Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hi-Scores

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το Twilight Princess το τερματισα σε κατι λιγοτερο απο 34 ωρες. Βεβαια μετα μαζεψα σχεδον ολες τις καρδιες, τα bugs και καποια poes και τωρα το save file ειναι στις 45 ωρες.
    Do a barrel roll!

Comment

Windwaker

1 φορα 100 % Τερματισμενο, ολα τα Tr. Charts και ολες τις καρδιες.

Ερωτηση. Πoιος καμμενος εχει ολοκληρωσει το παιχνιδι 2η φορα με ολες τις φωτογραφιες απο τους εχθρους ? Εγω ειχα ξεκινησει αλλα δεν αντεξα και το ειχα παρατησει περιπου λιγο πριν τις μεταφρασεις τον Triforce Charts.
      [/b]
      Ego Prin 2-3 xronia, sinithiza na vazo to Wind Waker pou kai pou, kai pigaina sto gallery vlepontas ta agalmatakia Ypotheto oti mporeis na peis oti aksize ton kopo Eixa episis poli kala records sto mini-game me ta grammata, kathos kai to allo me tin naumaxia ..Distixos den exo to paignidi mazi mou stin Athina gia na mporo na po sigkekrimeno arithmo ..

Comment

MARIO KART DS
        Έχω τρία αστέρια σε όλα τα κύπελα σε όλα τα κυβικά.Έχω τρία αστέρια σε όλα τα missions.records:
        vs:1136 wins 235 loses
        battle:30 wins 21 loses
        nwfc matches:406 wins 62 loses
        Πάμε στα trials τώρα που εννοείται έχω νικήσει όλα τα ghosts.

Figure-8 Circuit: 1:22:850 0:27:200
        Yoshi Falls: 0:54:654 0:18:063
        Cheep Cheep Beach: 1:37:678 0:31:946
        Luigi's Mansion: 1:43:333 0:33:662
        (αγαπημένη μου πίστα)

Desert Hills: 1:21:638 0:26:708
        Delfino Square: 1:45:818 0:33:616
        Waluigi Pinball: 2:18:308 0:45:382
        Shroom Ridge: 1:52:783 0:36:595

DK Pass: 2:07:026 0:41:466
        Tick-Tock Clock: 1:49:145 0:35:504
        Mario Circuit: 1:49:373 0:35:378

Airship Fortress: 1:58:968 0:38:641

Wario Stadium: 2:11:509 0:43:167
        Peach Gardens: 1:47:194 0:34:713
        Bowser Castle: 2:13:460 0:44:174
        Rainbow Road: 2:14:571 0:44:605

Mario Circuit 1: 0:48:353 0:15:596
        Moo Moo Farm: 1:14:560 0:24:238
        Peach Circuit: 1:06:827 0:21:933
        Luigi Circuit: 1:25:687 0:28:386

Donut Plains 1: 1:02:000 0:19:966
        Frappe Snowland: 1:58:686 0:38:693
        Bowser Castle 2: 1:48:267 0:35:312
        Baby Park: 0:48:727 0:09:488

Koopa Beach 2: 0:51:354 0:16:585
        Choco Mountain: 2:08:409 0:42:366
        Luigi Circuit(GBA): 1:41:713 0:32:936
        Mushroom Bridge: 1:19:927 0:26:567

Choco Island 2: 0:58:001 0:18:711
        Banshee Boardwalk: 2:05:229 0:41:437
        Sky Garden: 1:25:586 0:28:161
        Yoshi Circuit: 1:38:482 0:32:570
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Δεν το πιστευω...σχεδον σε ολα με περνας απο 2-4 δευτερολεπτα! :blink:
          ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ! Ι want you in the net- ring!
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

lol.Και να φανταστείς ότι έχω να ασχοληθώ με το παιχνίδι για πάνω από ένα χρόνο.Ήμουν απ'τους καλύτερους μέχρι πέρσι που το άφησα.Snaking rules!!!Όποτε θες είμαι μέσα για ματσάκι.Θα προπονηθώ λίγο πρώτα να ξαναθυμηθώ τα παλιά!Α ρε Wii τι λιώσιμο που έχει να πέσει σε 1,5 μήνα από τώρα....

Comment

Κανω κι εγω snaking αλλα με πιανει κραμπα γαμωτο κ δεν το κανω συνεχεια lol
              Δε μπορω να φτασω τους χρονους με τπτ πχ απτο Yoshi falls Που ~θεωρω~ τον εαυτο μου καλο, κανω 18.700κατι

Παντως σε συνθηκες αγωνα δε νικαει ο καλυτερος κι εγω εχω μια ταση να κερδιζω τους 200+ νικες :icon_twisted:

Οποτε θες πμ me ;)

Comment

Paixtis, με ποια λογικη snaking rules;

Εξηγηστε και σ εμενα τον φτχωο τι το ιδιαιτερο ειχε αυτη η "τεχνικη".

Comment

Το Snaking ειναι μια τεχνικη με την οποια αποκτας μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα δεν ειναι καθολου ευκολη/
                  Κανεις δλδ πχ πλαγια κινηση (spin) δεξια μεχρι να βγαλεις φλογες ο τροχος και αμεσως μετα το ιδιο αριστερα.

Το αποτελεσμα ειναι karts πολυ πιο αργα απο αντιστοιχα αλλα πχ Toad Vs Bowser, να κινουνται πιο γρηγορα! Oποτε snaking rulez. Ονομαζεται ετσι επειδη ακολουθεις κινηση φιδιου

Comment

Ξερω τι ειναι απλα δε ξερω κατα ποσο ειναι ο πλεον "ενδεδειγμενος" τροπος για να γινει ενα απλο παιχνιδι challenging/competitive.

Σε σχεση με αλλα παιχνιδια πχ F-Zero GX ειναι πολυ πιο ευκολο να εφαρμοστει αυτη η τεχνικη...

Δεχομαι πως σε πολλους αρεσει, αλλα προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενος να παιζω για να παθαινω κραμπες και να πονανε τα δακτυλα μου με καθε συντομο session ενασχολησης με το παιχνιδι.

Comment

Oταν κοντραρεις παικτες Online, παιζεις για τη χαρα της νικης. Η τεχνικη προφανως βοηθα σε αυτο το σκοπο/
                      Το να μη σε πιανει κραμπα ειναι επισης θεμα ικανοτητας. Βελτιστοποιηση τεχνικης/

Comment

Σωστο αυτο απλα οπως ειπα δε ξερω κατα ποσο ειναι καλο να ξεχωριζει ο μετριος απο τον καλο χαρη σε ενα ουσιαστικα bug του παιχνιδιου.

Anyway δεκτο οπως και να χει.. εγω ποτε δεν το ειδα ιδιαιτερα ανταγωνιστικα το συγκεκριμενο παιχνιδι.. Ισως να φταιει η εμπειρια με τη σειρα γενικοτερα.

Comment

Eγώ ότι θυμάμαι από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να ανταγωνίζομαι τον ferrryman για το ποιος θα είναι τελευταίος.
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Δεν ειναι bug/ Η Nintendo το προσεθεσε επι σκοπου. Επειτα ο Παιχτης αναφερει:

Τα Ghosts ειναι Nintendo staff κι εφαρμοζουν τη συγκεκριμενη τεχνικη.

Επειτα, ξαναλεω δεν αρκει το spin για να σου δωσει νικη.

Comment

Συμφωνώ με τον scatman όσον αφορά τα ghosts.Χρησιμοποιούν snaking και η nintendo τα πρόσθεσε απλά για να κάνει καλύτερους εμάς χρησιμοποιώντας το snaking.Μέχρι να παίξω με κάποιο ghost δεν ήξερα να κάνω καλό snaking αλλά μόλις τα είδα καί φεύγαν μακρυά προσπάθησα και το έμαθα όσο καλύτερα μπορούσα.Και όσο πήγαινε γινόμουν ακόμη καλύτερος.Κάτι το οποίο δεν γίνεται χωρίς τη χρήση του snaking όπου από ένα σημείο και μετά νικάει ο περισσότερο κωλόφαρδος,τυχερός(από τη στιγμή που μάθεις πίστες και carts αλλά και το να στρίβεις καλά στις στροφές).
                              Ύπάρχουν πίστες βέβαια όπου δεν παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο όπως η wario stadium ή η rainbow road όπου καθοριστικό ρόλο παίχει η απόκρισή σου στις στροφές τα items και κατά τελευταίο λόγο το σωστό snaking αλλά οι περισσότερες πίστες απαιτούν καλό snaking αν θες να ξεχωρίσεις από τους άλλους(όσο καλύτερο και αλάνθαστο τόσο πιο μπροστά μπορείς να πας).
                              Τώρα για το θέμα με τις κράμπες.Εγώ χρησιμοποιώ περιφερειακό στο ds μου(έχει δυο λαβές σαν ένα συμβατικό χεριστήριο οικιακής κονσόλας)που βοηθάει πολύ στο συγκεκριμένο game καθώς δεν κουράζεσαι αλλά ούτε και ποιάνεσαι καθόλου(εννοείται όταν ξες να κάνεις σωστό snaking και δεν το πατάς δεξιά αριστερά σαν μανιασμένος).
                              Από αυτή την άποψη το mario kart με τη χρήση αυτού του χαρακτηριστικού γίνεται πιο ανταγωνιστικό και ξεφεύγει από τα όρια του τυχαίου κατά ένα βαθμό.Βέβαια όταν οι δυο αντίπαλοι είναι ισάξιοι σχεδόν πάλι μπαίνουν τυχαίοι παράγοντες με τη χρήση των items και το παιχνίδι γίνεται εξαιρετικά διασκεδαστικό όπως παλιά.Αλλά πιστεύω θα έπρεπε να υπήρχε και επιλογή να μην υπάρχουν items ώστε να μπορούσαν να γίνουν και αξιόπιστα τουρνουά για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη.
                              Τέλος αυτό το στοιχείο πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει και στο καινούριο mario kart στο Wii τουλάχιστον ως επιλογή για τις online και multiplayer battles(δηλαδή να ρωτάει αν επιθυμείς να παίξεις με snaking ή όχι ή να υπάρχουν modes και για τις δυο κατηγορίες).Πιστεύω ότι αυτό ήταν το κυρίαρχο στοιχείο στο mario kart ds και θα πρέπει να υπάρχει κάπως και στα επόμενα με αλλαγμένη ίσως μορφή αν θέλουμε να είναι challenging το mario kart και όχι να στηρίζεται στην τύχη και μόνο από ένα σημείο και μετά.

Comment

Φίλε παίκτη όπως έχουμε ξανασυζητήσει ,όλα τα staff ghosts μπορούν εύκολα να νικηθούν και χωρίς snaking...Μάλιστα μέχρι και με 5 δευτερόλεπτα σχεδόν διαφορά σε ορισμένες περιπτώσεις.
                                Θέλω να πω ότι ναι, φυσικά βοηθάει το snaking αλλά ΔΕΝ είναι απαραίτητο στο να νικήσεις τα staff ghosts

Θα κοιτάξω να παραθέσω μερικούς χρόνους για πιο αναλυτικά.
                                Τα είχα νικήσει και τα 32, άλλα από αυτά με διαφορά δεκάτων κι άλλα μέχρι 5 δευτερόλεπτα. Snaking δεν μπορούσα να κάνω.Μόνο τις των φυσιολογικές Rocket Start, Drift και Mini-Turbo στις στροφές, που άλλωστε περιγράφονται και στο manual του παιχνιδιού και τις κάνουν και τα ίδια τα staff ghosts.

Από αυτή την άποψη το mario kart με τη χρήση αυτού του χαρακτηριστικού γίνεται πιο ανταγωνιστικό και ξεφεύγει από τα όρια του τυχαίου κατά ένα βαθμό.Βέβαια όταν οι δυο αντίπαλοι είναι ισάξιοι σχεδόν πάλι μπαίνουν τυχαίοι παράγοντες με τη χρήση των items και το παιχνίδι γίνεται εξαιρετικά διασκεδαστικό όπως παλιά.Αλλά πιστεύω θα έπρεπε να υπήρχε και επιλογή να μην υπάρχουν items ώστε να μπορούσαν να γίνουν και αξιόπιστα τουρνουά για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη.[/b]
                                Σωστά.

Τέσπα το snaking ενοχλεί μόνο όταν δεν μπορούν να το κάνουν όλα τα άτομα που παίζουν εκείνη την στιγμή, κι όσοι δεν μπορούν είναι σε μειονεκτική θέση. Πάντως το ΜΚ DS, παρότι παιχνίδι 2,5 χρόνων έχει ακόμα πολύ κόσμο, κι αυτό δείχνει ότι δεν ενοχλεί τόσους αυτό το ζήτημα.

Το αρνητικό ΙΜΗΟ είναι το ότι, σε αντίθεση με μεταγενέστερους DS τίτλους, δεν αφαιρεί πόντους ή δεν κρατά στατιστικά για το disconnect ατόμων όταν χάνουν.
                                NDS themes

Comment

Working...
                                X