Βασικά σε όλη την Ευρώπη η τιμή της κονσόλας είναι μεγαλύτερη από ότι στην Αμερική.
Δηλαδή θα παραγγέλνεις συνέχεια από Αμερική παιχνίδια;
Όσο για το 3dsi είναι σίγουρο παρότι έχουν πει το αντίθετο.
Εμένα μου τη δίνει να παίζω και να έχω καλώδια γύρω μου!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo 3DS - Official Thread
Collapse
X
-
Κάτι τέτοιο δεν νομίζω να γίνει. Για την μπαταρία, εγώ προτιμώ να το παίζω στο κρεβάτι, γιατί έχω και τον φορτιστή δίπλα. ;)Originally posted by belmont View PostΒασικά φοβάμαι ότι σε κάνα χρόνο θα ανακοινωθεί το 3dsi ή lite όπου θα έχει καλύτερη μπαταρία, καλύτερη ποιότητα οθόνης κτλ...
Ή αυτή ή την επόμενη βδομάδα θα το έχω κι εγώ από Καναδά, γιατί λόγω τραυματισμού στο πόδι μου, δεν πήγα καθόλου τράπεζα. Αύριο θα πάω και θα τα καταθέσω. Εκκρεμεί και η προ-παραγγελία για το Mortal Kombat 9 μαζί.
Μην ρωτήσετε τους λόγους που το αγόρασα από Αμερική, γιατί είναι φανεροί. 1) Η κρίση στην Ελλάδα και το πανύψηλο ΦΠΑ, και 2) Το region lock, γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να μην καταφέρουν να το σπάσουν και μετά φέρουν μόνο τα μισά RPG εδώ EU.
Leave a comment:
-
Βασικά φοβάμαι ότι σε κάνα χρόνο θα ανακοινωθεί το 3dsi ή lite όπου θα έχει καλύτερη μπαταρία, καλύτερη ποιότητα οθόνης κτλ...
Leave a comment:
-
FAQ Updated. Mou emeinan na valw kapoia xaraktiristika akoma kai einai ok!!!
Leave a comment:
-
Δοκιμασα σημερα 3ds(Pilotwings) στο πλαισιο.
θετικα.
-Το 3d μου φανηκε παρα πολυ καλο.
Αρνητικα
-Τα γραφικα δεν μου αρεσαν(δεν νομιζω βεβαια οτι επαιξα το καταλληλο παιχνιδι για να κρινω το φορητο) και το 3d χαλαγε σε μεγαλο βαθμο(unplayable)αν δεν ησουν ακριβως απο πανω(δεν μπορει να παρακολουθει αλλος οταν παιζεις καθως τα βλεπει ολα απο 2 φορες).
Leave a comment:
-
A ευτυχώς.Originally posted by Kirby View PostΈχουν κρατήσει μεν τα friendcodes αλλά αυτήν την φορά δε, είναι μόνο 1 (αυτό του 3DS) και ισχύει για όλα τα παιχνίδια. Νομίζω πως δεν είναι τόσο τραγικό πλέον. Ακόμη και στο PSN πρέπει να γνωρίζεις το username κάποιου χρήστη για να τον προσθέσεις, εδώ απλώς κρατήσανε κωδικούς αντί για user names.
Αν ήταν σαν του Wii θα ηταν η μεγαλύτερη βλακεία που θα είχε κανει ποτε η νιντεντο!
Μεγάλη σε επίπεδο virtual boy.
Και το virtual boy δικαιολογείται λόγω της εποχής.
Leave a comment:
-
Έχουν κρατήσει μεν τα friendcodes αλλά αυτήν την φορά δε, είναι μόνο 1 (αυτό του 3DS) και ισχύει για όλα τα παιχνίδια. Νομίζω πως δεν είναι τόσο τραγικό πλέον. Ακόμη και στο PSN πρέπει να γνωρίζεις το username κάποιου χρήστη για να τον προσθέσεις, εδώ απλώς κρατήσανε κωδικούς αντί για user names.Originally posted by Linkmastersword View PostTI; Ακόμα friend codes χρησιμοποιούν οι αισχροί;
Δεν έμαθαν το μάθημα τους, τα ζώα! Εγώ δε δίνω ούτε 10 λεπτά για το 3DS έτσι, άντε γειά, οι άχρηστοι, το NGP θα ownaρει μόνο και μόνο για το καλό online που θα έχει σίγουρα!
Σιγά μην κάθομαι να ανταλλάζω friend codes, και να περιμένω να με καταχωρήσει και ο άλλος.
This is bullshit.
Leave a comment:
-
TI; Ακόμα friend codes χρησιμοποιούν οι αισχροί;
Δεν έμαθαν το μάθημα τους, τα ζώα! Εγώ δε δίνω ούτε 10 λεπτά για το 3DS έτσι, άντε γειά, οι άχρηστοι, το NGP θα ownaρει μόνο και μόνο για το καλό online που θα έχει σίγουρα!
Σιγά μην κάθομαι να ανταλλάζω friend codes, και να περιμένω να με καταχωρήσει και ο άλλος.
This is bullshit.
Leave a comment:
-
Στο άσχετο, πήρε/θα πάρει κανείς 3DS; Να ανταλλάξουμε κανένα friendcode. Εμένα μου ήρθε από τις 24 η προ παραγγελία μου
Leave a comment:
-
Το Pilotwings εμένα δε μου άρεσε, γιατί έχει το 3D ΠΑΡΑ πολυ έντονο!
Δεν μπορούσα πάνω απο τη μέση χωρίς να τα βλέπω διπλα!!!
Αν δοκιμάσει κανείς το Street Fighter για παράδειγμα, θα δει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμα και με το 3D στο full.
Και δεν το σκέφτηκα εγώ. Και ένας άλλος κύριος μου είπε το ίδιο πράγμα για το Pilotwings οταν τεσταρε το street fighter.
Leave a comment:
-
Εγω πηγα και ειδα την "μαγεια" του 3DS στο Πλαισιο.
Δυστυχως οι φοβοι μου επαλυθευτηκαν: το 3D της επανω οθονης ειναι ενα εντυπωσιακο μεν, αλλα τελειως παροδικο εφε. Το 3DS απαιτει να εισαι ΣΥΝΕΧΩΣ στο sweet spot μεταξυ αποστασης και 3D slider για να παρεις το επιθυμητο αποτελεσμα.
Κατι τετοιο ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ για παραπανω απο μερικα λεπτα, καθοτι η κονσολα ειναι φορητη.
Τι παιχνιδι που επαιξα ηταν το Pilotwings, ενας αρκετα αντιπροσωπευτικος τιτλος για το 3D εφε.
Δυστυχως μετα απο μερικα λεπτα αναγκαστικα να κλεισω τελειως το 3D διοτι τα ματια μου υπεφεραν απο το συνεχες distortion. Η προσπαθεια του να βρησκεις συνεχως την επιθυμητη θεση του slider και την ιδανικη αποσταση ματιων ισοδυναμει με την προσπαθεια που κανει καποιος να καθαρισει το βλεμα του μετα απο συνεχης αλλαγες γυαλιων. Ναι, βλεπει, αλλα καταντα φοβερα κουραστικο.
Τολμω να πω το εξης: το 3D θα κρατησει σαν selling point του 3D πολυ λιγοτερο απο οτι το υπολογιζουν στην Nintendo. Δε ξερω εαν σε καποιο revision της κονσολας το πραγμα βελτιωθει, δεν ξερω εαν οι επομενοι τιτλοι βελτιωσουν και την 3d αισθηση επειδη θα ειναι σχεδιασμενοι βαση αυτου (που πολυ αμφιβαλλω). Ξερω οτι Γυαλια - Ξεγυαλια ετσι οπως ειναι τα πραγματα το 3D δεν προσφερει τιποτε παραπανω απο μια αρχικα καλη εντυπωση.
Καπου εδω να διευκρινισω οτι η οραση μου ειναι αψογη, με μηδεν βαθμους οποιασδηποτε παθησης.
Ειδωμεν.
Leave a comment:
-
Τρέξτε να δείτε τη μαγεία του Ocarina στον Project 64 με 3D effect!
woot\2s!1
Leave a comment:
Leave a comment: