Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παιχνίδια που έχουμε παίξει και το μετανιώσαμε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Altair
    Enpsty σοβαρολογείς για τα Bioshock & Bayonetta;
    Ναι, δεν την πάλεψα.

Comment

Originally posted by straier View Post
      Καλά ρε wesker αφού σε χαλάνε γιατί τα παίζεις; Το μετανιώνεις που τα έχεις παίξει αλλά μυαλό δε βάζεις;
      Μπορεί να μετανιώσω κάποιες ώρες που ξόδεψα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσω να τερματίσω παιχνίδι που θα μετανιώσω μετά. Και σίγουρα όχι δεκάδες παιχνίδια.
      όπως είπα έχω αλλάξει gamertaq δεν παίζω πλέον παιχνίδια που δεν μου αρέσουν

Comment

εισαι ενα απο τα θυματα των achievements mr wesker να φανταστω?

ελπιζω αφου αλλαξες gamertag να παιζεις πλεον μονο οτι σε ευχαριστει πραγματικα

anyway για να μην παμε πολυ πισω θα πω ενα παιχνιδι του ps3 το last rebellion

ποσο υποσχομενο εδειχνε απο το artwork? τρομερα

γοητευμενος απο αυτο λοιπον το εκανα pre order και μολις αρχισανε να σκανε τα πρωτα reviews διχως να μου εχει ερθει ακομα αρχισανε να με ζωνουνε τα φιδια οσο διαβαζα reviews...

δεν αργησα να διαπιστωσω το γιατι....γραφικα πρωιμης εποχης ps2? το στορυ που εξελισσοτανε με την μορφη των στατικων cutscene? το αθλιο voice acting? το ποσο δυσκολο ξεκινησε και το ποσο ηλιθιωδως ευκολο κατεληξε προς το τελος? το οτι ητανε jrpg των 8 ωρων? (δεν φανταζεστε ποσο χαρηκα που τελειωσε και ημουνα ετοιμος να το παρατησω ομως σκεφτομουνα τα 40 ευρω που εσκασα )

ηθικο διδαγμα δεν αγοραζουμε κατι day one επειδη μας γυαλισε το artwork

Comment

Breath of fire V mono afto.
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Βασικα (καλησπερα σας), δεν ειναι καπως ηλιθιο να παιζεις ενα παιχνιδι το οποιο εχεις καταλαβει οτι δεν σου αρεσει σαν gamer; Ή μηπως θα πρεπει να τελειωσει ενα παιχνιδι για να μπει κανεις στην διαδικασια να αποφασισει εαν του αρεσει τελικα ή οχι;

Προσωπικα δεν θυμαμαι να εχω τερματισει κανενα παιχνιδι το οποιο να μη μου εχει αρεσει, γιατι πολυ απλα δεν θα ασχοληθω με ενα παιχνιδι το οποιο δεν μου αρεσει.

Εαν μετανιωσα που επαιξα καποιο παιχνιδι γενικοτερα; Πολλα. Ευτυχως ομως δεν εχω δωσει ποτε λεφτα για ενα παιχνιδι που δεν μου αρεσει (οκ, το Pool of Radiance το αγορασα 5 ευρω αλλα ορκιζομαι οτι δεν το εχω κανει ποτε εγκατασταση...).

Εαν παλι προσπαθησω πολυ, θα θυμηθω σιγουρα το Tomb Raider: Angel of Darkness. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που μου ερχεται στο μυαλο το οποιο μετανιωσα που επαιξα. Και δεν μετανιωσα που το επαιξα σαν gamer αυτο καθ'αυτο, αλλα σαν gamer που ξερει τι παει να πει καλο Tomb Raider και κατανοει το τι ακριβως εχει παει στραβα με αυτο το παιχνιδι.

ΑΑΑΑ ναι! Μετανιωσα πολυ που επαιξα στο σπιτι του Evans το demo του SEGA All Stars Racing...
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Working...
            X