Announcement
Collapse
No announcement yet.
Το πιο δυσκολο παιχνιδι που εχετε παιξει????
Collapse
X
-
Somari wins.;)
Πιο δύσκολο παιχνίδι από το Shadow of the Beast δεν έχει ματαυπάρξει.Το τερμάτισα χρησημοποιώντας save states.Αλλιώς το μέγιστο που έχω φτάσει είναι μέχρι τα μισά του κάστρου.
Εμένα με δυσκολεύουν πάρα πολύ τίτλοι με χρονικό περιορισμό σε διάφορα σημεία τους.Βασικά δεν ξέρω αν όντως με δυσκολεύουν,αλλά με αγχώνουν.Κι αυτός είναι ένας πού καλός λόγος για να τα αποφεύγω όσο γίνεται.Κάτι time trial,speed runs κλπ τα αποφεύγω απίστευτα.Παίζει να ξέφυγα ε;
Carpe diem
Comment
-
To Silver surfer sto NES exei legendary dyskolia kai an to teleiwseis sou dinei kwdiko gia hard mode, that's just lol...."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Δεν είχες μπει μέσα;Εγώ το είχα παίξει καμιά 15αριά φορές και είχα μάθει τα πάντα απ' έξω κι ανακατωτά.Για να μπεις στο κάστρο πρέπει να πας προς τα πίσω στην αρχή αρχή ώστε να μπεις μέσα στο δέντρο και να πάρεις το κλειδί.Μετά πας από κει που ξέρεις για το κάστρο και μπαίνεις.Βέβαια πριν από αυτό πάρε τον δαυλό που είναι έξω γιατί αλλιώς δεν θα βλέπεις την τύφλα σου μεσα.Από κει και πέρα δε θυμάμαι πολλά γιατί συνέχεια έχανα.Originally posted by Somari View PostΈφτασες στα μισά του κάστρου;;;; Εγώ μόνο από έξω το είχα δει
Carpe diem
Comment
-
Μετά από πολλά σημεία με εχθρούς που εμφανίζονται από το πουθενά και πάρα πολύ απότομα φτάνεις σε ένα δράκο, τον οποίο δεν μπορείς να σφάξεις αν δεν έχεις πάρει το όπλο που βρίσκεις κάπου νωρίτερα. Εγώ κατάφερα μία ηρωική μέρα να τον ταπεινώσω και δεν προχωρούσε η οθόνη, κόλλησε στάσιμη σε εκείνο το σημείο. ΟΚ δεν ασχολήθηκα ξανάOriginally posted by Altair View PostΔεν είχες μπει μέσα;Εγώ το είχα παίξει καμιά 15αριά φορές και είχα μάθει τα πάντα απ' έξω κι ανακατωτά.Για να μπεις στο κάστρο πρέπει να πας προς τα πίσω στην αρχή αρχή ώστε να μπεις μέσα στο δέντρο και να πάρεις το κλειδί.Μετά πας από κει που ξέρεις για το κάστρο και μπαίνεις.Βέβαια πριν από αυτό πάρε τον δαυλό που είναι έξω γιατί αλλιώς δεν θα βλέπεις την τύφλα σου μεσα.Από κει και πέρα δε θυμάμαι πολλά γιατί συνέχεια έχανα.
.
Comment
-
Ένα πλοίο από σκελετούς ήταν βασικά, όχι δράκος. Το cartridge μου ήταν ελαττωματικό και το παιχνίδι σταμάταγε μετά από εκείνη την πίστα, έτσι δεν πέρασα ποτέ εκείνο το σημείο. Παρεμπιπτόντως, μιλάω για τη Master System έκδοση, αν του Mega Drive ήταν fail, αυτή τι ήταν ?Μετά από πολλά σημεία με εχθρούς που εμφανίζονται από το πουθενά και πάρα πολύ απότομα φτάνεις σε ένα δράκο, τον οποίο δεν μπορείς να σφάξεις αν δεν έχεις πάρει το όπλο που βρίσκεις κάπου νωρίτερα. Εγώ κατάφερα μία ηρωική μέρα να τον ταπεινώσω και δεν προχωρούσε η οθόνη, κόλλησε στάσιμη σε εκείνο το σημείο.
Comment
-
Θυμαμαι το ειχα λιωσει το parasite eve II για να παρω και ολα τα οπλα, δε θυμαμαι να ηταν καποιο σημειο ιδιαιτερα δυσκολο αλλα το ειχα παει ολο με οδηγους απο το gamefaqs οποτε ισως για αυτο..Originally posted by MarVell View PostΜου θύμισες τώρα το πρώτο Parasite Eve. Μου άρεσε αλλά δεν κατάφερα ποτέ να το τελειώσω μιας και έφτασα μέχρι την τελευταία μάχη αλλά δεν μπόρεσα να την κερδίσω και μετά από πολλές προσπάθειες το παράτησα :wall:
'Οπως γράφτηκε πιο πάνω πάντως, άλλο να είναι δύσκολο ένα παιχνίδι επειδή είναι κακο-προγραμματισμένο άλλο επειδή είναι arcade παιχνίδι και θέλει να σου τρώει τα κέρματα και άλλο επειδή θέλει απλά ικανότητα και συγκέντρωση.
Edit - μπερδεύτηκα, για το Parasite Eve II λέω και εγώ, όχι για το πρώτο...
Επος παιχνιδι παντως..
Comment

Comment