Βλέποντας τα τζφάκια νομίζω πως το Kinect είναι το νέο bluetooth. Έτσι όπως βλέπεις στο δρόμο ανθρώπους να μιλάνε με hands free και νομίζεις πως είναι τρελοί, έτσι και με το Kinect θα βλέπεις να χοροπηδάνε άτομα μπροστά στην τηλεόραση χωρίς λόγο.
Σοβαρά τώρα. Δε σας φαίνεται πως η απόκριση είναι αργή; Έβλεπα το βίντεο του Χάρρυ Πότερα και περνούσαν αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να νιώσει ο Χάρρυ και να κουνήσει το ραβδί του. Δηλαδή αν είναι έτσι παίζαμε και στο Eyetoy 10 χρόνια πριν (το οποίο είχε και καλύτερη απόκριση)...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Industry's Next Top Flop - Kinect Unleashed
Collapse
X
-
Πλακα πλακα, σκεφτομουν οτι στο Wii εχεις και 5-6 ΑΑΑ τιτλους, τωρα αν εχεις 360 γιατι να παρεις Kinect? Δηλαδη να δωσεις κοντα 200 € απλα για motion fail τιτλους;Originally posted by Imrahil View PostΈτσι, χώστε μήπως νιώσω λιγότερο μαλάκας για το Wii.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ WII ΕΧΕΙ MARIO KART, SUCK THIS KINECTIMORONS!11
Χαχα, τις ownara τις κοροιδαρες!
Leave a comment:
-
Έτσι, χώστε μήπως νιώσω λιγότερο μαλάκας για το Wii.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ WII ΕΧΕΙ MARIO KART, SUCK THIS KINECTIMORONS!11
Χαχα, τις ownara τις κοροιδαρες!
Leave a comment:
-
ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ GIF!!!Originally posted by Phantom Duck

Gamers Odyssey delivers once again...
Leave a comment:
-
Ενούσα ότι δεν υπήρχαν πολλά τέτοια εκείνη την εποχή και ότι δούλευε αρκετά καλά για την εποχή του. (θα το τεστάρω σε λίγες μέρες απο κοντάOriginally posted by Somari View Post...not
)
Τώρα για το Le stick που λέει ο g0 δεν το χω ξανακούσει, το όνομα μου φέρνει στο νου γαλλικό όνομα παγωτού ή δονητή....
Leave a comment:
-
Υποθετικά μιλώντας, ναι, αρκεί η Sony να αναπτύξει ένα λογισμικό για motion detection. Το Kinect μία κάμερα είναι, το λογισμικό που αναλύει τις κινήσεις είναι η ουσία του όλου πράγματος. Και το Gran Turismo 5 έχει face detection, κουνώντας το κεφάλι σου αλλάζει ανάλογα και η κάμερα.Και δηλαδή το PSEYE έχει ικανότητες που ίσως φτάνουν το Kinect;
Leave a comment:
-
To Le stick eixe kykloforisei to 1981 to power glove to 1989.Το μόνο επαναστατικό ήταν το power glove γιατί τότε ήταν 80s και χρειάζονταν τέτοιες gimmickies.
Leave a comment:
-
A rr έχει να πέσει γέλιο......
Και δηλαδή το PSEYE έχει ικανότητες που ίσως φτάνουν το Kinect;
Who cares...
Το μόνο επαναστατικό ήταν το power glove γιατί τότε ήταν 80s και χρειάζονταν τέτοιες gimmickies.
Leave a comment:
-

XAXAXAXAXAX ta spaseeeeeeeeeee
Ante kairos gia wii trolling HD edition
Leave a comment:
-
Ti enweis den symperilamvanetai h kopela?Το μόνο όμορφο στο παιχνίδι ήταν η κοπελιά που χόρευε, η οποία δυστυχώς δεν νομίζω να περιλαμβάνεται στο πακέτο
Mhn mou ta allazete twra?
Mynhsh gia false advertizing tha kanw!
Leave a comment:
-
Το βίντεο του Scatman με την Mel B είναι για Playstation Eye και Move (ναι, το είδα όλο
)
Και φυσικά η ώρα που όλοι περιμένατε, Zumba Fitness
Αν και ούτε καν γραφικά δεν είχε, δεν εμφανίζεσαι έστω και τόσο δα στην οθόνη, μόνο κάτι κόκκινες και πράσινες άμορφες φιγούρες είχε. Το μόνο όμορφο στο παιχνίδι ήταν η κοπελιά που χόρευε, η οποία δυστυχώς δεν νομίζω να περιλαμβάνεται στο πακέτο
+ Boonus

Leave a comment:
Leave a comment: