Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo 3DS - Official Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αρχιζει και δειχνει παρα πολυ καλο!

DO WANT
    Με κανει να λυπαμαι που δε μπορω να παρω 3DS αυτη τη στιγμη. Τουλαχιστον το Skyrim και το Skyward Sword θα καλυψουν το κενο με το παραπανω.
    Do a barrel roll!

Comment

• Και σε τεραστεια αναλυση: http://www.nintendolife.com/themes/n.../50percent.jpg
      Do a barrel roll!

Comment

• Best Mario Kart ever?

ΥΓ: Φετος θα ειναι η χρονια του 3DS, I called it...
        Do a barrel roll!

Comment

• Δείτε και αυτά με σχόλεια δικά μου.

Νέα στοιχεία για το Mario Kart 7.
          Tα νέα αυτά στοιχεία φαίνονται πολύ υποσχόμενα.Μπορείς να δημιουργείς communities όπου θα καλείς άτομα και θα διοργανώνεις τουρνουά βάζοντας έναν δικό σου κωδικό.Επίσης θα μπορείς να κάνεις time trials με άλλα 7 ghosts(λογικά online) με αντιπάλους που είναι κατώτεροι, ίσοι και ανώτεροι από σένα.
          Από πίστες χάρηκα απίστευτα όταν είδα να επιστρέφουν αγαπημένες μου όπως η Luigi's Mansion από το Mario kart DS και και η Luigi raceway από το Mario Kart 64.
          Πόρωση θα'ναι το game λέμε!!!

Εδώ ρωτάει ο iwata τον Hideki Konno και αυτός μιλάει για όλα αυτά τα πράγματα και άλλα.

Εδώ trailer του παιχνιδιού(καινούριο):
          http://www.nintendo.com/games/detail...P5ESn3QOUHqyOq

Θα βγει και wheel από τρίτη εταιρία εγκριμένο από τη nintendo για περισσότερη "αίσθηση" υποτίθεται όταν είσαι fps view.Κοιτάξτε το συγκεκριμένο από τη στιγμή που δεν είναι motion plus(κανείς δεν είπε ότι το γυροσκόπιο είναι τόσο ακριβές όπως ένα motion plus) δεν νομίζω να είναι ούτε καν σαν το wiimote σκέτο το οποίο είχε άθλια ακρίβεια επίσης.Εννοείται ότι 3d και motion controls δεν πάνε μαζί(τουλάχιστον σε αυτό το 3d που μας δίνουν με το 3ds).

To first person view επίσης το βλέπω ως μια gimmickia χωρίς κάτι ουσιαστικό να προσφέρει στο παιχνίδι(μάλλον ακόμη πιο ανακριβές θα είναι).

Για το 3d λέγεται ότι θα χρησιμοποιείται προς όφελος του gameplay.Προσωπικά κρατάω επιφυλάξεις.Είδωμεν!
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
            To DS mou krataei gyrw stis 6 wres, to DSi mou eipan gyrw stis 10 wres.
            To PSP mou analoga an exw dynata ton hxo kai thn fwthnothta krataei epishs konta 8-10 wres, opote logika se aftous tous xronous tha kinhthoun, gyrw stis 10 wres tha elega.
            Σε ποιο ανέκδοτο κρατάει 8-10 ώρες το psp; Ειδικά με δυνατό τον ήχο και την φωτεινότητα;
            Σε φυλλάδιο της $ony;

Comment

• Ανάλογα ποιο μοντέλο έχεις.Κι εμένα το phat psp 3 ώρες κρατάει,αλλά τα επόμενα μοντέλα νομίζω φτάνουν το ποσό που λέει ο Ground.;)
              Carpe diem

Comment

• Σε ποιο ανέκδοτο κρατάει 8-10 ώρες το psp; Ειδικά με δυνατό τον ήχο και την φωτεινότητα;
                Σε φυλλάδιο της $ony;
                Ksereis kai poso krataei h bataria?
                Eisai kryfosony fanboaki re?
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Και εμένα το psp 3000 που έχω κρατάει πολύ περισσότερο από 3 ώρες, Ακριβώς δεν ξέρω. Παίζει ρόλο κι αν παίζεις με UMD ή από flash.

Comment

• Στο PSP Go με μέση φωτεινότητα κρατάει λίγο παραπάνω από 5 ώρες με το wireless κλειστό. Με πλήρη φωτεινότητα κρατάει λίγο παραπάνω από 3 ώρες.

Στα παλαιότερα μοντέλα που μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία και να πάρεις μία μεγαλύτερη κρατάει κάνα 7ωράκι σε UMD και λίγο παραπάνω σε PSN παινχίδια.
                    https://www.emulator-zone.com
                    I am an iteration closer to my desired solution!
                    The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                    Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                    Hyperdimension Neptunia

Comment

• Σε ποιο ανέκδοτο κρατάει 8-10 ώρες το psp; Ειδικά με δυνατό τον ήχο και την φωτεινότητα;
                      Σε φυλλάδιο της $ony;
                      -Νιντέντρολλ γυρίζει από πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν τσαντισμένο επειδή δεν του κάθισε καμία.
                      -Νιντέντρολλ έχει όρεξη για τρόλλινγκ σε σατανικά φόρουμ, άνδρα της Σόνυ και της Μάικροσοφτ.
                      -Νιντέντρολλ θυμάται το gamers-odyssey!
                      -Νιντέντρολλ ψάχνει για το post-πάτημα της αντικειμενικής κριτικής του.
                      -Νιντέντρολλ ξεθάβει τη δημοσίευση του Ground Zero από 1,5 χρόνο πριν, μετά από επίμονο ψάξιμο 1+ μέρας χωρίς φαΐ και τουαλέτα.
                      SUCCESS!!!???
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Kανω revive το thread για να μιλαμε για διαφορα παιχνιδια για τα οποια δεν υπαρχουν threads.
                        Εχει παιξει (αρκετα) κανεις το Kid Icarus; Θελω να θιξω το θεμα controls, αλλα ελπιζω πρωτα να βρω και καναν αλλον που χει ασχοληθει με τον τιτλο.

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                          Kανω revive το thread για να μιλαμε για διαφορα παιχνιδια για τα οποια δεν υπαρχουν threads.
                          Εχει παιξει (αρκετα) κανεις το Kid Icarus; Θελω να θιξω το θεμα controls, αλλα ελπιζω πρωτα να βρω και καναν αλλον που χει ασχοληθει με τον τιτλο.
                          Εγώ το παίζω τώρα, αλλά παίζω με ρυθμούς χελώνας, έπεσε ταυτόχρονα το code of princess που προτιμώ να ασχοληθώ με αυτό πρώτα. Λόγω έλλειψης χρόνου το Kid Icarus παίζεται με πολύ αργούς ρυθμούς και όταν έχω τραπεζάκι για το stand:troll:.
                          Άμα ψήνεσαι για online δώσε friend code μπας και ψηθώ περισσότερο.

Comment

• To kid icarus το βρήκα εξαιρετικό παιχνίδι αλλά με πραγματικά άβολο χειρισμό,θα με έψηνε να το παίξω αλλά έτσι όπως πρέπει να κρατάς το μηχάνημα πιάνονται τα χέρια μου έπειτα από λίγη ώρα παιξίματος,χώρια το ότι δεν μπορώ με τίποτα να κάνω πιο περίπλοκες κινήσεις όπως τούμπα για να αποφύγω εχθρικά πυρά.Κρίμα γιατί κατά τα άλλα μιλάμε για ΑΑΑ παραγωγή αλλά για εμένα είναι unplayable.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                            In Matsuno we trust.

Comment

• Κι εγω στα ιδια ειμαι, δεν εχω παιξει πολυ μεν, αλλα και παλι θεωρω το χειρισμο κακο και δεν εχω βρει τον τροπο να βολευτω και να τον κανω εστω υποφερτο, μιας και ολοι παιδευονται λιγο στην αρχη, απλα αλλοι συνηθιζουν ευκολα και αλλοι οχι. Για online ουτε λογος ακομα, δεν το χω δει καν.
                              Πριν λιγο καιρο ελεγα αν θα παιξω KI: Uprising ή RE: Revelations, εκλινα προς το 2ο μεχρι που προεκυψε το Luigi's Mansion 2 και με το FE: Awakening προ των πυλων θα περασει λιγος καιρος μεχρι να δω τι θα απογινει αυτο το KI.
                              Τουλαχιστον απο καλα releases τελευταια αλλο τιποτα, πηρα και το Fallblox το οποιο φαινεται να ειναι πολυ καλο puzzle game (οχι πως δεν το ξεραμε, αλλα τωρα αξιωθηκα να το δω).

Comment

Working...
                              X