Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo 3DS - Official Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bart τα έχουμε πει από το MSN, το NGP βγαίνει φέτος, είσαι άπειρα hyped και για εκείνο, οι τιμές θα είναι - λογικά - παρόμοιες, οπότε δεν έχεις να σκέφτεσαι κάτι.

Comment

• Black Screen Of Death

Bart,το σκέφτεσαι ακόμα;
      Carpe diem

Comment

• Το είδα κι εγώ σήμερα το 3DS. Δεν έχω να πω και πολλά βασικά, δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα από το 3D οπότε για μένα το μηχάνημα είναι ένα better DS. Μου άρεσαν τα menus και οι λειτουργίες που είχε, αν και δεν είναι καθόλου σύγχρονα, ενώ δεν είχα πρόβλημα να παίζω στην touch screen με τα δάχτυλα (για την ακρίβεια ούτε καν σκέφτηκα να πιάσω το stylus). Δυστυχώς από games είχε μόνο το Nintendogs + Cats. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα χρώματα γίνονται θολά όταν ενεργοποιείς το 3D, αυτό ισχύει γενικά ή μόνο σε μένα;

Ο σχεδιασμός του πολύ συμπαθητικός πάντως, πανέμορφο μηχανηματάκι. Λάθος κατά την άποψή μου η θέση του power button. Το αναλογικό φάνηκε super, αν και δεν το δοκίμασα (μα το Nintendogs; Zelda κανείς; ).

Στα 150€ θα το αγόραζα, παραπάνω δύσκολα.

Comment

• Για την ακρίβεια μόλις ανεβάζεις το slider μπαίνεις σε μια trance ενός μαγευτικού κόσμου, που δεν μπορεί να εξηγηθεί με το γραπτό ή τον προφορικό λόγο, παρά μόνο να το δεις με τα μάτια σου, αλλά....

Έλα μωρέ πλακίζω, το 3D δεν είναι το σημαντικό του 3ds
          είναι απλως ειναι το gimmick του.
          Για παράδειγμα το Zelda αμα δεν το παίξεις με 3D δεν σε χαλάει καθόλου.
          Αν παίξεις όμως pilotwings που ειναι gtp game το 3D είναι η μόνη ουσία, για το βάθος και αυτά.

Comment

• Originally posted by Evans View Post
            Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα χρώματα γίνονται θολά όταν ενεργοποιείς το 3D, αυτό ισχύει γενικά ή μόνο σε μένα;
            Δεν παρατηρώ κάποια αλλαγή στα χρώματα, γενικά στα γραφικά πάντως έχω την αντίθετη εντύπωση, πως γίνονται πιο crispy όταν ενεργοποιώ το 3D
            Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
            ---------------------
            animEΛ_ΛΑΣ

Comment

• lol παρόμοιο μήνυμα μου έβγαινε στο DS μερικές φορές αν έβαζα flashcard!!
              https://www.emulator-zone.com
              I am an iteration closer to my desired solution!
              The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
              Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
              Hyperdimension Neptunia

Comment

• Σημερα το ειδα ξανα στο πλαισιο και ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω επισης πολλες 3d τηλεορασεις.
                Εξακολουθω να πιστευω οτι το 3d του ειναι πολυ καλο και ειναι ο βασικος λογος (απο πλευρας hw) που θα με εκανε το αγορασω καποια στιγμη.
                Το κακο ειναι οτι πρεπει να κοιτας στην μεση ακριβως,αλλα μου φαινεται πιο ξεκουραστο απο τα αλλα 3d που ειδα σε διαφορες τηλεορασεις.Επισης δεν εχεις και αυτη τη σκοτεινη εικονα των χρωματων λογο των γυαλιων.

Comment

• Δοκίμασα το 3ds.Not sold at all, μιλάμε έψαχνα αρκετά για να βρώ το καλό σημείο (κουνόντας κονσόλα και slider) και όταν το βρήκα σε 2 λεπτά είχα πάθει πονοκέφαλο. Και το 3d effect δεν μου φάνηκε και τόσο εντυπωσιακό. Το παιχνίδι που είχε ήταν το SF.
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Δεν νομιζω οτι εχει και πολυ βαθος το SF.
                    Το pilotwings και το Monkey Ball(νομιζω αυτο ηταν) εδειχναν πραγματικα καλα σε 3d.

Comment

• Ok, θα το έχω στα υπόψιν αν το πετύχω σε κανένα μαγαζί
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Εγώ πάντως όσο πιο πολύ έπαιζα τόσο πιο πολύ συνήθιζα.

Comment

• O koul dokimase to Pilotwings shmera kai exei thn idia gnwmh me ton Somari (mou ta elege shmera), dyskoleftike poly na dei kala to 3D.
                          Skeftomai mhpws den einai se oles tis konsoles to idio?
                          Elpizame pws tha fenontan kala sto SF, to Monkey ball den kserw.
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                            O koul dokimase to Pilotwings shmera kai exei thn idia gnwmh me ton Somari (mou ta elege shmera), dyskoleftike poly na dei kala to 3D.
                            Skeftomai mhpws den einai se oles tis konsoles to idio?
                            Elpizame pws tha fenontan kala sto SF, to Monkey ball den kserw.
                            Το SF φαινόταν μια χαρά.
                            Εντάξει τα 20 πρώτα δευτερόλεπτα ψιλοζαλίζεσαι ιδιαίτερα στο μενού γιατί τα γράμματα και το φόντο είναι σε διαφορετικά επίπεδα, αλλά μετά από λίγο συνήθισα τελείως. Ούτε ζαλάδες, ούτε τίποτα.

Comment

• Το SF δεν το εχω παιξει απλα φανταζομαι οτι δεν θα εχει τοσο βαθος το 3d του.Καπου το ειχα διαβασει αυτο για το συγκεκριμενο παιχνιδι,αν δεν κανω λαθος.
                              Οντως υπαρχει δυσκολια στο να δεις το 3d.Kαι τις 2 φορες που δοκιμασα,επρεπε να καθομαι ακριβως στο κεντρο για να το δω.

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                                Το SF δεν το εχω παιξει απλα φανταζομαι οτι δεν θα εχει τοσο βαθος το 3d του.Καπου το ειχα διαβασει αυτο για το συγκεκριμενο παιχνιδι,αν δεν κανω λαθος.
                                Οντως υπαρχει δυσκολια στο να δεις το 3d.Kαι τις 2 φορες που δοκιμασα,επρεπε να καθομαι ακριβως στο κεντρο για να το δω.
                                Εγώ έπαιξα απ'την overview κάμερα και φαινόταν πολύ ωραίο. Εντάξει δεν βολεύει αυτή η κάμερα gameplay-wise αλλά το 3D φαινόταν υπέροχο.
                                Τώρα για την γωνία θέσης ισχύει ότι αν κουνάς το κέφαλι σου αριστερά-δεξιά χάνεις το 3D effect αλλά για ποιο λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο;

Comment

Working...
                                X