Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gameplay videos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πρεπει και να τους πεις οτι οποιοδηποτε λαθος σε γυρναει στην αρχη της πιστας .
    Α ρε τι παιχνιδι κι αυτο... Καλα το πας παντως, χαρα στο κουραγιο σου.
    (Αντε να πει και καποιος κατι για την 3-11 του SMB).

Comment

Όντως φαίνεται εύκολο αλλά νομίζω πιο λογικό θα ήταν να έδειχνες ένα κανονικό playthrough. Αλήθεια δε μπερδεύεσαι με το ποια αντικείμενα είναι "καλά" και ποια "κακά";
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

ΝΑΙ ΔΙΑΟΛΕ ΝΑΙ

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχουν παρόμοιο χρώμα.
        1980 λογικές all over again.

Ειδικά σε σημεία που έρχεσαι από ένα σερί των καλών αντικειμένων και έχεις προσαρμοστεί σε αυτό, βλέπεις το κίτρινο και λες βουρ στο πατσά!

pwned
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Loggo γιατί δεν έχεις πιάσει ακόμα Super Meat Boy ;

Comment

RROD λέμε.
            Carpe diem

Comment

PC, δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Comment

PC δε παίζει μιας και το έχω αγοράσει απ' το XBLA.

Το SMB είναι σα να βγήκε από τη πιο τρελή μου gaming φαντασίωση και θέλω απίστευτα να το παίξω, απλά επειδή είχα σκοπό να αφοσιωθώ στο παιχνίδι, ήθελα πρώτα να ασχοληθώ με κάποιους παλιότερους τίτλους που είχα βάλει στο μάτι και μετά να το πιάσω.

Με πρόλαβε το RROD βέβαια.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Από τη στιγμή που λατρεύεις τόσο πολύ τα platforms πιστεύω ότι το SMB θα σε αφήσει άφωνο (δηλαδή περισσότερο άφωνο από ότι άφησε εμάς ). Αν παρακολούθησες το thread θα είδες τον ενθουσιασμό που μας διακατείχε. Άνοιξε thread για Xbox 360 arcade donation, ο σκοπός είναι ιερός .

Comment

Μπα άσε, δεν είναι καιρός για donations τώρα.

Λοιπόν μιας και το thread ξαναήρθε στο προσκήνιο, θέλω να ποστάρω ένα συγκεκριμένο σημείο από το Shenmue II, το οποίο και πραγματικά θεωρώ ότι είναι πολύ ιδιαίτερο.

Η συγκεκριμένη σκηνή θεωρώ ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που ένα videogame χρησιμοποιώντας τα περισσότερα μέσα που έχει στη διάθεσή του (εικόνα, ήχο, gameplay κλπ), καταφέρνει να παίξει τόσο πολύ με τη ψυχολογία του gamer, ταυτίζοντάς τη σχεδόν με εκείνη του πρωταγωνιστή (ο βαθμός μπορεί να διαφέρει ανάλογα και με το υποκείμενο φυσικά).

Δε ξέρω αν το Heavy Rain κάνει κάτι παρόμοιο αλλά, για μια δεκαετία πριν, θεωρώ ότι ήταν πολύ μπροστά.

Βέβαια, χωρίς να έχεις παίξει το παιχνίδι δύσκολα το πιάνεις, αλλά ok.

Comment

Απειρο respect για την σκηνη.

Μπορει να αδικω το Heavy Rain (ισως τα αγαπημενο μου περσινο game) δεν ξερω αλλα για εμενα δεν μπορει να φτασει το Shenmue στον τομεα που αναφερεις (ποιο game μπορει να το κανει αλλωστε).

Τεραστιο game to Shenmue αλλα και αλλες εποχες τοτε που ειχε βγει, σημαντικη και η ηλικια μου τοτε . Αλλα (οσο πιο αμερολυπτα μπορω) πιστευω αυτο που ηταν/σημαινε για την εποχη του Shenmue δεν μπορει να το συναγωνιστει το HR.

Comment

Απλα δειτε το παρακατω, ειτε ειστε fan του Pac-Man, ειτε οχι:

4πλο arcade λοιπον και σε τι cabinet....
                        Eναν pac-man ο καθενας και γινεται σφαγη λοιπον.

Το καλυτερο βεβαια ειναι πως υπαρχει και στην Ελλαδα.
                        Το ειδα χθες στο Metro Mall στον Αγιο Δημητριο και ηταν το τελευταιο πραγμα που περιμενα να δω μπροστα μου σιγουρα.
                        Μισο ευρω ανα credit and let the καψιμο begin.

Ψηθειτε, ιδιως οσοι εχετε ανοικτους λογαριασμους απο εποχης 4πλου pac-man vs στο ds .

Comment

Ti les tora!
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ντάξει καλό το PAC!

Τώρα είδα τη σκηνή του Shenmue! Όπως τα λέτε είναι!

Άλλη μια σκηνή από τις πολλές που μου έχει κάνει εντύπωση είναι και αυτή (δείτε στο 2:00):

The illusion of free will is an illusion.

Comment

Κάνω μια παρασπονδία σε σχέση με το opening post επειδή δε βρήκα θέμα για το Tomb Raider: The Guardian of Light. Όσο και αν έψαξα δε βρήκα κάτι, οπότε αν είχε ανοιχτεί στο παρελθόν δώστε μου link και θα μεταφέρω το post εκεί.

Ένα από τα DLC του Guardian of Light είχε τους Kain και Raziel σαν layable χαρακτήρες. Το ωραίο ήταν πως είχαν κανονικό voice over, cutscenes κλπ με γραφή από τη Henning και το Dyack, τους συγγραφείς των LoK. Το άσχημο πως το στυλ ήταν...κωμωδία. Ένας τύπος ανέβασε όλα τα cutscenes του DLC στο youtube και κάθομαι και τα βλέπω από περιέργεια.

Χωρίς να εννοώ πως είναι άθλια, δείτε με δική σας ευθύνη. Το πρώτο μέρος είναι εδώ, και εύκολα μπορείτε να βρείτε και τα υπόλοιπα.

http://www.youtube.com/watch?v=bpe1FPqD6Y4&feature=autoplay&list=PLE6A98B 8C878C29EF&lf=results_main&playnext=2
                              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Entaksei respect kai gamw!!
                                Den eixa idea gia afta ta videos, poly kalh skepsh!
                                Thanks Titus.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X