Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo 3DS - Official Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Εγώ πάντως όσο πιο πολύ έπαιζα τόσο πιο πολύ συνήθιζα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ok, θα το έχω στα υπόψιν αν το πετύχω σε κανένα μαγαζί

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Δεν νομιζω οτι εχει και πολυ βαθος το SF.
    Το pilotwings και το Monkey Ball(νομιζω αυτο ηταν) εδειχναν πραγματικα καλα σε 3d.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δοκίμασα το 3ds.Not sold at all, μιλάμε έψαχνα αρκετά για να βρώ το καλό σημείο (κουνόντας κονσόλα και slider) και όταν το βρήκα σε 2 λεπτά είχα πάθει πονοκέφαλο. Και το 3d effect δεν μου φάνηκε και τόσο εντυπωσιακό. Το παιχνίδι που είχε ήταν το SF.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Σημερα το ειδα ξανα στο πλαισιο και ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω επισης πολλες 3d τηλεορασεις.
    Εξακολουθω να πιστευω οτι το 3d του ειναι πολυ καλο και ειναι ο βασικος λογος (απο πλευρας hw) που θα με εκανε το αγορασω καποια στιγμη.
    Το κακο ειναι οτι πρεπει να κοιτας στην μεση ακριβως,αλλα μου φαινεται πιο ξεκουραστο απο τα αλλα 3d που ειδα σε διαφορες τηλεορασεις.Επισης δεν εχεις και αυτη τη σκοτεινη εικονα των χρωματων λογο των γυαλιων.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    lol παρόμοιο μήνυμα μου έβγαινε στο DS μερικές φορές αν έβαζα flashcard!!

Leave a comment:

• Kirby
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα χρώματα γίνονται θολά όταν ενεργοποιείς το 3D, αυτό ισχύει γενικά ή μόνο σε μένα;
    Δεν παρατηρώ κάποια αλλαγή στα χρώματα, γενικά στα γραφικά πάντως έχω την αντίθετη εντύπωση, πως γίνονται πιο crispy όταν ενεργοποιώ το 3D

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Για την ακρίβεια μόλις ανεβάζεις το slider μπαίνεις σε μια trance ενός μαγευτικού κόσμου, που δεν μπορεί να εξηγηθεί με το γραπτό ή τον προφορικό λόγο, παρά μόνο να το δεις με τα μάτια σου, αλλά....

Έλα μωρέ πλακίζω, το 3D δεν είναι το σημαντικό του 3ds
    είναι απλως ειναι το gimmick του.
    Για παράδειγμα το Zelda αμα δεν το παίξεις με 3D δεν σε χαλάει καθόλου.
    Αν παίξεις όμως pilotwings που ειναι gtp game το 3D είναι η μόνη ουσία, για το βάθος και αυτά.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το είδα κι εγώ σήμερα το 3DS. Δεν έχω να πω και πολλά βασικά, δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα από το 3D οπότε για μένα το μηχάνημα είναι ένα better DS. Μου άρεσαν τα menus και οι λειτουργίες που είχε, αν και δεν είναι καθόλου σύγχρονα, ενώ δεν είχα πρόβλημα να παίζω στην touch screen με τα δάχτυλα (για την ακρίβεια ούτε καν σκέφτηκα να πιάσω το stylus). Δυστυχώς από games είχε μόνο το Nintendogs + Cats. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα χρώματα γίνονται θολά όταν ενεργοποιείς το 3D, αυτό ισχύει γενικά ή μόνο σε μένα;

Ο σχεδιασμός του πολύ συμπαθητικός πάντως, πανέμορφο μηχανηματάκι. Λάθος κατά την άποψή μου η θέση του power button. Το αναλογικό φάνηκε super, αν και δεν το δοκίμασα (μα το Nintendogs; Zelda κανείς; ).

Στα 150€ θα το αγόραζα, παραπάνω δύσκολα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Black Screen Of Death

Bart,το σκέφτεσαι ακόμα;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Bart τα έχουμε πει από το MSN, το NGP βγαίνει φέτος, είσαι άπειρα hyped και για εκείνο, οι τιμές θα είναι - λογικά - παρόμοιες, οπότε δεν έχεις να σκέφτεσαι κάτι.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Bart, η άποψή μου πάντως είναι ότι το πας καλά και να μην ενδώσεις στο hype. Μιλάμε για μια κονσόλα η οποία, πρακτικά, στη παρούσα φάση δεν έχει απολύτως τίποτα. Ακόμα κι αν δεχτώ ότι υπάρχουν κάποιες υποσχόμενες κυκλοφορίες στον ορίζοντα, βάσει βιβλιοθήκης, αυτή τη στιγμή, η αγορά της δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. Ειδικά αν συνυπολογίσουμε τα αρκετά χρήματα που απατούνται για την αγορά της κονσόλας και, τουλάχιστον, ενός τίτλου.

Από κει και πέρα, ακόμα κι αν τα πάρεις τελικά, κάτι το γεγονός ότι το 3DS δεν έχει ακόμα σχηματίσει δυνατή βιβλιοθήκη, κάτι το ότι η προσοχή σου δύσκολα δε θα στραφεί ξανά στα 360/PS3, το πιθανότερο είναι ότι, σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο η κονσόλα όσο και ο τίτλος για τα οποία χρυσοπλήρωσες θα πιάνουν σκόνη. Το early adoption μιας κονσόλας η οποία, ούτε σπουδαία βιβλιοθήκη έχει ακόμα, ούτε κάποιο επικών διαστάσεων killer up, κατά τη γνώμη μου, απευθύνεται, ως επί το πλείστον, σε πολύ συγκεκριμένο κόσμο.

Όπως σωστά ανέφερες, υπάρχουν ένα σωρό ποιοτικές προτάσεις (παλιότερες, σημερινές και επερχόμενες) σε Xbox 360 και PS3 (χώρια όσα υπάρχουν ή έρχονται σε XBLA/PSN για να μη ξεχνιόμαστε). Χώρια ότι οι επιλογές σου είναι ακόμα περισσότερες αν έχεις DS/PSP.

Το δε redesign είναι σχεδόν δεδομένο, το θέμα για μένα δεν είναι αν θα υπάρξει redesign, αλλά το πόσα θα είναι αυτά. Όλα τα handheld της Nintendo είδαν, αργά ή γρήγορα, τουλάχιστον ένα redesign και το 3DS δύσκολα θα αποτελέσει εξαίρεση. Πρώτα απ’ όλα αποτελεί πάγια πολιτική της Nintendo ενώ, επιπρόσθετα, το 3DS φέρει σημεία (όπως η διάρκεια της μπαταριάς πχ), που έχουν περιθώρια βελτίωσης. Μέχρι να βγει το redesign, το πιθανότερο είναι η κονσόλα να έχει χτίσει και μια X βιβλιοθήκη.

Κάνε το λογικό και ρίξε, προς το παρόν τουλάχιστον, άκυρο.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by belmont View Post
    Βασικά EIMAI ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι σε κάνα χρόνο θα ανακοινωθεί το 3dsi ή lite όπου θα έχει καλύτερη μπαταρία, καλύτερη ποιότητα οθόνης κτλ...
    Fixed.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μην ρωτήσετε τους λόγους που το αγόρασα από Αμερική, γιατί είναι φανεροί. 1) Η κρίση στην Ελλάδα και το πανύψηλο ΦΠΑ
    Και λες μετά πως αγαπάς την Ελλάδα...

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Εγώ είμαι πολύ σκεπτόμενος αυτόν τον καιρό αν αξίζει να προβώ σε αγορά του φορητού στην συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε. Σε μία περίοδο με πάρα πολλά ποιοτικότατα παιχνίδια να αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέχρι και το τέλος του χρόνου σε xbox360 και PS3...

Η λογική μου λέει να περιμένω καθώς έχω να παίξω άπειρο πράγμα στις οικιακές μου κονσόλες και το 3DS έρχεται σε μία περίοδο που πέρα από το "3D χωρίς γυαλιά" δεν θα μου προσφέρει κάτι το ουσιαστικό για να αφιερώσω περισσότερο χρόνο μαζί του και λιγότερο στις κονσόλες ή και το αντίθετο . Και επίσης πάντα παίζει το ενδεχόμενο όπως λέει ο φίλος belmont να βγει ένα πιο βελτιωμένο μοντέλο του 3DS σε 1-1,5 χρόνο και φυσικά αναμένεται και η κυκλοφορία του NGP τον Νοέμβρη που μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι ξέραμε για την φορητή σκηνή ως τώρα.

Παρόλα αυτά για κάποιον ανεξήγητο λόγο , πείτε το hype δεν ξέρω , δεν φεύγει από το μυαλό μου η εικόνα του να παίζω 3DS με Ocarina of Time....

ΥΓ : Αν το επιτρέπει ο δημιουργός της σελίδας μπορώ να παραθέσω της καλύτερες προσφορές τις κονσόλας στα διάφορα γνωστά και μη sites σε Ευρώπη για να έχουν υπόψιν τους οι μελλοντικοί αγοραστές ;)

Leave a comment:

Working...
X