me tous klonous tou kratos ine apistefta diskoli sto god mode otan ta katafera eniosa perifanos ke ine pragmati opos lei kratos has done the imposible

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Πρέπει να δυσκολεύτηκες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Στο easy πάντως κατάφερα 487 χτυπήματα σε αυτήν την μάχη.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Poor guy. Σχεδόν 2-3 ώρες την ημερα για περίπου 3 μέρες και το πέτυχα. Νιώθεις σαν να έγινε κάποιο λάθος από την εταιρία και το έφτιαξαν έτσι ώστε να μην περνιέται. Όταν έδειξε το cut scene ένιωθα ότι πραγματικά εγώ τους πάλεψα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Όταν πέρασα από τους κλώνους στο GOW1 στο God Mode ένιωθα και εγώ συγκίνηση. Μακράν η δυσκολότερη φάση σε παιχνίδι από όσα έχω ακούσει.
    Και στο επιβεβαιώνω. Το καλύτερο ownage που θα φας είναι ότι έκανα πάνω από 100 hit combos σ' όλα τα bosses, εκτός από τον Μινώταυρο και μετά... Δεν κατάφερα όμως να περάσω τους Κλώνους. Μου έσπασαν τα @@ και έτσι δεν μπόρεσα να φτάσω την τελική μορφή του Άρη...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ahhh it's my honour.

Όταν πέρασα από τους κλώνους στο GOW1 στο God Mode ένιωθα και εγώ συγκίνηση. Μακράν η δυσκολότερη φάση σε παιχνίδι από όσα έχω ακούσει.

Με το PS3 θα μπορώ επίσης να βλέπω Blu-ray. Ήδη έχω το 300 original.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    de kserw ti na pw. niwthw sygkinimenos kai perifanos. well done Spartan! :phil:

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ποτε δεν είχα λόγο να πάρω ένα. Έχω XBOX 360 και Wii, και είναι ok. Για online, ακόμα και επί πληρωμής το μηχάνημα τις Microsoft είναι πιο εύχρηστο, πιο διασκεδαστικό, πιο ανώτερο (απόσο ξέρω).

Όμως...

Μέχρι το τέλος του μηνα θα έχω και PS3. Ο λόγος Μέχρι το τέλος του μηνα θα έχω και PS3. Ο λόγος είναι ο γνωστός... "Kratos had done the impossible"

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    BTW to diko mou PS3 den parousiase to provlhma, yparxei periptwsh na emfanistei kapoia allh fora?
    Θυμάμαι έχεις PS3 χοντρό. Δεν νομίζω να παρουσιαστεί άλλη φορά. Διορθώθηκε στα άλλα όπως είπαν, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος. Ά ρε Sony, μ' έκανες να κλάσω από τα γέλια για τα καλά. :xp:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    BTW to diko mou PS3 den parousiase to provlhma, yparxei periptwsh na emfanistei kapoia allh fora?

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Παλευα με settings στο router και οταν βαρεθηκα εβαλα MW2... Τωρα ειδα τι εγινε... Epic...
    Υποθέτω είσαι απ' αυτούς με τα χοντρά PS3. Εγώ έχω κλάσει λέμε από τα γέλια μόνο που τα διάβασα ! hahahahah

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Dj Solid View Post
    Μιλαμε, πρεπει να ησουν ο μονος που ηταν χθες κατω απο πετρες και δεν εψαξε με την μια στο ιντερνετ να δει τι γινεται.... Εχασες χοντρα σκηνικα παντως
    Παλευα με settings στο router και οταν βαρεθηκα εβαλα MW2... Τωρα ειδα τι εγινε... Epic...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Ασχετο αλλα δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα, τι επαθε το ps3 μου δεν μπαινει στο ιντερνετ με τιποτα λεω οκ κατι με το router, το θεμα ειναι οτι ουτε single player offline μπορω να παιξω μου λεει κατι οτι τα trophies δεν εχουν συγχρονιστει η κατι τετοιο? και βγαινει στο κανονικο menu.. τι συμβαινει και δεν μπορω να παιξω με τιποτα..

Μιλαμε, πρεπει να ησουν ο μονος που ηταν χθες κατω απο πετρες και δεν εψαξε με την μια στο ιντερνετ να δει τι γινεται.... Εχασες χοντρα σκηνικα παντως

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Bartman View Post
    λολ , διάβασε λίγο τα νέα για το ps3 και θα καταλάβεις.
    Sorry εχω καιρο να μπω και δεν εχω διαβασει τιποτα.. Με ανησυχεις λιγο με αυτο που λες....

Leave a comment:

Working...
X