To Gulty gear to prwto sto Playstation htan ontws POLY dyskolo paixnidi kai den eixe kan epipedo dyskolias.
Ta palia castlevanias gia mena htan dyskola, Ninja Gaiden, Wonder Boy, Contra ktl ktl
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Το πιο δυσκολο παιχνιδι που εχετε παιξει????
Collapse
X
-
Αυτό δεν είναι game, είναι bug. Νομίζω πως καλύτερα είναι να μείνουμε στα παιχνίδια που είχαν δυσκολία που ήθελε skill, όχι δυσκολία που προέκυπτε από ηλιθιότητα των δημιουργών...Originally posted by Linkmastersword View PostΕίναι ένα παιχνίδι για NES που το λένε "Dragon's Lair".
Δεν παλεύεται.
Leave a comment:
-
Είναι ένα παιχνίδι για NES που το λένε "Dragon's Lair".
Δεν παλεύεται.
Leave a comment:
-
ισως πρεπει να λαβουμε υποψην δυσκολα games ανα genre αλλιως ειναι αδικη η συκγριση
με κρητηριο το skill:
ninja gaiden black για xbox απλα ηταν....μονο για masters
δυσκολοτερο fighting game θεωρω το guilty gear
σε default settings diffιculty για ta δεδομενα των rpgs θα ελεγα καποιο εκ των nocturne,ff1 original version,barogue
Leave a comment:
-
Δύσκολα παιχνίδια έχω παίξει πολλά, αυτό που πραγματικά άξιζε να αντέξεις την δυσκολία του είναι το Demon's Souls, παιχνιδάρα! :dwarf:
Leave a comment:
-
Pou to thimithikes to driver!
Sto 2 thymamai teleutaia pista to afisa..... ANTE GEIA mou spase ta neura.
Leave a comment:
-
Για μένα εξακολουθεί να είναι το Ghosts And Goblins.
Δεν παλεύεται λέμε.
Leave a comment:
-
LoL Driver 1! Που το θυμήθηκες! Εννοείται η πρώτη πίστα ήταν hardcore. Απαιτούσε βέβαια γνώσεις καλών αγγλικών αλλά και επιδεξιότητα. Όπως και να έχει, το παιχνίδι αυτό είναι μεγάλος δάσκαλος για όλα τα επόμενα που κυκλοφόρησαν σε αυτό το στυλ (συμπεριλαμβανομένου και του GTA)
Εγώ λέω Hoshigami.
T-RPG στο ύφος του Final Fantasy Tactics κι αδικαιολόγητα δύσκολο. Διαβάζω τριγύρω reviews κι όλοι το θάβουν γιαυτό το λόγο.
Ακόμη και η DS έκδοση που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια, διατήρησε μεγάλο μέρος απ'τη δυσκολία απόσο θυμάμαι
Leave a comment:
-
Το πιο δυσκολο παιχνιδι που εχετε παιξει????
Επειδη εχωπαιξει πολλα παιχνιδια ειχα πολλα δυσκολα σημεια σε αυτα!!!
Θα αρχισω εγω!!!!!το δυσκολοτερο παιχνιδι που εχω παιξει ειναι το driver 1!
Αστειο αλλα η πρωτη πιστα με δυσκολεψε πολυ!!!!!!Αλλα επειτα απο 12 ωρες λιωσιματος το περασα μιλαω για την πιστα στο παρακατω βιντεο
Tags: None
Leave a comment: