Chrono Trigger.- Καλά δε διαβάζεις αυτά που γράφουμε; Είναι και το πιο εθιστικό από όλα οπότε έχεις μικρότερη πιθανότητα να το παρατήσεις.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενα παιχνίδι που θα με φέρει κοντα στα RPG's;
Collapse
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
Πάντως αν πραγματικά ήθελε κάποιος να παίξει κάτι, θα το είχε κάνει ήδη. Το θέμα έχει, αν δεν κάνω λάθος, σίγουρα μια βδομάδα που δημιουργήθηκε και ακόμα ο LMS δεν ξεκίνησε τίποτα, αντιθέτως κολλάει σε χαζά πράγματα (όχι emulators κτλ).
Altair αυτά τα παιχνίδια τα έχεις εδώ και βδομάδες - μήνες (αν δεν κάνω λάθος), μαζί με άπειρα άλλα ΠΟΛΥ καλά στην άκρη. Μην αναρωτιέσαι τι να παίξεις, διάλεξε έναν καλό τίτλο και κάτσε ασχολήσου, χωρίς τεράστια διαλείμματα φυσικά (jrpg είναι, δεν μπορείς να το τραβάς μήνες, όπως το FF III). Κατά τη γνώμη μου και με βάση αυτά που γνωρίζω ότι έχεις, ασχολήσου με το Shadow Hearts Covenant. Αν δε βαριέσαι, παίξε και το πρώτο, αν έχεις περιορισμένο χρόνο, πέτα αμέσως το Covenant και θα δεις το φως σου. Προφανώς και το CT είναι πιο κλασσικό, αλλά το Covenant είναι πιο σύγχρονο και πιστεύω ότι θα σου ταιριάξει περισσότερο σε αυτή τη φάση.
Από εκεί και ύστερα, για σκέψου να παίξεις κάποια στιγμή και κανά FF VII και ΧΙΙΙ.
Edit: Να αναφέρω μήπως και το Tales of Vesperia για το οποίο έπρηξες 4 fora ότι το θες;
Comment
-
Originally posted by Evans View Post
(jrpg είναι, δεν μπορείς να το τραβάς μήνες, όπως το FF III)
Βασικά ψάχνω κάτι να παίξω στο ds,σε home consoles έχω ακόμα εκείνο το έρμο το HL2,ακολουθoύν Alan Wake,Halo Reach,Castlevania Lords of Shadow,Star Wars The Force Unleashed 2 και μετά βλέπουμε,αν και μάλλον το κόβω για ΚΗ2.Carpe diem
Comment
-
απο αυτα που εβαλες και φανταζομαι μιλας για τις ds εκδοσεις, παιξε το chrono trigger και μετα το ff4
αμα θες να παιξεις suikoden παιξε κανα αλλο καλυτερα
dragon quest καλυτερα να παιξεις το 9 καθως ειναι μπροστα απο τα 4/5 σε ολους τους τομεις,
Comment
-
Comment
-
Originally posted by EvansΑν είναι έτσι τότε ακολούθησε τη συμβουλή του Vaynard. Αυτό για τη διάρκεια το είπα γιατί ένα παιχνίδι που τερματίζεται σε 20-25 ώρες το πολύ δεν έχει τόσο νόημα να το τραβήξεις 2-3 μήνες. ΟΚ το FF III είχε ανύπαρκτο σενάριο, το Chrono Trigger όμως δεν είναι έτσι.Carpe diem
Comment
-
ασε τα facts και πιασε το trigger, και το xenogears να παιξεις με 3467 διαλλειματα των 25465 μηνων παλι ανυπαρκτο θα σου φανει το σεναριο, γι αυτο πιασε το trigger που ειναι σχετικα μικρο και ευχαριστο οποτε λογικα θα το βγαλεις χωρις διαλλειματα
Comment
-
ε το trigger ειναι γυρω στις 25-30 ωρες τουλαχιστον τοσο μου ειχε παρει εμενα στην εκδοση του SNES (χωρις οδηγους χωρις τιποτα τοτε), τι extras εχει η εκδοση του ds? η οποια απο οσο γνωριζω ειναι η καλυτερη εκδοση του, to ff3 στο ds μου ειχε παρει περισσοτερο στανταρ αλλα εκανα και farming
Comment
-
Egw ksanalew pws to Chrono trigger se prwto playthrough pernei aneta panw apo 40 wres kai malista xwris odhgous isws akomh poio poly.
Apo ekei kai ystera ti leei o Link aplws mas doulevei telika?
Den tha paiksei tipote?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment